kısa devreyi tekrar deneyin. ben ve daha berçok kişi olumlu sonuç aldı. tonerin sağ tarafındaki çipe gelince: zaten kısadevredeki amaç o çip sanki yeni takılmış gibi makinenin çip counter'ını sıfırlamak. tonerdeki çipe dokunmayın. anakart üzerindeki çip sayacına kısa devre yapıyoruz. bazı arkadaşlar arka kapağı açamadıklarını yazmış. arka tarafın sağında ve solunda toplam iki vida var, tek yapmanız gereken bunları sökmek. sonra çipe bakın resimde gördüğünüz çip varsa gönül rahatlığıyla kısa devre mekanizmasını kurabilirsiniz. kolay gelsin.mus82' Alıntı:kısa devre yaptım olmadı.
benim tonerin sağ tarafındada chip gibi bişey var acaba oda olabilir mi
evetRoboTek' Alıntı:kardeş doldurduktan sonra mı programı çalıştırayım
1. yöntem 1 kereye mahsus işe yarıyor. 2. yöntemi sürekli kullanabilirsiniz. büyük ihtimalle düzeneği kuramadınız. bende çok uğraşmıştım. en sonunda toplu iğnelerle başardım. fotosunu koymuştum (4. sayfada), nasıl yaptığımda orada yazıyor.jasminbote' Alıntı:Kullandığımız yazıcı bir kez daha once resetlenmiş.Şimdi tekrar dolumdan sonra reset işlemini 1. yontemle yaptım olmadı.Kısa devre işleminide yaptım olmadı.Neden kaynaklanmıs olabilir.Ya da başka bir yontem varmı. Yardımcı olurmusunuz 2 gundur bununla ugrasıyorum.