Rüzgara Karşı'' Alıntı:
BesSTy' Alıntı:
ihtiyaç fazlası öğretmenler atamalı konulu kararname ile atandığım okulda göreve başlama işlemlerimi yaptığım ilk gün norm fazlası olduğumu öğrendim. İlçeye ve oradanda ile ismim bildirelecekmiş gene
Nedense hiç şaşırmadım..
ben de yeni tayin oldum. geçen pazartesi başlangıç yaptırdım. lisede sene başında bt dersini seçmemişler, bir çözüm bulmaya çalışacağız dedi idareciler. 2. dönem seçilememe gibi bir ihtimal var yani. kontenjan.meb modülünden norm var mı diye bakmadım henüz. eğer norm fazlası gözüküyorsam niye tercih listesinde açtılar okulu? ve gelir gelmez başka okula kadromu gönderme durumu söz konusu olur mu?
2.dönemde seçilememe gibi bir ihtimal var hocam, hatta seçilme ihtimali yok.
Güzel soru niye tercih listesine açtılar ? Hocam ne yaptıklarını kendileri de bilmiyor, @besSTy hocamızın başına gelen olaylar zinciri de işleri yönetmelige uyduracaz diye yapılan saçmalıklar zincirinin bir örnegi.
Yeni okulunuzda da norm fazlası görünüyorsanız evet gelir gelmez kadronuzu başka bir yere göndermek istemeleri durumu başınıza gelebilir. örnek istanbuldaki arkadaşlar.
Herşeyde oldugu gibi bu konuda da her ilin farklı uygulaması var, izmir tercih dışı istek dışı başka yere yollamıyor, istanbul yolluyor, maraş yolluyor vs farklı örnekler var.