her seferinde ayni sorularmi geliyor unite sonundaKöfteHoRr' Alıntı:Hayatımda bu kadar hiçbir şeyi ölçmeyen, geçerlilikten uzak soru tipi görmedim desem yeridir. Ünite sonunda 3 sorunun 3'ünede doğru cevap vermeden bir üst ünite açılmıyor ve aynı üniteyi baştan tekrar dinlemen gerekiyor zorunlu olarak
Kişiden kişiye değişiyor mu bilmiyorum ama bana aynı sorular geldi 2.sinde degzegen' Alıntı:her seferinde ayni sorularmi geliyor unite sonundaKöfteHoRr' Alıntı:Hayatımda bu kadar hiçbir şeyi ölçmeyen, geçerlilikten uzak soru tipi görmedim desem yeridir. Ünite sonunda 3 sorunun 3'ünede doğru cevap vermeden bir üst ünite açılmıyor ve aynı üniteyi baştan tekrar dinlemen gerekiyor zorunlu olarak
KöfteHoRr' Alıntı:Kişiden kişiye değişiyor mu bilmiyorum ama bana aynı sorular geldi 2.sinde degzegen' Alıntı:her seferinde ayni sorularmi geliyor unite sonundaKöfteHoRr' Alıntı:Hayatımda bu kadar hiçbir şeyi ölçmeyen, geçerlilikten uzak soru tipi görmedim desem yeridir. Ünite sonunda 3 sorunun 3'ünede doğru cevap vermeden bir üst ünite açılmıyor ve aynı üniteyi baştan tekrar dinlemen gerekiyor zorunlu olarak
:++: :++: :++:fatihinfedaisi' Alıntı:soruları bi ekleyin de biz bir seferde geçelim, olmaz mı