bu nezaman oldu hocam? bende istanbulda ve norm fazlasıyım bize bir haber veren yada yapılan bi değişiklik yok.BesSTy' Alıntı:İstanbul da başladı .. Benim yerim değişti..
bu nezaman oldu hocam? bende istanbulda ve norm fazlasıyım bize bir haber veren yada yapılan bi değişiklik yok.BesSTy' Alıntı:İstanbul da başladı .. Benim yerim değişti..
İlçeden okulların norm durumlarına bakıyorlar hangilerinde norm varsa ve boş ise onları söylüyorlar sizde buna göre tercihlerinizi sıralıyorsunuz.tcoalngsau' Alıntı:Haydeee bizi çağıran olmadı arkadaşlar.Bu dilekçenin bi süresi varmı.Tatil dönüşü dilekçe versek kabul görür mü? Bu arada size açık olan okulları nereden görüyosunuz? mebbiste felanmı seçim yaptınız?
Kahramanmaraş'ın Çağlayancerit ilçesi.deryabote' Alıntı:hasari hocam sizin hangi il? bnde aralıkta 13 saat dersle norm fazlası oldum hala da öyleym tatil dönüşü başka bir okulda olmak korkutuyor. ya ne olacak bu bilişimcilerin hali illa elimizde tornavidalar beyazın piskopat taklidine mi dönüştürecekler bizi. Türkiye geneli bir eylem mi yapsak her ilde eş zamanlı olarak gerçekleşecek olan napaksak hiç umursayan biri yokmu bu bilgisayarcıları hadi bn sendikalı değilim sendikalar ne diyo arkadaşlar bilen varsa yazsın
ronn' Alıntı:DotCom' Alıntı:BesSTy' Alıntı:İstanbul da başladı .. Benim yerim değişti..
Tercihleriniz doğrultusunda mı yeriniz değiştirildi yoksa tercih dışı mı? İstemeyenlerin durumu ne oldu?
hocam istemeyenlerin okulunda kalması söz konusu değil. Norm fazlasıysanız yeriniz değişecek bu kesin.
Hocam bana idare "Kitap secim modulu"nde kitaplari gireyim diye sifre verdi, kullanici adi Kurum kodubravehard2010' Alıntı:arkadaşalar kontenjan mebden mebbis şifresi ve kurum kodu ile giriş olmuyor giriş yapan var mı bu bilgiler ile?
bende size çok uzak deil gaziosmanpaşadayım.benim ekimde gelen dilekçelerden son gün haberim oldu ve hiç bir dilekçe yazmadım şuraya gitmek istiyorum falan diye.sadece formatör olduğum için okulumda formatör öğretmen olarak görevime devam etmek istiyorum diye bir dilekçe yazdım ve verdim.şu ana kadarda bi ses çıkmadı ama hep diken üstündeyim ne zaman bi ses çıkacak diye.size ne zaman geldi hocam bu atama kararnameleri?BesSTy' Alıntı:ronn' Alıntı:DotCom' Alıntı:BesSTy' Alıntı:İstanbul da başladı .. Benim yerim değişti..
Tercihleriniz doğrultusunda mı yeriniz değiştirildi yoksa tercih dışı mı? İstemeyenlerin durumu ne oldu?
hocam istemeyenlerin okulunda kalması söz konusu değil. Norm fazlasıysanız yeriniz değişecek bu kesin.
15 ekime kadar dilekçe yazmamış istenmiş idi zamanında.. Ben o zaman yakın çevredeki okulları dilekçem ile belirtmiş idim.. İlçemde benden başka 2 bt öğretmeni de ilçe dışına gitmiş ama dilekçe ilemi yoksa resen mi atanmışlar bilemiyorum.. Ama bize ekim ayında yollanan yazıda (İstanbul
MEM den) dilekçede okul belirtmemizi yoksa resen atanacağımız yazılmış idi. İlçem Sultangazi.. Diğer ilçelerde durum ne bilmiyorum. Direk bakanlık kararnamesi. Atama başlığıda ihtiyaç fazlası öğretmenler Atama yönetmeliğinde mevcut zaten..
beni düşündüren tayin isteme hakkımız iliçinde saklı mı ? Gittiğim okulda bilgisayar dersi yok Lise.
