Ü
Üye silindi 126046
Misafir
işte bir namuslu şerefli yorumu aklı olan ibret/ders alır ki çocuklarına mutlu yarınlar bırakabilsin....................
işte bir namuslu şerefli yorumu aklı olan ibret/ders alır ki çocuklarına mutlu yarınlar bırakabilsin....................
degerli ogretmen arkadaslarim hepinize merhaba.
ister asili olalim ister olmayalim; dikkat edilmesi gereken ilk nokta bu boluculuk tuzagina dusmemek. asili-asisiz diye resmen nifak tohumlari ekiliyor, dikkat etmek lazim.
Gelelim sozde salgin ve sozde asi isine. Sahsen ben ortada ne bir salgin ne de bir asi goremiyorum, neden?
Bakin arkadaslar, saglik bakanliginin 2019 yili verileri, 2020 neden yok diyebilirsiniz lakin tuik 2 yildan beri istatistikleri aciklamiyor...
2019 yilinda ust solunum yollarina bagli hastaliklardan vefat sayisi 59 bin kisi, kanserden vefat sayisi 126 bin kisi. Bugun itibariyle vefat sayimiz kac? 52 bin kisi. simdi soruyorum, bu nasil bir salgin ki, 1.5 yildaki toplam vefat sayisi bile 2019 yilindaki 59 bin rakamina ulasamamis ki covid den vefat etmeyenleri bile covid li diye yazdiklarini saglikci arkadaslariniz vardir, onlara sorabilirsiniz.
Almanya ve bir cok ulkede, ozellikle son 1 yilda covid den hastaneye yatanlara agri kesici disinda hic bir ilac verilmemis, sadece serum ile tedavi edilmis, yani bu covid denilen hastalik "tedavi edilebilir bir hastalik". Yurtdisinda yasayan yakinlariniz illa ki vardir, onlardan teyid alabilirsiniz. Aylardan beri covid ten yatan hastalarimizi verdigimiz ilaclardan dolayi kaybettik diyen doktora 6 ay meslekten men cezasi verildi.
peki, ust solunum yolu hastaliklari nedeniyle vefat edenlerin 2 katindan fazla kanserden olen insanimiz varken, bu vefatlari azaltmak icin neden onlem alinmiyor? Bu insanlarimiz neden kanser oluyor? GDO lu urunler olabilir mi? takdirinize birakiyorum.
Gelelim sozde asi isine;
aylar once sinovac in koruyuculugu %91 iken ve mrna lara guvenilmez iken(mrna nin uzun vadeli etkilerini bilmiyoruz demisti bakan), su anda hangi noktaya geldik? sinovac tabiri caiz ise cop oldu. 2 doz olan bile asisiz kabul ediliyor.
biontech i neden asi olarak gormuyorum? ekteki gorsel, fayzir alman sitesindeki covid dokumaninin 69.sayfasi. bakin kendileri bu siviyi ne olarak tarif etmis? "deneysel gen terapisi!".
yaklasik 1 ay once medyaya haber bir haber dusmustu, neydi o haber? dunya 30 milyon uzerinde calismasi yapilan asi(!) nin sonuclarini ilk kez Turkiye'den ogrenecek. Yani, adamlarin kendi sayfalarinda belirttikleri seyin gercek oldugunun ispati degil mi? insanimiz acik acik kobay olarak kullaniliyor.
https://www.pfizersafetyreporting.com/#/en sitesine lutfen girin.karsiniza gelen sitede fayzir, sozde asinin yan etkilerini bildirmenizi istiyor. Bakin bakalim, bu ulke listesinde Afganistan, Irak bile varken hangi ulke yok? Evet, bildiniz. Turkiye.
peki, can alici nokta ile bitirelim. Asinin uretildigi Almanya ile birlikte neredeyse hic bir ulkede imzalatilmayan "Asi onam formu(kimse sorumluluk kabul etmiyor)" hangi ulke vatandaslarina imzalatiliyor? Maalesef, guzel ulkemiz Turkiye...
Sonuc; Tum bu yasananlar gosteriyor ki, bu is asi isi degil, bunun sonu cok farkli yerlere dogru gidiyor. su anda sira cocuklarimiza geldi.Allah yardimcimiz olsun...
güzel hocam canım hocam bal hocam peki bana şunun cevabını da sen verpeki çevremizde bu illeti kapıp, ağır şekilde hastalananlara ne demeli hocam. Onlar, rol mü yapıyor? Geçin bunları lütfen. Koskoca devlet yöneticileri, profesörler aşı olun diye nerdeyse avazları çatlayıncaya kadar bağırıyorlar. Sadece birkaç cahil provokatör ve komplo teorisiyenine bakıp da, toplumu bu illete karşı daha fazla çaresiz bırakmaya kimsenin hakkı yok. Kişinin sağlığı el verdiği müddetçe herkese zorunlu olmalı. Şuan da tek çare bu görünüyor. Aşı olmayanlar yüzünden bu illet farklı varyasyonlara dönüşüyor. Aslında aşı olmayıp çevresine bu virüsü yayanlara karşı hukuki mücadele başlatılması gerekiyor.
