Meb.k12.tr altyapı değişmiş!

Kodla Büyü
girdap08' Alıntı:
http://mebk12.meb.gov.tr/meb_iys_dosyalar/******

bu kısıma kendiniz mi yönlendirme yapıyorsunuz, yoksa site kendisi mi otomatik güncelliyor.

Yönetim panelinden birkez yayınla dediğinizde eski dosyaları imha ediyor ve doğrudan yeni şablon yükleniyor

el birliğiyle ana makineyi göçerttik :D hadi hayırl olsun yayınla demeyeydim iyiydi şimdi ne zaman bağlanırız kim bilir

ftp ye bağlandığım şifre ile mebpanelden giriş yapılamıyor ilginç değil mi? 8. deneme de olmadı ve tekrar kilitlendi.

filezilla ile eski kullanıcı adı ve şifremle giremiyorum. hiç bir değişiklik de yapmadım. yani yeni şablona geçiş işlemi yapmadım. aynı durumda olan var mı

Şifremi unuttum diyorum güvenlik sorusu diye bişey var ama daha önce böyle bir cevap oluşturmadım ki

Emreyt' Alıntı:
**melike**' Alıntı:
yani ya evden ya okuldan mı güncelleyeceğiz siteyi
ilk kez okuldan giriş yapanlar evden girememişler ya
anlayan beri gelsin :?

okuldan giriş yapıp kullanıcı ekleyin eklediğiniz kullanıcıyı yönetici olarak belirtin o kullanıcı ile evden giriş yapabilirsiniz kullanıcı e-postasına hotmail yazmayın çünkü şifre göndermiyor gmail daha iyi
teşekkür ederim hocam :)

Bu kadar yapmaya yapıyorlar. bari bu iğrenç site yerine aklı başında görselliği hoş birşeyler yapsalarmış. Okul sitelerine girdikçe tiksindim bu tasarımdan.

ftp şifre için mail adresine göndrildi diyor ama mailde hiç bir şy yok gelmiyor bağlantı falan :verymad:

alpi' Alıntı:
ftp şifre için mail adresine göndrildi diyor ama mailde hiç bir şy yok gelmiyor bağlantı falan :verymad:

hocam yeni kullanıcı ekle kullanıcının e-postasınıda gmail yap hemen geliyor

kuyakar' Alıntı:
aliantep27' Alıntı:
dün evden girmiştim
bugün ip hatası veriyor
yokmu yardım edecek :?
Ip değişimi için kayıtlı mail adresine bir bağlantı göndermesini istiyorsunuz. sonra o bağlantıdan mevcut ip adresinden bağlantı yapmayı kabul edip giriş yapabilirsiniz.
Tabi bunun için aslında yeni bir kullanıcı tanımlayıp okulunkinden farklı bir mail ile okul resmi e-postasına bağımlılıktan kurtulmak en iyisi. tabii 90 günde bir şifre yenileme gerekiyor...

esariaslan' Alıntı:
aliantep 27 hocam ilk olarak ip değiştirme ve şifre unuttum bolumu var meb.k12.tr yonetim paneline girmek istediğinizde . Oradan okulunuz kurum kodlu emailine email geliyor o gelen emaile verilen linkle girebiliyorsunuz.

Teşekkürler hocalarım...

hocam daha sisteme giremedim ki bir girebilsem sistemi biliyorum daha önce bnede ilçenin sitesini yaptım okulun ftp şifresine ulaşamıyorum ftp şifresi file zillada kayıtlı oradanda göremiyorum kayıtlı diye not falanda almadım :shock:

Geri