BesSTy' Alıntı:Hakkımızda hayırlısı ist koord . hocam ama dilekçe olayı ile neyi anlatmak istiyorsunuz... Kendi menfaatleri için dilekçe vermekte nedemek.. verdiğiniz başlığı okudum ama bir şey anlamadım..
the_korsan' Alıntı:sayın @ist_koor istanbuldaki durumu yakından takip ediyorum, besSTy hocamızın durumunu, sizi sarıyerden arayan arkadaşın durumunu yakından biliyorum. BT ögretmenleri için yaptıgınızdan çalışmalardan şube müdürüyle müdür yard. ile olan ugraslarınızdan da haberim var Allah razı olsun elinizden geleni yapmaya çalışıp gayret etmişsiniz fakat bu kadar agır sitem etmekte haklı degilsiniz çok yanlış ifade ediyorsunuz kendinizi. Ör. Adana başlıgına da yazmışsınız müstehak bunlara diye. Kim olursa olsun ne olursa olsun ne kadar çalışma yaparsa yapsın kimsenin o sözleri bt ögretmenleri içinde çürük elma bile olsa söylemeye hakkı yok. Bu noktada burada özür borçlusunuz. Siz bt ögretmenlerine bir faydam dokunur şiarıyla çalışma yaptıysanız fakat bunun karşılıgını alamadıysanız yada en son gelinen noktada artık yıldıysanız, yıldırıldıysanız, birkaç bt ögretmeni yüzünden, hakkını birkaç örnek arkadaşta oldugu gibi savunmayan, savunamayan, imkanı olmayan, yol yordamı bilmeyen yada kendine has sıkıntıları olan zümredaşlarımızdan dolayı bu işle ugrasmaktan vazgeçmek üzereyseniz buna üzülürüm fakat işin bu kadar içerisindeyken, görünürün dışındaki hadisilerden haberdarken, sistemin rezilligini eksilerini görüyorken tamamen vazgeçip sistemin çarkına uyabileceginize ve ne hali varsa görsünler diyebileceginize inanmıyorum. Umarım böyle de olur.
Siz şimdi kendinizi norm fazlası olan arkadaşların yerine koyunuz. Sene başından ekim sonuna kadar norm fazlası oldugunuzdan dersiniz filan yok, başka yere geçmeniz farz olmuş durumda, bu durumda dilekçe vermeyipte ne yapabilirsiniz. Sizde biliyorsunuz ki sizin de çalışmanız gayretinizle okulda tek bt'ci olupta dilekçe vermeyenler bir şekilde idare edilmeye çalışılmış fakat 2 olanların bir seçenegi yok, @besSTy de bu durumda idi sanıyorum.
İşin enteresan tarafı ise norm fazlası arkadaşlar gittikleri okullarda da norm fazlası oluyorlar.
Sonuç olarak her zaman şunu tekrarladık, bt ögretmenlerinin sorununun çözümü için egitek'in yapabilecekleri sınırlı ve çözüm önerisi vermekten tavsiye vermekten başka yapabilecegi birşey yok ve pgm var, ttkb var, var da var yani, fakat aynı sizdeki durum gibi zaman zaman "ne halleri varsa görsünler, biz elimizden geleni yaptık, şu an bu sorunların bizle alakası yoktur" modu egitekte yoktur arkadaş diyebilen var mı?
BesSTy' Alıntı:the_korsan' Alıntı:sayın @ist_koor istanbuldaki durumu yakından takip ediyorum, besSTy hocamızın durumunu, sizi sarıyerden arayan arkadaşın durumunu yakından biliyorum. BT ögretmenleri için yaptıgınızdan çalışmalardan şube müdürüyle müdür yard. ile olan ugraslarınızdan da haberim var Allah razı olsun elinizden geleni yapmaya çalışıp gayret etmişsiniz fakat bu kadar agır sitem etmekte haklı degilsiniz çok yanlış ifade ediyorsunuz kendinizi. Ör. Adana başlıgına da yazmışsınız müstehak bunlara diye. Kim olursa olsun ne olursa olsun ne kadar çalışma yaparsa yapsın kimsenin o sözleri bt ögretmenleri içinde çürük elma bile olsa söylemeye hakkı yok. Bu noktada burada özür borçlusunuz. Siz bt ögretmenlerine bir faydam dokunur şiarıyla çalışma yaptıysanız fakat bunun karşılıgını alamadıysanız yada en son gelinen noktada artık yıldıysanız, yıldırıldıysanız, birkaç bt ögretmeni yüzünden, hakkını birkaç örnek arkadaşta oldugu gibi savunmayan, savunamayan, imkanı olmayan, yol yordamı bilmeyen yada kendine has sıkıntıları olan zümredaşlarımızdan dolayı bu işle ugrasmaktan vazgeçmek üzereyseniz buna üzülürüm fakat işin bu kadar içerisindeyken, görünürün dışındaki hadisilerden haberdarken, sistemin rezilligini eksilerini görüyorken tamamen vazgeçip sistemin çarkına uyabileceginize ve ne hali varsa görsünler diyebileceginize inanmıyorum. Umarım böyle de olur.
