Re: YENİ. .Fatih BTR olduk hayırlısı. .
Sayın hocam zaten bu görevlendirmenin her branştan insana verilmesi büyük hata. Dediğim gibi bu insanlar aldığı eğitimi uygulamakla yükümlü. Sevmeyle veya projeyi yürütmede gönüllü olmakla alakası yok. Aslına bakarsan görevlendirme başlı başına hatalı. Bilişimciler de eğitim fakültesinde okurken bu proje için eğitim almadı. Dersimiz olsa zaten inan bu görevlendirmenin yüzüne bakmayız. Ancak şu an için bu işe en yakın bizim branş görünüyor. Hadi bi nebze kabul edilebilir bizim bu işi yapmamız ama diğer branşların bunda görev almasının yanlışlığı su götürmez. İhtiyaçtan alanlar var diyosun bu da bi bahane olamaz. Sevenler var diyosun buna da katılmıyorum.akrep026' Alıntı:pisagorean' Alıntı:Yani diyelim ki böyle bişey oldu. 180 saat matematik kursuyla derslere girmeye hak kazandım. Matematikçiler ne der arkadaşlar. Diğer branşlardan görevlendirme alan arkadaşlar bence empati yapsın. Kendi branşlarına 180 saatlik kurslarla başka birileri derse girdiğinde veya kendi işlerini yapmaya çalıştıklarında ne hissederler?acer50' Alıntı:kalbc' Alıntı:6 YILDIR BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ FORMATÖR ÖĞRETMENLİĞİ BELGEMLE GÖREV ALIYORUM. FATİH PROJESİNİN HER AŞAMASINDA ONLARCA OKULDA HİZMET ETTİM. PROJENİN İNİNİ CİNİNİ KURCALADIM. KAFA YORDUM. HER PLATFORMDA PROJEYİ KENDİ PROJEM GİBİ SAVUNUP ANLATTIM. AMA BANA ŞİMDİ BAKANLIĞIMIZ DİYOR Kİ ''SENİ ARTIK GÖREVLENDİRMEYECEĞİM. '' IRMAĞI GEÇERKEN AT DEĞİŞTİRİLMEZ. BU İŞTE BİR GARİPLİK VAR. BU BELGEYLE EMEK VERMİŞ BİNLERCE BTF ÖĞRETMENİ VAR. ATMAYIN BUNLARIN TECRÜBELERİNİ EMEKLERİNİ BİR KENARA. SADECE İŞİ BECEREMEYEN KENDİNİ YENİLEMEYEN KİŞİLERİ TESPİT EDİN VE GÖREVİNİ SONLANDIRIN BU KADAR BASİT. UNUTMAYIN BU PROJE CEFAKARCA VEFAKARCA BAHANE ÜRETMEDEN, İŞİNİ; ALDIĞI PARAYI HELAL ETTİRMEK İÇİNİN ÇIRPINAN BTR, BTFÖ ÖĞRETMENLERİN OMUZUNDA YÜKSELECEKTİR. LÜTFEN BU İNSANLARIN ŞEVKİNİ AZMİNİ KIRMAYIN ; SORUNLARINA BİR GÖZ ATIN VE ÇÖZÜN.
ah be ben de 1 ay kursa gitsem, bana da matematik dersine girebilir diye bir belge verseler, ben de böyle bir yazı yazabilmeyi o kadar çok isterim ki
Yaptılar zaten hocam. Sınıf Öğretmenlerini Teknoloji ve Tasarım'a geçirdiler. Ders sayısını azalttılar. Norm fazlası olduk. Burada diğer branşlara verip veriştiriliyor ama benim okulumda Bilgisayar öğretmeni dersine beni çağırıyor ve biostan tarih saat değişikliği yapmamı istiyor. Bilgisayar ekranına görüntü gelmiyor bana soruyor. Bayan hocadır, belki bilemiyor olabilir sözüm yok ama birbirimize düşman olmanın da gereği yok. Burada bir sürü bilgisayar öğretmeni yazıcılara bakmak benim görevim değil, tahtalara bakmak benim görevim değil, idari işlere bakmak benim işim değil deyip durmuyor mu. Bilgisayar öğretmenlerinin asli görevi de derse girmektir. formatörlük değildir. Bu isteğe bağlı bir görevlendirmedir. İnsanlar biraz mecburiyetten, biraz da severek görev almak istiyor. Düşman olunacak bir yer varsa o da Bakanlıktır. Saygılar...