biltek2007' Alıntı:hocam resmiyette ........... İlköğretim Kurumları olarak geçiyor.
Fakat, siz iki okul için de ayrı alan adı alın. Kadronuz ortaokulda olduğu için, ortaokul alan adı ile site işlemlerini ortak yürütürsünüz.
aynı sorun bende de vardı. Aşağıda bir arkadaşın anlatmış olduğu yöntem ile giriş yapabildim.cukurova' Alıntı:şifre yanlış diyor. ama filezilla daki kayıtlı şifreyle filezilla bağlanıyor. şifreyimi yanlış hatırlıyorum acaba. filezilladaki şifreyi alabilme ihtimalim varmı
Hocam mebpanele okulun adresini yazarken okulun yayın adresini yazmanız gerekiyor. Yani internetteki adresini. Kurum kodunu değil.
Aç dedikten sonra kurum kodunu ve ftp şifresini giriyorsunuz
biltek2007' Alıntı:durs' Alıntı:Arkadaşlar benim sorunu da şimdi farkettim. 1 aydan fazla bir süre önce yeni okul kodu ile web yönetim panelinde ismi almak istemiştim fakat eski kurum kodunda kullanılıyodu. Bende eskisi ile girip ona farklı bir isim tanımladım. Yeni kurum koduna da olması gerekeni
şimdi napabilirim?
Olması gerekeni hatırlayıp, ftp şifresini kaydettiyeseniz giriş yapabilirsiniz. Hatırlamıyorsanız hatırlatma sisteminin düzelmesini bekleyeceksiniz.
bilalca' Alıntı:aynı sorun bende de vardı. Aşağıda bir arkadaşın anlatmış olduğu yöntem ile giriş yapabildim.cukurova' Alıntı:şifre yanlış diyor. ama filezilla daki kayıtlı şifreyle filezilla bağlanıyor. şifreyimi yanlış hatırlıyorum acaba. filezilladaki şifreyi alabilme ihtimalim varmı
Hocam mebpanele okulun adresini yazarken okulun yayın adresini yazmanız gerekiyor. Yani internetteki adresini. Kurum kodunu değil.
Aç dedikten sonra kurum kodunu ve ftp şifresini giriyorsunuz
SYSTEM' Alıntı:İlkokul ve ortaokul olarak ayrılanlar eski kurum kodu ile değil yeni kurum kodu ile yeni kayıt şeklinde giriş yapmalılar.
biltek2007' Alıntı:SYSTEM' Alıntı:İlkokul ve ortaokul olarak ayrılanlar eski kurum kodu ile değil yeni kurum kodu ile yeni kayıt şeklinde giriş yapmalılar.
Hocam, html ekleyemiyoruz. Okulumuz hakkında bölümünde misyon,vizyon vs alanları metin sınırlı. Varolan cümleler sığmıyor. Ulaşım vs bölümleri de aynı şekilde.
Umarım bu sıkıntılar biran önce düzelir.
Aynen çünkü yeni kurum kodlarına ait mail adreslerinin şifreleri nerede? Bu şifreleri bilip ip değiiştirmek gerekiyor çünkü.raid10000' Alıntı:ip problemini çözebilen var mı?
canegemen' Alıntı:Aynen çünkü yeni kurum kodlarına ait mail adreslerinin şifreleri nerede? Bu şifreleri bilip ip değiiştirmek gerekiyor çünkü.raid10000' Alıntı:ip problemini çözebilen var mı?
bende de aynı ekranshemonster' Alıntı:bu uyarı ne ki?
Sana katılıyorum Alponlıne dostumALPONLINE' Alıntı:Bu eşsiz tasarım, kullanışlılık, zengin içeriği okullara dayatmaları ne büyük lütuf...
Yüklenen Dosyanın Boyutu : ........ Byte
Ana Sayfa Manşet Haber Fotoğrafı boyutu veya İdareci Fotoğrafı en az 432x270 pixel boyutunda olmalıdır...!!!