peki çevremizde bu illeti kapıp, ağır şekilde hastalananlara ne demeli hocam. Onlar, rol mü yapıyor? Geçin bunları lütfen. Koskoca devlet yöneticileri, profesörler aşı olun diye nerdeyse avazları çatlayıncaya kadar bağırıyorlar. Sadece birkaç cahil provokatör ve komplo teorisiyenine bakıp da, toplumu bu illete karşı daha fazla çaresiz bırakmaya kimsenin hakkı yok. Kişinin sağlığı el verdiği müddetçe herkese zorunlu olmalı. Şuan da tek çare bu görünüyor. Aşı olmayanlar yüzünden bu illet farklı varyasyonlara dönüşüyor. Aslında aşı olmayıp çevresine bu virüsü yayanlara karşı hukuki mücadele başlatılması gerekiyor.
Kocamaaaaannnn bilgi yığını içerisinde hiçbir şey bilmeden kalabilen güzide bir insan.. tertemiz..
güzel hocam canım hocam bal hocam peki bana şunun cevabını da sen ver
15 nisan 2020 öve öve bitiremediğin sıtma ilacını (hidroksiklorokin) 20 mayıs 2021 de rehberden çıkardın. sebebini hepimiz biliyoruz. Onu uygulayan , millete içiren tvlerde övenler de bilim adamı değil miydi? o zaman yahu bu ilaç çok adam öldürüyor diyenlere sizler yine bilim karşıtı cahil diyor muydunuz? e adamlar haklı çıktı ki 1 yıl sonra kaldırdın ilacı.
Güzel hocam biz burda bilime falan karşı değiliz. Benim şahsi görüşüm nasıl ki şu an 2 doz sinovac neredeyse koruma olarak aşısız durumuna sokulduysa başka aşılar için de bu olabilir çünkü kimse neyi neden yaptığını, faydasını zararını etkisini yan etkisini kesin net söyleyemiyor.
Biz de diyoruz ki biz bu bilinmezliğin içinde doğal olarak denek olmak istemiyoruz yaw.
Bu arada son cümlende aşı olmayan hukuki falan bir şeyle demişsin. Taptığın bilim adamları bile bulaşı aşılı aşısız herkes yayıyor diyor. Aşısızların kendine zararı var diye her kanalda söylüyorlar. ama siz onları duymassınız. Bizim müdür gibi aşısızların aşılıları hasta etmesine müsade etmem diyor. hahahahha.
Yeminle kimisi de benim için diyordur ya bunda kafa yok diye ama. Nasıl sorgulamıyorsunuz nasıl böyle bağlanıyorsunuz aklım almıyor
orda bir yanlış anlaşılma var düzelteyim."Aşısızların sadece kendine zararları var" safsatasına inanabilecek kadar cahil insanların olması üzücü.
"Aşısızların sadece kendine zararları var" safsatasına inanabilecek kadar cahil insanların olması üzücü.
peki çevremizde bu illeti kapıp, ağır şekilde hastalananlara ne demeli hocam. Onlar, rol mü yapıyor? Geçin bunları lütfen. Koskoca devlet yöneticileri, profesörler aşı olun diye nerdeyse avazları çatlayıncaya kadar bağırıyorlar. Sadece birkaç cahil provokatör ve komplo teorisiyenine bakıp da, toplumu bu illete karşı daha fazla çaresiz bırakmaya kimsenin hakkı yok. Kişinin sağlığı el verdiği müddetçe herkese zorunlu olmalı. Şuan da tek çare bu görünüyor. Aşı olmayanlar yüzünden bu illet farklı varyasyonlara dönüşüyor. Aslında aşı olmayıp çevresine bu virüsü yayanlara karşı hukuki mücadele başlatılması gerekiyor.
senin Allahına kurban helal olsun nokta atış tak tak takkTam tersi asıl aşılardan sonra mutasyon artar. mRna sıvısı zerkedildikten sonra vücudun bağışıklık sisteminin yerini artık aşı alır, o yüzden hatırlatma dozu vuruluyorsunuz. Neden 3. 4. doz deniyor? Virüs bu süreçte mutasyona uğramıyor mu? Uğruyor, o zaman aşının faydası nedir? Bunun yerine vücudun doğal bağışıklık sisteminin güçlendirilmesi en doğal ve etkili yöntemdir. mRna sıvısı öyle 3-4 dozlada bitmez, bitirmezler. Bilim kurulu milleti içeri tıkarken bunları düşünmedi mi? Herkes evde doğal d vitamini olan güneşten mahrum, birde teknoloji ile haşir neşir bir hayat, bağışıklığı iyice öldürdüler.
Hepimiz okullara gitmeye başladık, sınıfların kalabalıklığı malum. Verdiğin nefesi sürekli içine çektiğin maske mi bizi koruyacak, kirli hava verip onu tekrar içine alıyorsun. Bilim dininin ruhbanları bilim kurulu üyeleri bunlardan neden bahsetmiyorlar?
