Hocam bende il denemede 80 aldım sonra o numara çıkmadı ve tamalndı tarzı bir şey çıkmayınca 2. deneme için girdim bu seferde 65 aldım çarpı işareti verdi ama önceki 80olduğu için sertifika numara vermiş ama yine çarpı duruyor analamadım bendealpi' Alıntı:numara falan yok ya sınav satırında da x işareti var birde 1. denemeden sonra hakkımız bitiyor mu anlamadım
hocam ilk ünitede yok ama sonrakinde sorular var.daisybote' Alıntı:Arkadaşlar ben anlamadım her bölümden sonra soru mu çözmemiz gerekiyor? bende öyle birşey çıkmadı.1.konuyu bitirdim check attı üstüne 2ye geçtim test falan yok???
5 ünitenin sonunda sorular var 2-3-5-7-8 olması gerekdaisybote' Alıntı:Arkadaşlar ben anlamadım her bölümden sonra soru mu çözmemiz gerekiyor? bende öyle birşey çıkmadı.1.konuyu bitirdim check attı üstüne 2ye geçtim test falan yok???
muhalif33' Alıntı:75 aldım. en son devam et tıklanmadı ama sertifika numarası verdi.
hbbkr' Alıntı:muhalif33' Alıntı:75 aldım. en son devam et tıklanmadı ama sertifika numarası verdi.
hocam aynı şey benim de başıma geldi. sayfamı su an kapatamıyorum korkudan sertifika numarası bu durumda veriyor mu? sertifika numarası nerede yazıyor ?
muhalif33' Alıntı:hbbkr' Alıntı:muhalif33' Alıntı:75 aldım. en son devam et tıklanmadı ama sertifika numarası verdi.
hocam aynı şey benim de başıma geldi. sayfamı su an kapatamıyorum korkudan sertifika numarası bu durumda veriyor mu? sertifika numarası nerede yazıyor ?
ana konuyu tıklayınca yazıyor sertifika. durum kısmı tam, not kısmında da 90/115 yazıyor.
sunny' Alıntı:Son sınav 20 soruluk ve herkese karışık çıkıyor. Sorular çok zor değil mantıken de çözebilirsiniz. Bazıları bilgi istemekte onu da googleden ya da http://www.medyaokuryazarligi.org.tr/ogretmen.html adresindeki medya okuryazarlığı kitabından bakarak halledersiniz. Strese gerek yok :roll:
H_M' Alıntı:7.Derste takıldım kaldım :shock: