zaten şimdilik deneme aşamasında diye biliyorum hocam. geri dönütlerle iyileşecektir.
O aşama Ocak 2025’te bitti. Resmi yazıya göre Mart ayı ek ders ücreti modül üzerinden yapılmasak gerekiyor.
zaten şimdilik deneme aşamasında diye biliyorum hocam. geri dönütlerle iyileşecektir.
müdür yardımcısı olan diğer arkadaş müdürlüğe vekaleten bakıyor. mebbise görevlendirmesi işli olmasına rağmen sistem 19 saat ek ders ücreti yansıtmış. 25 saat olarak nasıl düzelteceğiz?
hocam yazıda 22 ama mebbiste bu nerede yazıyor biz bulamadık?MEBBİS’te görevlendirme geçici (Madde 16) olarak görünüyorsa alamıyor maalesef.
25 saat için Madde 22’ye vekâletten görevlendirme olmalı:
![]()
GEÇİCİ GÖREVLENDİRİLEN YÖNETİCİLERE NE KADAR EKDERS ÜCRETİ ÖDENİR?
BALIKESİR - KARESİ İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜkaresi.meb.gov.tr
hocam yazıda 22 ama mebbiste bu nerede yazıyor biz bulamadık?
sağolun hocam bu seferde hem müdür yardımcısı hemde müdür ekdersi ödemesi gözüktü. manuel el ile sildim şimdilikKişisel şifre ile açınca görünen yeri söyleyebilirim.
Kişisel Bilgiler modülünde
Görevlendirme sayfasında kırmızı klasöre basınca muhtemelen şöyle görünüyor. Onu “vekâleten” diye değiştirmek lazım:
Görevlendirme Nedeni: Geçici Görevlendirme
Kendi okulunda BTR olanlar için MEBBİS-görevlendirme bölümüne giriş yapılmamış ise BTR ekdersi nasıl yazılacak?
Bu yazıdan anladığım, bayram seminerinde 15 saat ek ders ödenmesi gerekiyor.Sorulmadan paylaşalım:
Seminer döneminde; meslekle ilgili çalışma görevi karşılığında öngörülen ek ders ücreti haftalık olarak belirlenmiş, çalışma günü bazında bir belirlemeye gidilmemiştir. Bu nedenle söz konusu çalışmaların beş çalışma gününden az ya da çok planlanması durumunda da yine haftada 15 saat ek ders ücreti ödenmesi öngörülmektedir:
Ekli dosyayı görüntüle 78599
Bu yazıdan anladığım, bayram seminerinde 15 saat ek ders ödenmesi gerekiyor.
şu anki durumla alakası olmaması ile birlikte
"5 çalışma günüden çok planlanması halinde yine 15 saat ödenmesi" kısmı anlamsız olmuş
haftada 15 saat ise ve hafta 5 çalışma günüden oluşuyorsa ozaman ne alaka ? 2. hafta ya sarkar ki o zaman bi 15 saat ücret daha hal edilir.
bazen yazıyorlar da neye göre anlamak mümkün değil.
5 günlük çalışmayı 3 güne günlük saati arttırarak sığrdırırsın da tersi yönetmelik maddesine uymaz.
yok, ben haftalık çalışmaların 5 günden fazlaya yayılması olayını demek istedim ki görüş yazısı onu diyor...Beş günden fazla olduğunda genellikle idari izin veriliyor.
yok, ben haftalık çalışmaların 5 günden fazlaya yayılması olayını demek istedim ki görüş yazısı onu diyor...
"Bu nedenle söz konusu çalışmaların beş çalışma gününden az ya da çok planlanması durumunda da yine haftada 15 saat ek ders ücreti ödenmesi öngörülmektedir"
diyor
Böyle bir yazı olmasına rağmen, sanki geçen yıllarda bayrama denk gelen günler için ek ders ödemesi yapılmamıştı. Büyük ihtimalle bazı ilçeler bu sene de vermeyecekler.Aynen öyle.
Daha önce benzer bir durum olmuştu 2023’te.
Böyle bir yazı olmasına rağmen, sanki geçen yıllarda bayrama denk gelen günler için ek ders ödemesi yapılmamıştı. Büyük ihtimalle bazı ilçeler bu sene de vermeyecekler.
Aslında bi yöntemi var ben denedim mebbiste yeni kullanıcı grubu oluşturup tüm ogretmenleri tanımlayıp ek ders modülünü görüntüleme yetkisi vermek ama uzun isÖğretmen de kendi ekdersini görebilse süper olur.
Sadece kendi ek dersini görebiliyorsa çok iyi olur.Aslında bi yöntemi var ben denedim mebbiste yeni kullanıcı grubu oluşturup tüm ogretmenleri tanımlayıp ek ders modülünü görüntüleme yetkisi vermek ama uzun is