İşin erbabı profesörler ve konu ile ilgili devlet yöneticileri, aşı karşıtlarının yanında halt etmişler. Bilim kuruluna sizleri alsalardı virüs bu kadar yayılmayacaktı yüksek ihtimalle...
onlarda aşının ağızdan verileniisteyen olur isteyen olmaz, düşüncem budur. Ama sigara içen, alkol alan, cips kola gömen, gırtlağına kadar yemek yiyen insanların aşı hakkında zararlı vs. diye yorum yapmasına da çok anlam veremiyorum açıkcası.
Veba hastalığı bir yerden şehre gidiyormuş. Durdurmuşlar sormuşlar ne yapmaya gidiyorsun. Veba demiş 1000 kişiyi öldürmeye gidiyorum. 1 ay sonra geri döndüğünde gene sormuşlar. Yahu 1000 kişiyi öldürecektin 101000 kişi öldü. Veba demiş, ben 1000 kişiyi öldürdüm, diğer 100000 kişi korkudan öldü.
kısacası, covid için bütün mesele bu !!!
Bilim insanlarının yüzde 99.99u aşı olun derken aşı muhalifleri aşı olunmamasını tavsiye eden bir bilimsel makale paylaşabilir mi? (Cidden var mı merak ediyorum )
aşı olmamak da direnen arkadaşlar neye göre kime göre direniyor anlamaya çalışıyorum
degerli hocam, oncelikle Big Pharma nedir, lutfen bir arastiralim.Bilim insanlarının yüzde 99.99u aşı olun derken aşı muhalifleri aşı olunmamasını tavsiye eden bir bilimsel makale paylaşabilir mi? (Cidden var mı merak ediyorum )
aşı olmamak da direnen arkadaşlar neye göre kime göre direniyor anlamaya çalışıyorum
hocam senin söylediğin şey resmen bizim tezlerimizi doğruluyor. Biraz düşünürsen ki çok fazla yapacağını sanmıyorum.İşin erbabı profesörler ve konu ile ilgili devlet yöneticileri, aşı karşıtlarının yanında halt etmişler. Bilim kuruluna sizleri alsalardı virüs bu kadar yayılmayacaktı yüksek ihtimalle...
İşin erbabı profesörler ve konu ile ilgili devlet yöneticileri, aşı karşıtlarının yanında halt etmişler. Bilim kuruluna sizleri alsalardı virüs bu kadar yayılmayacaktı yüksek ihtimalle...
degerli hocam, oncelikle Big Pharma nedir, lutfen bir arastiralim.
soner yalcin in karakutu kitabi var. 1000kitap web sitesinden yorumlarini en azindan okuyabilirsiniz.
ustteki postlarda da yazdim, bir kismini tekraren yazeyim. asi diyorsunuz. piyasada hangi asi var? 2 dozu bile yetmeyen sinovac mi, yoksa deneysel gen terapisi oldugunu firmanin kendi belgesinde yazdigi fayzir mi? az once salgin bakani acikladi, ulkemizde asisi tam olan(dikkat edin, tam diyor yani 2 doz bile tam asili degil) 36 milyon kisi var. 84 milyondan dusun 36 milyonu. 48 milyon kisi asi olmayan+asilarini tamamlamayan kisi sayisi. 48 milyon un en az 20 milyonu hic asi yapmamis kisiler. simdi Allah akil vermis. Etrafima bakiyorum, olenlerin neredeyse tamami hastanede oldu, neden? tabii ki verilen agir ilaclardan. Cevremde covid olup da evinde olen kimseyi duymadim. buyuk ilac sirketlerinden yuzbinlerce dolar rusvet alan sozde doktorlara mi inanayim, cevremde gorduklerime mi, yoksa kendi hayatimda yasadiklarima mi?
Ozetle, covid, bir cesit griptir ve kesinlikle tedavi edilebilir bir hastaliktir, tabii ki ulkemizdeki yanlis tedavi metoduyla degil...
https://www.bmj.com/content/374/bmj.n1931
https://www.foxnews.com/transcript/tucker-carlson-tonight-wednesday-june-23
https://files.igmd.org.tr/doc/17062021-092152_mrna-onam-formupdf.pdf
https://covid19.saglik.gov.tr/
https://www.sozcu.com.tr/2021/dunya...i-onay-almadi-herkesi-kobay-yaptilar-6222652/
https://tr.sputniknews.com/20210902...ddenin-ne-oldugu-ortaya-cikti-1048555878.html
https://www.medrxiv.org/content/10.1101/2021.08.24.21262415v1.full.pdf
Sağlık Bakanı Koca: "2 doz mRNA aşısı olan vatandaşlarımızın ikinci doz üzerinden 5-6 ay geçtikten sonra hatırlatma dozuna ihtiyaç duyacakları öngörülmektedir."