Evet ben de çalıştığım ilin branş atama bölümü ile görüştüm. 2 sene değil 5-6 sene dahi olsa isteğin dışında görevlendirme ya da tayine tabi tutulmazsın hocam dediler.ikarus05' Alıntı:arkadaşlar, bende norm fazlasıyım, ve ilden 5 tane tercih yapmamızı istiyorlar ve şöyle bir düşüncem var; Fazla konumdaki öğretmenlerden herhangi bir kuruma atanmak üzere başvuruda bulunmayanların görev yerleri, il içinde valiliklerce isteklerine bakılmaksızın belirlenir. bu ibareden benim anladığım; tercih yaptığımız kurumlara atanamadığımız takdirde yerimizde kalırız. yorumlarınızı bekliyorum arkadaşlar.
hocam bu cümleden nasıl istemezsek yerimizde kalırız ibaresini çıkartabiliyorsunuz anlamadım. orada diyor herhangi bir kuruma atanmak üzere başvuruda bulunmayanların görev yerleri, il içinde valiliklerce isteklerine bakılmaksızın belirlenir gayet açık bizi istedikleri yerlere koyabilirlerikarus05' Alıntı:arkadaşlar, bende norm fazlasıyım, ve ilden 5 tane tercih yapmamızı istiyorlar ve şöyle bir düşüncem var; Fazla konumdaki öğretmenlerden herhangi bir kuruma atanmak üzere başvuruda bulunmayanların görev yerleri, il içinde valiliklerce isteklerine bakılmaksızın belirlenir. bu ibareden benim anladığım; tercih yaptığımız kurumlara atanamadığımız takdirde yerimizde kalırız. yorumlarınızı bekliyorum arkadaşlar.
Hocam bölge normundan düşmezseniz eğer 9 saatle sorun yok fakat illa maaş karşılığını başka dersle dolduracaksınız diye bir olayda yok. Ekders yönetmeliğini incelerseniz eğer maaş karşılığı dolmayan bir öğretmene isteği dışında başka dersler verilmez. TTKB'nin çizelgesinde öğretmenlerin maaş karşılığı girebileceği dersler sıralanmıştır fakat bt ciler için bt dersinden başka birşey yok listede.Rüzgara Karşı'' Alıntı:arkadaşlar ilçe merkezde olup da 9 saat bt dersiyle norm fazlası olan var mı? ayrıca maaş karşılığı kalan 6 saati başka branşın dersleriyle doldurabiliyor muyuz?
e yuh artık haala eski yönetmeliğe göre birşeyler geveleyip insanları kandırabiliyorlar....değişti kardeşim o yönetmelik...yesimk06' Alıntı:Evet ben de çalıştığım ilin branş atama bölümü ile görüştüm. 2 sene değil 5-6 sene dahi olsa isteğin dışında görevlendirme ya da tayine tabi tutulmazsın hocam dediler.ikarus05' Alıntı:arkadaşlar, bende norm fazlasıyım, ve ilden 5 tane tercih yapmamızı istiyorlar ve şöyle bir düşüncem var; Fazla konumdaki öğretmenlerden herhangi bir kuruma atanmak üzere başvuruda bulunmayanların görev yerleri, il içinde valiliklerce isteklerine bakılmaksızın belirlenir. bu ibareden benim anladığım; tercih yaptığımız kurumlara atanamadığımız takdirde yerimizde kalırız. yorumlarınızı bekliyorum arkadaşlar.
eğer öyle bir gelen yazı varsa bilmek isterim.bize herhangi bir ulaşan yazı yok daha ve ekimden beri beklemedeyiz ne olacağını bilmeden.kesin bir şeyde yok söylenen ilgili birimler tarafından.öyle kaderimizi bekliyor gibiyiz.the_korsan' Alıntı:İstanbuldaki arkadaşlar oralarda sanırım yeniden yazı gelmiş okullarınıza, sene başındaki olaydan sonra ertelenen bilişimcilerin yer değiştirmeleri yapılacak gibi
Gelen yazıyı ekleyebilecek arkadaşımız var mıdır?
xapex' Alıntı:Kocaeli'de norm fazlası olanlar için yarından itibaren komisyon toplanıp atamalara başlanacakmış bilginiz olsun.
Sonuçlanması ise Şubat ayını bulur dediler.
BesSTy' Alıntı:İstanbul da başladı .. Benim yerim değişti..
DotCom' Alıntı:BesSTy' Alıntı:İstanbul da başladı .. Benim yerim değişti..
Tercihleriniz doğrultusunda mı yeriniz değiştirildi yoksa tercih dışı mı? İstemeyenlerin durumu ne oldu?
ilçede olup 12 saat derse girip norm fazlası olman ilginç. Ben il merkezdeyim 9 saat dersim var formatörüm maalesef norm fazlasıyım. Aynı şekilde bende bu yıl geldim ve tekrar başka okula gidecem. Ne diyelim artık hayırlısıhasari' Alıntı:Benide bugün ilçe mem çağırdı norm fazlasısınız dilekçe doldurmanız lazım dedi. Saçmalığa bakın haziranda geldik eylülde norm fazlası olduk şubattada bizi başka okula gönderecekler. Okulumda BT sınıfı var. 6 saat ikinci kademeye 6 saatte birinci kademeye toplamda 12 saat ders var ayrıca formatörüm. Yalnız kadrolar ilçe geneline göre belirleniyormuş ve bizim okulda norm fazlasıymışım diğer okullardan birini tercih etmem söylendi. Üç secenek vardı ikisi köylerdi biride ilçe merkezinde ÇPL lisesi bende sadece ÇPL seçtim. Sanırım kadrom buraya alınacak ama şuan sinir küpüyüm.