Siz şimdi kendinizi norm fazlası olan arkadaşların yerine koyunuz. Sene başından ekim sonuna kadar norm fazlası oldugunuzdan dersiniz filan yok, başka yere geçmeniz farz olmuş durumda, bu durumda dilekçe vermeyipte ne yapabilirsiniz. Sizde biliyorsunuz ki sizin de çalışmanız gayretinizle okulda tek bt'ci olupta dilekçe vermeyenler bir şekilde idare edilmeye çalışılmış fakat 2 olanların bir seçenegi yok, @besSTy de bu durumda idi sanıyorum.
İşin enteresan tarafı ise norm fazlası arkadaşlar gittikleri okullarda da norm fazlası oluyorlar.
Sonuç olarak her zaman şunu tekrarladık, bt ögretmenlerinin sorununun çözümü için egitek'in yapabilecekleri sınırlı ve çözüm önerisi vermekten tavsiye vermekten başka yapabilecegi birşey yok ve pgm var, ttkb var, var da var yani, fakat aynı sizdeki durum gibi zaman zaman "ne halleri varsa görsünler, biz elimizden geleni yaptık, şu an bu sorunların bizle alakası yoktur" modu egitekte yoktur arkadaş diyebilen var mı?
Korsan hocam durumu tam anlamıyla özetlemiş desem yeridir... İSt koord. hocam ilden gelen yazıdan haberiniz vardır ihityaç fazlası bt öğretmenleri ile ilgili ekim ayında yollanan dilekçede .. O yazıya bir göz atarsanız neden dilekçe yazdığımı anlarsınız.. Bir de düşünün benim okulumda 3 tane bt öğretmeni idik.. ister istemez bana ne girecek ders kaldı ne de başka bir şey.. Olayların tamamı spontane gelişti... Norm fazlası oldum.. Ee girecek ders yok.. İlçe desen ben bastırmasam ben norm fazlası olduğumu söylemesem beni görevlendireceği falan yok... 1 ay derse girmedim ben... Görevlendirme ile ilçede başka bir okulda derse girdim 2 ay kadar.. Bu görevlendirme de olmasa ilçe de ekim ayında bu zamana kadar ne ek ders alacaktım ne de başka bir şey.. Evet kendi menfaatim.. DErse girmek bir işe yaradığını hissetmek bir şeyler yapmak.. Ve karşılığında para kazanmak ve bunun bir anlamı olması menfaatim. ve bu yüzden dilekçe ile yazdım.. İl mem 'in yolladığı yazıya cevaben yazdığım dilekçe bu .. O dilekçe geldiğinde de form yazdım.. O zaman kaçırmışssın . Ya da ist koord. diyorsun ama ilden BT öğretmenleri ile ilgili yollanan dilekçelerden haberin yok.. İnan yeni evlenmemiş ya da maddi durumum daha iyi olsa idi şu sıralarda ne norm fazlası olduğuım zaman gelen yazıya cevaben bir dilekçe yazardım.. Ne de ilçenin beni görevlendirmesi için 1 ay boyunca uğraşırdım.. Tek derdim sene başından beri düzene girmeyen bu durumu düzene sokup kendi hayatımda bundan daha önemli konuları halletmek.. Ama beni bu hale getirenlere hiç bir zaman hakkımı helal etmeyecem.. 6 aydır yaşadığım sıkıntıyı ben bilirim. İşin kötü tarafı da ne biliyormusun ilçede bu duruma getirilen tek bt öğretmeni ben oldum .. diğer okullar da 4-5 lere de girdiler ek derslerini de aldılar... Adalet işte.. adamına göre işletiyorlar.. Biraz benim yerime koyunda kendinizi öyle düşünün.. Sene başından beri ne planlarım var idi benim.. Dil kursuna gidecektim .. Y.lisans için .. Ama ek ders sıkıntısı yaşayınca insan ister istemez ekonomik darlık yaşıyor.. vE bu ekstra ları iptal etmek zorunda kalıyor.. Kim geri verecek benim bu kadar zamanımı belki mayıs ayında sınavda istediğim puanı alamayacam sırf bu yüzden.. Daha neler var neler de.. GErek yok.. Gene bazı arkadaşlar içinde bulundukları rahatlıktan dolayı farklı farklı algılayacak olayları. biz uğraşıyoruz vs.. havasına bürünüp kendi, yaptıklarını anlatacaklar...
