Bu site değil hocam. rus sitenin adını soran arkadaşa pm'den göndermiştim.by_Loopus' Alıntı:Gecen sayfaların birinde arkadasın biri mesajın alındıgı rus sitesini sormustu linki sanırım bu : http://www.ots45.ru/support/samsung1640.html
hani bilgisayarın biosu silinirde bilgisayar açılmazya aynen onun gibi bir durum ortaya çıkmış. yetkili servise götürmeniz lazım.suatguzel' Alıntı:Okulda 2 tane var 1640..Birini firmwire yöntemi ile kendim yaptım problem yok.Diğerini bir arkadaş yaparken şöyle birşey gelmiş başına..Tam dosyayı .exe dosyası üzerine sürükleyip de, yazıcı da turuncu ışık yandığında müdür yardımcısı yazıcıyı kapatmış :alkis: sonuç : yazıcıda her hangi bir elektrik belirtisi yok artık elektronikçi arkadaşla söktük..Küçük olan karta elektrik gelmiyor..Güç düğmesi sağlam, sigorta sağlam..Yorumunuz nedir?
eğer çipiniz dökümanda belirtildiği gibiyse 2. yöntemin kesin işe yaraması lazım. birçok kişi olumlu sonuç aldı.saydo' Alıntı:Bendeki samsung ml1640 yazıcının yazılım versiyonu v.1.01.00.96
Konuda geçen yazılımı yükleyemedim. Diğer yöntem de olmadı.
Acaba bu versiyon için yazılım var mı?
denizlerb' Alıntı:hani bilgisayarın biosu silinirde bilgisayar açılmazya aynen onun gibi bir durum ortaya çıkmış. yetkili servise götürmeniz lazım.suatguzel' Alıntı:Okulda 2 tane var 1640..Birini firmwire yöntemi ile kendim yaptım problem yok.Diğerini bir arkadaş yaparken şöyle birşey gelmiş başına..Tam dosyayı .exe dosyası üzerine sürükleyip de, yazıcı da turuncu ışık yandığında müdür yardımcısı yazıcıyı kapatmış :alkis: sonuç : yazıcıda her hangi bir elektrik belirtisi yok artık elektronikçi arkadaşla söktük..Küçük olan karta elektrik gelmiyor..Güç düğmesi sağlam, sigorta sağlam..Yorumunuz nedir?
suatguzel' Alıntı:Okulda 2 tane var 1640..Birini firmwire yöntemi ile kendim yaptım problem yok.Diğerini bir arkadaş yaparken şöyle birşey gelmiş başına..Tam dosyayı .exe dosyası üzerine sürükleyip de, yazıcı da turuncu ışık yandığında müdür yardımcısı yazıcıyı kapatmış :alkis: sonuç : yazıcıda her hangi bir elektrik belirtisi yok artık elektronikçi arkadaşla söktük..Küçük olan karta elektrik gelmiyor..Güç düğmesi sağlam, sigorta sağlam..Yorumunuz nedir?
saydo' Alıntı:Bendeki samsung ml1640 yazıcının yazılım versiyonu v.1.01.00.96
Konuda geçen yazılımı yükleyemedim. Diğer yöntem de olmadı.
Acaba bu versiyon için yazılım var mı?