desene bu yıl yine yolculuk var. meslekten soğuttular artık.y_gnl' Alıntı:Evet İstanbul'da ki norm fazlalarından ercih yapmaları istenmiş
Hocam bu forumda o kadar konuşuldu, 7. sınıfların seçmeli ders listesinde dersimizin olması gerekiyor takipçisi olun diyeozlem22' Alıntı:Ya müdür aradı beni az önce. 8 saat dersle norm fazlasi olmusum. Ben 7lerin ders secmesine.gerek.kalmadan 2ser saat dersleri olucak saniyordum. Seçmeli ders listesine benim dersim yazilmadi bile..allahim kafayı yicem böyle bi aptaliigi nasıl yaptım bilemiyorum. Napicam ben??
ozlem22' Alıntı:Ya müdür aradı beni az önce. 8 saat dersle norm fazlasi olmusum. Ben 7lerin ders secmesine.gerek.kalmadan 2ser saat dersleri olucak saniyordum. Seçmeli ders listesine benim dersim yazilmadi bile..allahim kafayı yicem böyle bi aptaliigi nasıl yaptım bilemiyorum. Napicam ben??
KöfteHoRr' Alıntı:Hocam bu forumda o kadar konuşuldu, 7. sınıfların seçmeli ders listesinde dersimizin olması gerekiyor takipçisi olun diyeozlem22' Alıntı:Ya müdür aradı beni az önce. 8 saat dersle norm fazlasi olmusum. Ben 7lerin ders secmesine.gerek.kalmadan 2ser saat dersleri olucak saniyordum. Seçmeli ders listesine benim dersim yazilmadi bile..allahim kafayı yicem böyle bi aptaliigi nasıl yaptım bilemiyorum. Napicam ben??
Eğer norm fazlası olmuşsanız önünüzde 2 seçenek var. Ya pazartesi başlayacak 2. il içi yer değiştirme başvurusunda bulunup normu olacak bir okula geçeceksiniz, ya da önümüzdeki sene okulunuzda kalıp Mart ayında yapılacak olan norm fazlası öğretmenlerin yer değiştirmesi atamasını bekleyeceksiniz. Artık hangisi sizin için daha uygunsa.
ilkbaharsu' Alıntı:ozlem22' Alıntı:Ya müdür aradı beni az önce. 8 saat dersle norm fazlasi olmusum. Ben 7lerin ders secmesine.gerek.kalmadan 2ser saat dersleri olucak saniyordum. Seçmeli ders listesine benim dersim yazilmadi bile..allahim kafayı yicem böyle bi aptaliigi nasıl yaptım bilemiyorum. Napicam ben??
Eylülde seçmeli dersler tekrar seçiliyor ve normlar tekrar güncelleniyor. O zaman seçtirebilirsiniz dersinizi. Ben şahsen öyle yapmayı düşünüyorum çünkü iliçinde yer değiştirebileceğim okul kalmadı. Bilişim de çakılı kadro oldu sonunda...
Seçmeli dersler 30 Haziran'a kadar seçildi ve norm güncellemeleride önümüzdeki senenin ders durumuna göre yapıldı zaten. Eylül'de ancak okulunuza nakil gelen öğrenciler olursa bi ihtimal seçilebilir, onun dışında yeniden seçmeli ders diye bir durum söz konusu değil.ilkbaharsu' Alıntı:ozlem22' Alıntı:Ya müdür aradı beni az önce. 8 saat dersle norm fazlasi olmusum. Ben 7lerin ders secmesine.gerek.kalmadan 2ser saat dersleri olucak saniyordum. Seçmeli ders listesine benim dersim yazilmadi bile..allahim kafayı yicem böyle bi aptaliigi nasıl yaptım bilemiyorum. Napicam ben??
Eylülde seçmeli dersler tekrar seçiliyor ve normlar tekrar güncelleniyor. O zaman seçtirebilirsiniz dersinizi. Ben şahsen öyle yapmayı düşünüyorum çünkü iliçinde yer değiştirebileceğim okul kalmadı. Bilişim de çakılı kadro oldu sonunda...
