Özel Karakter şifre hatası veren arkadaşlar içinerden60' Alıntı:arkadaşlar yapan varsa ,basamakları bir diyiversin...nasıl çevireceğiz sitemizi?
evet değiştiren var mı? Okul ortaokul oldu ilköğretim yazıyor nasıl değiştireceğizsenayky' Alıntı:Arkadaşlar ben yeni adres almaya çalıştım olmadı, ama eski adresle girebiliyorum,fakat bizim okul koduda adıda değişti, eski site adında ilkogretim var (selcukbeyilkogretim.meb.k12.tr)onu değiştirip ortaokul yapmak istiyorum, dns değiştir dedim, olmadı, eski ada giriş yapıp değiştirebilen varmı? nasıl yaptı
???????????????????deepblue5206' Alıntı:Arkadaşlar, ftp şifresini öğrenmeye çalışırken e-posta adresi bulunamadı hatası alıyorum.Ayrıca bir de güvenlik cevabı gibi bir şey var.Ne yapmam lazım??????
sanırım kullanıcı şifresi geçerlilik süresiugurlu.luyum' Alıntı:ben eski alanadı ile giriş yapabildim en sonunda. geçerlilik 85 gün diyor bu ne anlama geliyor bilen var mı?
kuyakar' Alıntı:sanırım kullanıcı şifresi geçerlilik süresiugurlu.luyum' Alıntı:ben eski alanadı ile giriş yapabildim en sonunda. geçerlilik 85 gün diyor bu ne anlama geliyor bilen var mı?
ilçe mem sisteminde 432x270 piksel. eğer vesikalık resim kullanacaksanız bu alanın orta kısmına yerleştirip kaydedin. örn: http://beysehir.meb.gov.tr/www/hasan-tasdelen/idari_personel/1ufukaslan82' Alıntı:arkadaşlar bu sisteme resim eklerken(örneğin müdür resmi veya sayfa içi resimler) resimlerin boyutları belli mi? birde sanırım yaptıklarımızı önizleme yapacak yer yok. doğru mu?
ftp erişiminin sonlanmasına 42 gün kaldı...xefsanex' Alıntı:kuyakar' Alıntı:sanırım kullanıcı şifresi geçerlilik süresiugurlu.luyum' Alıntı:ben eski alanadı ile giriş yapabildim en sonunda. geçerlilik 85 gün diyor bu ne anlama geliyor bilen var mı?
85 gün sonra ftp ulaşımı sonlanacak hocam, onu söylüyodur.