Medya Okuryazarlığı dersi uzaktan eğitim başvurusu

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan ybilgin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü
ya arkadaşlar hep 60 da kalıyorum birileri yardım etsin lütfen deli olacağım... pm den mesaj atın ltfn

scanturk' Alıntı:
nasıl bir sistem bu ya şıklar üst üste çıkıyor ekranda :x yazılanlar okunmuyor

aynen.. 7.bölümün sınav kısmında soruları okuyamadım okuyabildiğim kadaıyla salladım ve o bölümü tekrar izlemek zorundayım :x

KöfteHoRr' Alıntı:
gzegen' Alıntı:
tüm slaytlari resim yapip powerponite atsak sonra bunlari 6 tane 1 sayfada cikacak sekilde cikti alsak ve elimizde bunlarla sinav yapsak gecebilirmiyiz.
Zannetmiyorum hocam. Özellikle kadın eğitimcinin anlattığı ünitelerde sadece başlıklar sunumda yazıyor. İçerikleri ya sözlü anlatıyor ya da leb deyip bizden leblebiyi anlamamızı bekliyor.
evet ve hiç güzel anlatmıyor dinlemek işkence :)

kalırsak muhtemelen ilerde yine uzaktan egitim acip yine almamizi isteyecekler bu eziyeti.

yav arkadaş 2 bölüm 53 slayttan oluşuyor ve 3 kez o üç soruyu çözdüm ve her sefer en sondaki soru hariç değiştirdim hepsindede %33 de kaldı ve sonularda sorulan soruların cevabı yok bu ne biçim iş

arakdaşlar

bu nasıl iştir ya, müdait lduğumda açılmıyordu, şimdi şifremle giriyorum ama adobe connectle iletişime geçin diyor,
2 gün önce 3 5 dakikalığına eğitim açılmıştı.

:verymad: :verymad: :verymad:

arkadaşlar birşeyler indirmemiz gerekiyor mu bilgisayara,

bi ayar yapmamız gerekiyor mu, insanın sinirlerini germek için birebir uygulamaymış bunu öğrendik

eğitimi başarı ile bitirdiniz yazısı geldi ekran dondu :(( sertifika numarası filan yok :scared: :scared: :scared:

2. dersi %100 yaptığım halde başarılı da yazdı ama tamamlamış görünmüyorum. Başa sardı tekrar mı izleyeceğim 3. kez oluyor bu. ileri de geçemiyorum, ileri yapan arkadaşlar bir program filan mı kurdunuz nasıl oluyor bizde ileri tuşu aktif değil

iki gündür uğraşıyorum sınavı geçeceğim diye sonunda başardım ama sonuç sistem dondu mu ne daha ileri gitmiyor....

Ekli dosyalar

• 11.jpg
    11.jpg
    129.9 KB · Görüntüleme: 521
alpi' Alıntı:
iki gündür uğraşıyorum sınavı geçeceğim diye sonunda başardım ama sonuç sistem dondu mu ne daha ileri gitmiyor....
Daha ilerisi yok ki devam etsin hocam :D Ana sayfanıza bakın sertifika numarası vermişse tamamdır.

alpi' Alıntı:

aynısı bana da oldu. ana sayfada sertifika numarası verdi. bugün öygm aradım. geçtiğimi söylediler.

muhalif33' Alıntı:
alpi' Alıntı:

aynısı bana da oldu. ana sayfada sertifika numarası verdi. bugün öygm aradım. geçtiğimi söylediler.

Hocam hangi numarayı aradınız ben oygm sitesindeki numaradan bir türlü bağlanamıyorum

Geri