Meb.k12.tr altyapı değişmiş!

Kodla Büyü
bizim okul hem ilkokul hemde ortaokul şimdi eski şifremle sisteme girdim geçerlilik süresi 86 gün yazıyor. Peki şimdi ben hem ilkokul hemde ortaokul iiçin ayrı ayrı mı adres alacam. Alacaksam nasıl alacağım

biltek2007' Alıntı:
hocam resmiyette ........... İlköğretim Kurumları olarak geçiyor.

Fakat, siz iki okul için de ayrı alan adı alın. Kadronuz ortaokulda olduğu için, ortaokul alan adı ile site işlemlerini ortak yürütürsünüz.

ya arkadaşlar ilkokul ve ortaokul olduk şimdi ne yapacağız panele girmeden yeni alanmı açmamız gerek her iki okul için yoksa eskiyi kullanmaya mı devam edecez ama ocakta eski site kaldırırırsa??

şifre yanlış diyor. ama filezilla daki kayıtlı şifreyle filezilla bağlanıyor. şifreyimi yanlış hatırlıyorum acaba. filezilladaki şifreyi alabilme ihtimalim varmı

cukurova' Alıntı:
şifre yanlış diyor. ama filezilla daki kayıtlı şifreyle filezilla bağlanıyor. şifreyimi yanlış hatırlıyorum acaba. filezilladaki şifreyi alabilme ihtimalim varmı
aynı sorun bende de vardı. Aşağıda bir arkadaşın anlatmış olduğu yöntem ile giriş yapabildim.

Hocam mebpanele okulun adresini yazarken okulun yayın adresini yazmanız gerekiyor. Yani internetteki adresini. Kurum kodunu değil.
Aç dedikten sonra kurum kodunu ve ftp şifresini giriyorsunuz

biltek2007' Alıntı:
durs' Alıntı:
Arkadaşlar benim sorunu da şimdi farkettim. 1 aydan fazla bir süre önce yeni okul kodu ile web yönetim panelinde ismi almak istemiştim fakat eski kurum kodunda kullanılıyodu. Bende eskisi ile girip ona farklı bir isim tanımladım. Yeni kurum koduna da olması gerekeni
şimdi napabilirim? :):):)

Olması gerekeni hatırlayıp, ftp şifresini kaydettiyeseniz giriş yapabilirsiniz. Hatırlamıyorsanız hatırlatma sisteminin düzelmesini bekleyeceksiniz.

Eski adı cumhuriyet idi o adı yeni kurum koduyla alabilmek için eski okul adını cumhuriyetilkogretim yaptım aynen devam etsem olacak da bizim okul ortaokul napıyım bilmiyorum

İlkokul ve ortaokul olarak ayrılanlar eski kurum kodu ile değil yeni kurum kodu ile yeni kayıt şeklinde giriş yapmalılar.

bilalca' Alıntı:
cukurova' Alıntı:
aynı sorun bende de vardı. Aşağıda bir arkadaşın anlatmış olduğu yöntem ile giriş yapabildim.

Hocam mebpanele okulun adresini yazarken okulun yayın adresini yazmanız gerekiyor. Yani internetteki adresini. Kurum kodunu değil.
Aç dedikten sonra kurum kodunu ve ftp şifresini giriyorsunuz

teşekkürler oldu bu şekilde kafayı yiyecektim nerdeyse hocam ya

SYSTEM' Alıntı:
İlkokul ve ortaokul olarak ayrılanlar eski kurum kodu ile değil yeni kurum kodu ile yeni kayıt şeklinde giriş yapmalılar.

Hocam, html ekleyemiyoruz. Okulumuz hakkında bölümünde misyon,vizyon vs alanları metin sınırlı. Varolan cümleler sığmıyor. Ulaşım vs bölümleri de aynı şekilde.

Umarım bu sıkıntılar biran önce düzelir.

biltek2007' Alıntı:
SYSTEM' Alıntı:

Hocam, html ekleyemiyoruz. Okulumuz hakkında bölümünde misyon,vizyon vs alanları metin sınırlı. Varolan cümleler sığmıyor. Ulaşım vs bölümleri de aynı şekilde.

Umarım bu sıkıntılar biran önce düzelir.

Düzelir umarım :)

Her şeyi anladım da yeni kurum kodlarına ait mail adreslerinin şifreleri nerede? Biz sürekli ip değiştirme işiyle mi uğraşacağız?

Arkadaşlar okulumuz bölümü altında branşları listelettikten sonra branş altında öğretmenleri listele diyorum olmuyor.SAdece iki listelemeye izin veriyor.

Ziyaretci defteri falan yok değil mi arkadaşlar bu yapıda. Kötü oldu bu aslında. Site bildiğin kalıp. Millet okul sitesine girerken devlet dairesine girer gibi olacak artık. Bir anlamı yok ki aslında. Merkezi sistemden sen oluştur siteyi. Okullara niye bırakıyorsun ki. De ben aldım bu işi artık siteniz yok.

Karışma.... Ben de.... dersin olur biter müdürlere :)

bu uyarı ne ki?

Ekli dosyalar

• uyarı..JPG
    uyarı..JPG
    30.7 KB · Görüntüleme: 673
Adem-i merkeziyetçiliği savunan bir hükümetin bakanı yapmasaydı bari bu dayatmayı, bu ruhsuzlaştırmayı, bu tek tipleştirmeyi, bu merkezileştirmeyi, bu kişiliksizleştirmeyi, kimliksizleştirmeyi.

Belli standartlar belirlersin, anlarım ama kurumların özgünlüğüne karışmamalısın.

YÖK çıksa tüm üniversiteler için bir şablon yaptım, herkes bu şablonu kullanacak dese bence pek hoş olmazdı.

Zaten bu hükümet hep bunu yaptı. Zorunlu eğitimi düşürmesi gerekirken, o zihniyeti yansıtırken, zorunlu eğitimi artıran o oldu. Tevhid-i tedrisatı yumuşatması, zorunluluktan çıkarması gerekirken, o tek tipleştirmeyi, kütük gibi yontmayı, fabrikasyon nesiller yetiştirmeyi seçti.

Garip gerçekten.

Öncekileri bunlarla suçlayan taraftarları, bu hükümette ne keramet görüyorlarsa artık, öncekileri eleştirdikleri noktaları bu hükümet hayata geçirince, bu hükümeti savunmaya devam ettiler.

Yani ilginç gerçekten.

Demek ki taraftarlarında da, kendisinde de var bir samimiyetsizlik.

Durun! Bu hükümet ve taraftarları değil miydi öncekileri samimiyetsizlikle suçlayan.

hiçbir browserde işe yaramadı hep aynı sonuç
Yüklenen Dosyanın Boyutu : ........ Byte
Ana Sayfa Manşet Haber Fotoğrafı boyutu veya İdareci Fotoğrafı en az 432x270 pixel boyutunda olmalıdır...!!!

diğeri ise

kullanıcı eklerken mail adresi çok uzun diyor acaba sadece @meb.k12.tr uzuantılı mail adreslerini mi kabul eidyor....

bir rica: YÖNETİMİMİZ acaba bu başlığı sabitleyebilir mi? sanırım hepimiz için kolaylık olur....

Ekli dosyalar

• Adsız.jpg
    Adsız.jpg
    47.7 KB · Görüntüleme: 634
ya şu şifre işine çözüm bulan yok mu? şifremi kaybettim diyorum E-Posta adresi bulunamadı diyor...

Geri