Parhelion' Alıntı:arkadaşlar yönetim panelinden eski sitenizi yedeklemeden yayınla derseniz pişman olabilirsiniz. herşeyi hazır olduktan sonra yayınlarsınız çünkü eski site uçuyor bu komutla
ayrıca öğretmenleri idari kadro içerisine mi ekleyeceğiz? ben müdürü ekledim 1. seviye dedim, yardımcıları ekledim 2. seviye olarak. herhalde 3. seviye de öğretmenleri ekleyeceğiz doğru mudur
abdulhey84' Alıntı:ip adresi muhabbeti sıktı valla. düzeltirler inşallah.
recepolmez' Alıntı:Öğretmenleri menu okulumuz seçeneği altında idari kadrodan sonra oluşturdum. Daha sonra içerikten tek tek branşları ve öğretmenleri ayrı ayrı oluşturup birbirine bağlantı şeklinde ekledim. Haritada işaretleyici yok.
findik100' Alıntı:recepolmez' Alıntı:Öğretmenleri menu okulumuz seçeneği altında idari kadrodan sonra oluşturdum. Daha sonra içerikten tek tek branşları ve öğretmenleri ayrı ayrı oluşturup birbirine bağlantı şeklinde ekledim. Haritada işaretleyici yok.
hocam eğer mozilla kullanıyorsan mozillada gözükmüyo işaretleyici internet explorer da çıkıyor işaretleyici
DaMieN' Alıntı:Bu iş için video ya da bir nevi klavuz lazım aslında...
Aynen....durs' Alıntı:Arkadaşlar kusura bakmayın daha önce de defalarca sorulmuş fakat ben de aynı sıkıntıyı yaşıyorum.
Eski okul kurum kodu@meb.k12.tr adresi ve eski ftp şifresini kullanıyorum yine de giriş yapamıyorum
aynennnnnnncatalyurek' Alıntı:Aynen....durs' Alıntı:Arkadaşlar kusura bakmayın daha önce de defalarca sorulmuş fakat ben de aynı sıkıntıyı yaşıyorum.
Eski okul kurum kodu@meb.k12.tr adresi ve eski ftp şifresini kullanıyorum yine de giriş yapamıyorum
durs' Alıntı:Arkadaşlar kusura bakmayın daha önce de defalarca sorulmuş fakat ben de aynı sıkıntıyı yaşıyorum.
sorun çözülmüştür..teşekkürler giriş yaptı gerçi açtığım hiç bir şey açılmıyorerben23' Alıntı:https://okulwebyonetim.meb.gov.tr/login.php#t2 adresine girin
http://.......................... .meb.k12.tr/mebpanel/ olan yerde noktalı yere kurum kodu yerine okulun adres ismini yazın
daha sonra gelen panelde
Eposta adresi: (eski kurum kodu)@meb.k12.tr
şifre : ftp şifresi
GİRİŞ YAPMASI LAZIM
rock' Alıntı:Benzer sorular sorulmuş ama gerçekten anlamadım bir yardım;
Benim okulum ilk ve orta olmak üzere beraber devam ediyo ve 2 kod verildi
Mevcutta ilköğretim olarak meb.k12.tr li adresim var ve eski mebbis kodu ve ftp ile girebiliyorum (okul illaki seneye ilkokul ya da ortaokuldan biri olacak...)
1) Ben şimdi bu sayfayı mı yapıcam(eski kurum kodu ile girdiim mebpanelli sayfayı) yoksa bu da eski kurumkodu olduğundan mebpanelden düzenleyip yayınlasam bile, 1 ay sonra kapanacak mı? boşuna bu adresi güncellemek yerine yeni alan adları alıp bunları mı yapmalıyım?
2) İlk ve orta okul için yeni alan adları alırsam yine yeni kurum kodları ile girilecek ve bize yeni ftp şifrelermi verilecek yoksa giriş için artık ftp şifresi yerine mebbis kurum kodu ve şifreleri ile mi giriş yapılacak.
oof bu ne yaa :?
karinca_52' Alıntı:findik100' Alıntı:recepolmez' Alıntı:Öğretmenleri menu okulumuz seçeneği altında idari kadrodan sonra oluşturdum. Daha sonra içerikten tek tek branşları ve öğretmenleri ayrı ayrı oluşturup birbirine bağlantı şeklinde ekledim. Haritada işaretleyici yok.
hocam eğer mozilla kullanıyorsan mozillada gözükmüyo işaretleyici internet explorer da çıkıyor işaretleyici
resimleri ekledinmi hocam müdüre mesela
karinca_52' Alıntı:resim olayını çözen yok mu atıyorum ayarlıyorum ama gözükmüyor
bilisim55' Alıntı:arkadaşlar siteyi yayınla deyince eski site iptalmi oluyor