Medya Okuryazarlığı dersi uzaktan eğitim başvurusu

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan ybilgin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü
numara falan yok ya sınav satırında da x işareti var birde 1. denemeden sonra hakkımız bitiyor mu anlamadım

alpi' Alıntı:
numara falan yok ya sınav satırında da x işareti var birde 1. denemeden sonra hakkımız bitiyor mu anlamadım
Hocam bende il denemede 80 aldım sonra o numara çıkmadı ve tamalndı tarzı bir şey çıkmayınca 2. deneme için girdim bu seferde 65 aldım çarpı işareti verdi ama önceki 80olduğu için sertifika numara vermiş ama yine çarpı duruyor analamadım bende

Arkadaşlar ben anlamadım her bölümden sonra soru mu çözmemiz gerekiyor? bende öyle birşey çıkmadı.1.konuyu bitirdim check attı üstüne 2ye geçtim test falan yok???

daisybote' Alıntı:
Arkadaşlar ben anlamadım her bölümden sonra soru mu çözmemiz gerekiyor? bende öyle birşey çıkmadı.1.konuyu bitirdim check attı üstüne 2ye geçtim test falan yok???
hocam ilk ünitede yok ama sonrakinde sorular var.

daisybote' Alıntı:
5 ünitenin sonunda sorular var 2-3-5-7-8 olması gerek

muhalif33' Alıntı:
75 aldım. en son devam et tıklanmadı ama sertifika numarası verdi.

hocam aynı şey benim de başıma geldi. sayfamı su an kapatamıyorum korkudan :) sertifika numarası bu durumda veriyor mu? sertifika numarası nerede yazıyor ?

sonunda kaldım ve kurtuldum bu saçmalıktan. :puhaha: :puhaha:

7. bölümden ileri gidemedim, sertifikasız gel bu derse gir deseler bile kesinlikle girmeyi rededeceğim bir ders artık DD::D:D:

hbbkr' Alıntı:
muhalif33' Alıntı:

hocam aynı şey benim de başıma geldi. sayfamı su an kapatamıyorum korkudan :) sertifika numarası bu durumda veriyor mu? sertifika numarası nerede yazıyor ?

ana konuyu tıklayınca yazıyor sertifika. durum kısmı tam, not kısmında da 90/115 yazıyor.

muhalif33' Alıntı:
hbbkr' Alıntı:
muhalif33' Alıntı:

ana konuyu tıklayınca yazıyor sertifika. durum kısmı tam, not kısmında da 90/115 yazıyor.

teşekkür ederim hocam. dediğiniz gibi yazıyor.

Arkadaslar sertifika numarasi alanlar ilk denemede mi gectiniz sinavi yoksa tekrar denediniz mi

Sorular daha çok hangi slayttan çıkıyor arkadaşlar?
soruları paylaşan varsa bende almak isterim :cry:

Bende beklemedeyim. Ölçme değerlendirmeyi Print Screen edecek, paylaşımı seven bir arkadaş bekliyorum. :shock:

ölçme değerlendirme de farklı sorular çıktığından print screen yapmanın faydası yok.. sorular zaten zor değil o kadar slaytları izlemişseniz.. tabi bazıları anlatılanlardan bağımsız olabilir ama yapılmayacak şeyler değil..

H_M' Alıntı:
7.Derste takıldım kaldım :shock:

Aynen ben de takıldım hocam.cevapları değiştirsem de %67den öteye gidemedim.

Az önce geçmeyi başardım.1. sorunun cevabı en olmayacak cevapmış.Ondan her seferinde başarısız oluyormuşum.

Geri