bote__bilisim
Aktif Üye
Açılmıyor bile sistem. :verymad: :verymad:
Zannetmiyorum hocam. Özellikle kadın eğitimcinin anlattığı ünitelerde sadece başlıklar sunumda yazıyor. İçerikleri ya sözlü anlatıyor ya da leb deyip bizden leblebiyi anlamamızı bekliyor.gzegen' Alıntı:tüm slaytlari resim yapip powerponite atsak sonra bunlari 6 tane 1 sayfada cikacak sekilde cikti alsak ve elimizde bunlarla sinav yapsak gecebilirmiyiz.
gunhkn' Alıntı:hocam 8 bölüm falan var birkaç bölümün sonunda sorular soruyor bu soruları sınırsız deneme hakkın var ve bunları doğru cevaplamadan bir sonraki bölüme geçemiyorsun.
En sonunda da 20 soruluk bir sınav var tek deneme hakkın var ve 70 alman gerekiyor aksi takdirde kurs başarısız.
Ayrıca sorular da saçma sapan bence. tabi ben son teste gelmedim henüz
Dün 1 günde üniteleri bitirmiştim inat edince, bugünde sınavı geçtim zorda olsa. Bitiren bir kaç arkadaş daha vardı, bide kursu bitirip sınavı geçemeyen arkadaşlarda vardı. O riskte yüksek çünkü tek hak var sınavda.antigen' Alıntı:arkadaşlar
ben müsait olduğum zamanlarda hiç giremedim, eğitim servisine ulaşılamıyor yazıyor.
ve yarın perşembe, düzelmezse durum kursu alamayacağız,
bitirebilen oldu mu,
Otomatik açılması lazım, açılmadıysa derslerin üstünde yenileme düğmesi var ona tıklamanız gerekiyor bazen.scanturk' Alıntı:birinci bölümü izledim ama ikinci bölüm hala kilitli görünüyor. ikinci bölüme geçmek için yapmam gereken nedir?