hocam resmi seçtikten sonra kırpma yaparken tüm resmi görünecek şekilde büyütürsen resim siyah oluyor.ama sistemin default çerçevesini büyütmeden sadece çerçeveyi kaydırırsan sorun olmuyorhhtc' Alıntı:eklediğim personel ve haber resimleri siyah bir hal alıyor ve görünmüyor bunun nedeni nedir arkadaşlar
xmet' Alıntı:hocam resmi seçtikten sonra kırpma yaparken tüm resmi görünecek şekilde büyütürsen resim siyah oluyor.ama sistemin default çerçevesini büyütmeden sadece çerçeveyi kaydırırsan sorun olmuyorhhtc' Alıntı:eklediğim personel ve haber resimleri siyah bir hal alıyor ve görünmüyor bunun nedeni nedir arkadaşlar
+1erden60' Alıntı:arkadaşlar yapan varsa ,basamakları bir diyiversin...nasıl çevireceğiz sitemizi?
DeLphinuS' Alıntı:Merhaba arkadaşlar ;
Ben eski siteyi uçurdum az önce. Bu yeni şablonu yayınladım ama. Atatürk İlköğretim okulu diye çıkıyor haliyle. (Yeni verilen kurum kodları ile iki tane daha ilkokul ve ortaokul diye site yapacağım.) Şöyle bir şey yapamaz mıyım ?
Örneğin kişi yazdı "belen atatürk ilköğretim" okulu diye. Tıkladı ilk sayfaya girdi siteye. Karşına bir karşılama ekranı çıksa ilkokul & ortaokul diye. İstediğine tıklasa yeni yapılan bu sitelerden birine gitse olmaz mı ? Bu şablon buna izin vermez mi acaba ?
aynen hocam bende ortaokulda sorun yok ama ılk okul ıcın sabah alan adı aldım hata verıyor gırmıyor ftpden eskı kurum kodu ve sıfre ıle gırebılıyorum ... sıfremı unuttum dıyorum guvenlık sorusu dıyor ama ben hıc gırmedım kı paneleYusufULUCANLAR' Alıntı:Aynı şekilde meb saçmalamaya başladıfbby' Alıntı:Şifremi unuttum diyorum güvenlik sorusu diye bişey var ama daha önce böyle bir cevap oluşturmadım ki
SYSTEM' Alıntı:İlkokul ve ortaokul olarak ayrılanlar eski kurum kodu ile değil yeni kurum kodu ile yeni kayıt şeklinde giriş yapmalılar.
BaRBaRYaN' Alıntı:..mfacil' Alıntı:ya benım kulancı adımı ve sıfremı kabul etmedı
ftp ye fılezılladan baglanıyorum ama mebpanelden baglanmak ıstedıgım de sıfre yada kullanıcı adı hatası dıyor
öylebır meıl yokdıyor (sıfremı unuutum dedıgımde)
aynı sorunu bende yaşıyorum
sparrow' Alıntı:Arkadaşlar bizim okulumuz ilkokula dönüştü. Yeni alana geçmemiştim. Eski site ile aynı site adresini kullanıp yeni alana geçmek istiyorum. Yeni mebbis kulanıcı adı ve şifresi ile giriş yaptım önce adresi belirlemem gerekiyor. Ne yapmam lazım?
serhatdemir' Alıntı:Bugün sisteme girdim. Tanımlamayı gerçekleştirdim. Şimdi siteye eklemeler yapacağım evdeyim yönetim paneline giriyorum daha önce başka bir IP adresinle giriş yaptınız IP adresinizi değiştirmek için IP adresimi değiştir bağlantısını tıklayın diyor tıklıyorum. IP adresi değiştirme e-postası geliyor tıklıyorum "Bu bağlantı adresi daha önce kullanılmıştır...!!!" diye bir mesaj geliyor ve yönetim paneline girmiyor. Başına bu durum gelen var mı? Çözüm için fikri olan var mı?
pin_eses' Alıntı:arkadaşlar yönetim panelinde iletişim bilgilerimi düzenlemek istediğimde harita görünmüyor ben de. neden olabilir.
furkanhoca' Alıntı:pin_eses' Alıntı:arkadaşlar yönetim panelinde iletişim bilgilerimi düzenlemek istediğimde harita görünmüyor ben de. neden olabilir.
Ben de giremiyorum. Bunun sebebi ne olabilir sizce ?
Bunun çözümü kolay hocam. birden fazla kullanıcı tanımlıyoruz. Birini okulda birini evde kullanıyoruz. IP meselesine gelince de mail.meb.k12.tr adresine girip eposta kullanıcı ve şifreyi girip Ip değiştirme işlemi yapıyoruz.obsearchverim' Alıntı:Tabi evde çoğu kişi sabit ip kullanmadığı için modem her açılıp kapandığında farklı ip alıyor. Bunu da unutmamak lazım herhalde.
furkanhoca' Alıntı:http://www.sinopdikmenioo.meb.k12.tr
arkadaşlar siteyi uyarlamaya başladım. idari kadro , öğretmenlerimiz ve tarihçe kısmını yapmaya çalıştım.