Normal'de her sene Ekim ayında bir daha norm güncellemesi yapılıyordu bu seneye kadar ve o güncellemede bi ihtimal okuldaki ders durumu değişebilirdi, ama bu sene bakanlığın son yaptığı değişiklikte Ekim ayında güncelleme olacağından bahsedilmiyor. Sadece "bakanlığın uygun gördüğü tarihlerde" diyor. O yüzden Ekim ayında bi daha güncelleme olacak mı kesin değil. Ama güncelleme olursa seçmeli derslerle ilgili pek bişey yapılabileceğini sanmıyorum. Fakat okulunuzda yeni şube açılabilir 5-6. sınıflarda, ya da medya okuryazarlığı dersi seçilmişse ve başka branşa verilmişse onu size verebilirler.ozlem22' Alıntı:KöfteHoRr' Alıntı:Hocam bu forumda o kadar konuşuldu, 7. sınıfların seçmeli ders listesinde dersimizin olması gerekiyor takipçisi olun diyeozlem22' Alıntı:Ya müdür aradı beni az önce. 8 saat dersle norm fazlasi olmusum. Ben 7lerin ders secmesine.gerek.kalmadan 2ser saat dersleri olucak saniyordum. Seçmeli ders listesine benim dersim yazilmadi bile..allahim kafayı yicem böyle bi aptaliigi nasıl yaptım bilemiyorum. Napicam ben??
Eğer norm fazlası olmuşsanız önünüzde 2 seçenek var. Ya pazartesi başlayacak 2. il içi yer değiştirme başvurusunda bulunup normu olacak bir okula geçeceksiniz, ya da önümüzdeki sene okulunuzda kalıp Mart ayında yapılacak olan norm fazlası öğretmenlerin yer değiştirmesi atamasını bekleyeceksiniz. Artık hangisi sizin için daha uygunsa.
ben bu forumu o kadar takip ediyorum bunu nasıl kaçırdım bilemiyorum, çok üzgünüm ya.. yani her halükarda gidicek miyim okuldan..eylülde tekrar seçmelilerle ilgili bi düzenleme yapılamaz mı yani..
KöfteHoRr' Alıntı:Normal'de her sene Ekim ayında bir daha norm güncellemesi yapılıyordu bu seneye kadar ve o güncellemede bi ihtimal okuldaki ders durumu değişebilirdi, ama bu sene bakanlığın son yaptığı değişiklikte Ekim ayında güncelleme olacağından bahsedilmiyor. Sadece "bakanlığın uygun gördüğü tarihlerde" diyor. O yüzden Ekim ayında bi daha güncelleme olacak mı kesin değil. Ama güncelleme olursa seçmeli derslerle ilgili pek bişey yapılabileceğini sanmıyorum. Fakat okulunuzda yeni şube açılabilir 5-6. sınıflarda, ya da medya okuryazarlığı dersi seçilmişse ve başka branşa verilmişse onu size verebilirler.ozlem22' Alıntı:KöfteHoRr' Alıntı:Hocam bu forumda o kadar konuşuldu, 7. sınıfların seçmeli ders listesinde dersimizin olması gerekiyor takipçisi olun diyeozlem22' Alıntı:Ya müdür aradı beni az önce. 8 saat dersle norm fazlasi olmusum. Ben 7lerin ders secmesine.gerek.kalmadan 2ser saat dersleri olucak saniyordum. Seçmeli ders listesine benim dersim yazilmadi bile..allahim kafayı yicem böyle bi aptaliigi nasıl yaptım bilemiyorum. Napicam ben??
ben bu forumu o kadar takip ediyorum bunu nasıl kaçırdım bilemiyorum, çok üzgünüm ya.. yani her halükarda gidicek miyim okuldan..eylülde tekrar seçmelilerle ilgili bi düzenleme yapılamaz mı yani..
karinca_52' Alıntı:biz 13 saatle norm fazlasıyız sıkıntı yok
ozlem22' Alıntı:karinca_52' Alıntı:biz 13 saatle norm fazlasıyız sıkıntı yok
nasıl yaa tercih yap dedi bana müdür??? yapmazsam ne olurr??
ne biliyim medya okur yazarlığı filan olamaz mı ki? neyse ya başa gelen çekilir ne diiym..kendim ettim kendim buldum..KöfteHoRr' Alıntı:Norm güncellemesi olsa bile okulunuzda ne değişebilir ki mesela? Zaten seçmeli dersler belirlendi diyorsunuz, onun dışında sizin ders saati sayınızı artıracak ne olabilir?