Ya bırakın insanlar istediği gibi yaşasın kapanan insanların size ne zararı varki açmaya çalışıyorsunuz,
Bu ülke laik diyip diyip dururlar ama ben bugüne kadar dinin devlet işine karışmadığını fakat devletin hep din işlerine karıştığını gördüm bu nasıl laiklik anlamış değilim..
Ya özgürlük özgürlük diyerek herkes her istediğini yapıyor ama insanlar İslami bir yaşayışa girdiklerinde nedense hep kanunlar, yani devlet çıkıyor ortaya hani din devlet işleri ayrıydı o zaman devlet de müdahale etmesin dine .
Bizim ülkemizde laiklik geldi ibadet türkçe ye çevrildi yok şuralarda şöyle ibadet edilecek şuraya girerken başını açacan... bir sürü madde getiriliyor.Örnek aldığımız Avrupa'da adamlar her şeyde kutsal kitaplarını kullanırken (mahkemelerde, törenlerde, yemin ederken) bizde Kitabımıza basarak yemin etmemizi engelleyen nedir. Bizim ülkemizde dinimize karşı olan bu yasakçı anlayış nedir anlamıyorum...
İçimden hepsine sana ne demek geliyor.... Sanane ben istersem eşimi çarşafla dolaştırırım, isterse partüseyle, isterse eşarpla sanane....
İstersem şalvar giyerim, istersem sarık, istersem cübbe, istersem kapri ya sanane ....