Hocam bu okullar ihtiyaç bildiren okullar mıdır? Öyleyse diğer illerdeki bu ihtiyaç listesine nasıl bakabiliriz?
Bazı iller yayınlıyor sitelerinde. Girip duyurular kısmına bakın.
Hocam bu okullar ihtiyaç bildiren okullar mıdır? Öyleyse diğer illerdeki bu ihtiyaç listesine nasıl bakabiliriz?
norm güncellemeleri proje okullarına gidecekler için ekimde güncellenmiyor mu hocam proje okuluna giden öğretmenin boşluğu hemen bu norm fazlasında açılmış hatta yeri de dolmuşBazı iller yayınlıyor sitelerinde. Girip duyurular kısmına bakın.
@isikayhan hocam bir önceki norm fazlası atamada maaş karşılığını dolduranların resen atanmayacağı belirtilmişti. Bu atamalarda da buna benzer bir durum var mı?
evet hocam arkadaşın okulunda da aynısı olmuş proje okula giden ingilizcecinin yeri hemen açılmış hani ekimde güncellenmiyor muyduBizim okulda bir arkadaş proje okuluna gitti bu atamada. yeri norm fazlasında açık gözüküyor. Hemen sisteme işlemişler demekki
evet hocam arkadaşın okulunda da aynısı olmuş proje okula giden ingilizcecinin yeri hemen açılmış hani ekimde güncellenmiyor muydu
İlişik kesmeden, normdan düşülüyor mu?Bizim okulda bir arkadaş proje okuluna gitti bu atamada. yeri norm fazlasında açık gözüküyor. Hemen sisteme işlemişler demekki
İlişik kesmeden, normdan düşülüyor mu?
Tayin çıktığında yeriniz boşa düşer. Sizin tayin çıkan yer doluya geçer.İlişik kesmeden, normdan düşülüyor mu?
okullara norm fazlası öğretmenleri mailden gönderdiler hocam bizim okula geldi diğerlerini bilmiyorumBu konuda birşey dikkatimi çekti. Daha önceki norm fazlası atamalarında hangi okulda norm fazlası öğretmen var hangi okullarda ihtiyaç var açıklanıyordu. Bu atamada il memler sadece ihtiyaçları açıklıyor. Norm fazlası olanlar gizleniyor sanırım. ( Acaba torpili olanları resen atamamak ve onların yerine puanı yüksek olsada diğer norm fazlalarını mı yer değiştirmek istiyorlar ve bunun ortaya çıkmaması için mi diye düşünüyor insan.)
Geçen sene ilçe milli eğitim müdürü beni çağırdı. Neden hiçbir projeye destek vermiyorsun diye sordu. Ben de bizim branşın norm sorunu çözülmedikçe hiçbir projede yer almayacağımı şöyledim. Şaşırdı doğal olarak.yarışmalara projelere kafa yorduğumuzun yüzde birini normumuz için yorsaydık şimdi bt norm gelmişti. aksine ders sayısı her geçen yıl azalıyor.
İldekilerin keyfiyle alakalı. Bizde web sitesinden hem ihtiyaç hem de norm fazlası listeleri her sene düzenli olarak yayınlanıyor.Bu konuda birşey dikkatimi çekti. Daha önceki norm fazlası atamalarında hangi okulda norm fazlası öğretmen var hangi okullarda ihtiyaç var açıklanıyordu. Bu atamada il memler sadece ihtiyaçları açıklıyor. Norm fazlası olanlar gizleniyor sanırım. ( Acaba torpili olanları resen atamamak ve onların yerine puanı yüksek olsada diğer norm fazlalarını mı yer değiştirmek istiyorlar ve bunun ortaya çıkmaması için mi diye düşünüyor insan.)
Çok doğruGeçen sene ilçe milli eğitim müdürü beni çağırdı. Neden hiç bir proje destek vermiyorsun diye sordu. Ben de bizim branşın norm sorunu çözülmedikçe hiç bir projede yer almayacağımı şöyledim. Şaşırdı doğal olarak.
hangi il hocam?okullara norm fazlası öğretmenleri mailden gönderdiler hocam bizim okula geldi diğerlerini bilmiyorum
bu zamana kadar keyfi değildi hocam ama hepsi birden açıklanıyordu tüm ilin norm durumu( fazlası, eksiği, dolu olanlar hepsi).İldekilerin keyfiyle alakalı. Bizde web sitesinden hem ihtiyaç hem de norm fazlası listeleri her sene düzenli olarak yayınlanıyor.
okullara mailden gelmesi önemli değil ki önemli olan şeffaf şekilde açıklanması. Kimin haberi var okulun mailine gelen postadan ki ... olsada açık şekilde yayınlanmalıokullara norm fazlası öğretmenleri mailden gönderdiler hocam bizim okula geldi diğerlerini bilmiyorum
Helal olsun hocam.Ben de aynı şekilde düşünüyor ve bunu her ortamda da dile getiriyorum ama maalesef şimdilik tuzu kuru olan arkadaşlar sırf okul idarelerinden 2-3 gün övgü almak veya validen bir belge almak için proje peşinde koşuyor. Sonuç =0 en fazla 1 hafta konuşuluyorlar o kadar,bitti. Tüm bilişimciler birlik olup tepki göstersin,teknofestler tubitaklar boş kalsın bakalım o zaman branşımızın durumunu bakanlık masaya yatırıyor mu yatırmıyor mu. Ama hiç umudum yok artık, ben yapmam siz yapmazsınız öteki koşa koşa yapar. En iyi olacaklar ya sözde halbuki o kadar çok tanık oldum ki gereksiz çok koşturana daha fazla değer vermiyorlar aksine amele gözüyle bakıyorlar. Bizi en değerli kılan şey dersimiz,öğretmenliğimiz.Geçen sene ilçe milli eğitim müdürü beni çağırdı. Neden hiçbir projeye destek vermiyorsun diye sordu. Ben de bizim branşın norm sorunu çözülmedikçe hiçbir projede yer almayacağımı şöyledim. Şaşırdı doğal olarak.
350-400 puanlarla norm fazlaları var yanlış mı anladım.İstanbul İl MEM Norm Kadro Fazla Öğretmenlerin Hizmet Puanlarını yayınlamış:
350-400 puanlarla norm fazlaları var yanlış mı anladım.
Gerçekten bitmiş bu branş.
Neden olmasın hocam 350 puanım var sürekli norm fazlasıyız çünkü okullarımız yabancı dil ağırlıklı oldı dersimiz gitti.350-400 puanlarla norm fazlaları var yanlış mı anladım.
Gerçekten bitmiş bu branş.