İSt. koord. hocam bence sen biraz yüksek perdeden konuşuyorsun.. Benzer sıkıntılara düşmemişssin pek.. Empati yapmıyorsun ya da.. 1 hafta hiç bir şekilde işe gitme.. Her gün acaba ertesi gün ne olacak diye belirsiz bir şekilde hayatına devam et istersen...O zaman anlarsın beni.. <benim tek derdim düzene girmek..Ha bu arada hatırlatmadan edemiyecem. Bir başlığa bir yorum yazmış idin.. Şimdi nerede hatırlamıyorum.. Bir arkadaşa cevaben İStanbul'da ki bt öğretmenleri her konuda konuşmaya hazırım gelirsininz beraber bir çay içeriz tartışırız uygun bir zamanda demişssiniz.. Bende içinde bulunduğum karmaşayı çözüme kavuşturamayınca zamanında sizinle yüzyüze konuşmak için pm attım.. Ama nedense sadece e-postanızı vermekle yetindiniz bende inanmışım.
HErkese iyi pazarlar.. yarın nerede hangi okulda ne yapacağım bile belli değil Belirsin bir gün öncesi daha..
Hocam süreci takip ediyorsanız yardımcı olmaya çalıştığım herkese " Sizden TEk Ricam diğer BT cilere söyleyin bizde BTciyiz onlar ve biz ayrımı yapmasınlar, bizi onlar diye yanlız bırakasınlar" dediğimi biliyorsunuzdur.the_korsan' Alıntı:sayın @ist_koor istanbuldaki durumu yakından takip ediyorum, besSTy hocamızın durumunu, sizi sarıyerden arayan arkadaşın durumunu yakından biliyorum. BT ögretmenleri için yaptıgınızdan çalışmalardan şube müdürüyle müdür yard. ile olan ugraslarınızdan da haberim var Allah razı olsun elinizden geleni yapmaya çalışıp gayret etmişsiniz fakat bu kadar agır sitem etmekte haklı degilsiniz çok yanlış ifade ediyorsunuz kendinizi. Ör. Adana başlıgına da yazmışsınız müstehak bunlara diye. Kim olursa olsun ne olursa olsun ne kadar çalışma yaparsa yapsın kimsenin o sözleri bt ögretmenleri içinde çürük elma bile olsa söylemeye hakkı yok. Bu noktada burada özür borçlusunuz. Siz bt ögretmenlerine bir faydam dokunur şiarıyla çalışma yaptıysanız fakat bunun karşılıgını alamadıysanız yada en son gelinen noktada artık yıldıysanız, yıldırıldıysanız, birkaç bt ögretmeni yüzünden, hakkını birkaç örnek arkadaşta oldugu gibi savunmayan, savunamayan, imkanı olmayan, yol yordamı bilmeyen yada kendine has sıkıntıları olan zümredaşlarımızdan dolayı bu işle ugrasmaktan vazgeçmek üzereyseniz buna üzülürüm fakat işin bu kadar içerisindeyken, görünürün dışındaki hadisilerden haberdarken, sistemin rezilligini eksilerini görüyorken tamamen vazgeçip sistemin çarkına uyabileceginize ve ne hali varsa görsünler diyebileceginize inanmıyorum. Umarım böyle de olur.
the_korsan' Alıntı:Siz şimdi kendinizi norm fazlası olan arkadaşların yerine koyunuz. Sene başından ekim sonuna kadar norm fazlası oldugunuzdan dersiniz filan yok, başka yere geçmeniz farz olmuş durumda, bu durumda dilekçe vermeyipte ne yapabilirsiniz. Sizde biliyorsunuz ki sizin de çalışmanız gayretinizle okulda tek bt'ci olupta dilekçe vermeyenler bir şekilde idare edilmeye çalışılmış fakat 2 olanların bir seçenegi yok, @besSTy de bu durumda idi sanıyorum.
uberk' Alıntı:BT Rehber Öğretmeni kadrosu gelecek...en son eğitekde toplantıya katılan il koordinatörüne haber verimiş bütün aşamalardan geçmiş başbakanın önünde (21 Aralıkta) imzadaymış. bu tarihe kadar imzalamıştır... Toplantıda açıklandı..FATİH projesi kapsamında bu kadrolar verilecekmiş...
BesSTy' Alıntı:neyse ist koord. hocam.. dilekçe olayları birbirine girmiş anlaşılan benim dilekçe vermemdeki nedenleri yazdım ki yapılması gereken benim için bu idi.. Ama son bir şey soracam İst. koord hocam.. Benim ihityaç fazlası öğretmen ataması başlığında atama kararnamem geldi. Bakanlık kararnamesi. halen tebliğ edilmedi. Valilik tarafından devam eden bir görevlendirmem var. Bu kadro tayini durumunda bu görevlendirmem devam eder mi.. İlçe den bir sonuç alamadık bu duruma.. Pazartesi günü il ile görüşmeyi düşünüyorum. Sizin bu konuda bir bilginiz var mı ?