scanturk' Alıntı:nasıl bir sistem bu ya şıklar üst üste çıkıyor ekranda :x yazılanlar okunmuyor
evet ve hiç güzel anlatmıyor dinlemek işkenceKöfteHoRr' Alıntı:Zannetmiyorum hocam. Özellikle kadın eğitimcinin anlattığı ünitelerde sadece başlıklar sunumda yazıyor. İçerikleri ya sözlü anlatıyor ya da leb deyip bizden leblebiyi anlamamızı bekliyor.gzegen' Alıntı:tüm slaytlari resim yapip powerponite atsak sonra bunlari 6 tane 1 sayfada cikacak sekilde cikti alsak ve elimizde bunlarla sinav yapsak gecebilirmiyiz.
biltek01' Alıntı:eyolcu' Alıntı:pm candır))
bizide görün
ozgul32' Alıntı:
Daha ilerisi yok ki devam etsin hocam Ana sayfanıza bakın sertifika numarası vermişse tamamdır.alpi' Alıntı:iki gündür uğraşıyorum sınavı geçeceğim diye sonunda başardım ama sonuç sistem dondu mu ne daha ileri gitmiyor....
alpi' Alıntı:iki gündür uğraşıyorum sınavı geçeceğim diye sonunda başardım ama sonuç sistem dondu mu ne daha ileri gitmiyor....
muhalif33' Alıntı:alpi' Alıntı:iki gündür uğraşıyorum sınavı geçeceğim diye sonunda başardım ama sonuç sistem dondu mu ne daha ileri gitmiyor....
aynısı bana da oldu. ana sayfada sertifika numarası verdi. bugün öygm aradım. geçtiğimi söylediler.