Olası Aşı veya PCR Zorunluluğuna Karşı Verilecek Hukuki Mücadele

Kodla Büyü
https://www.haberler.com/yesim-salkim-039-in-aci-gunu-14375857-haberi/

Şarkıcı Yeşim Salkım babasının ölümüyle yıkıldı. Salkım "Sizin hiç babanız öldü mü?" diyerek acı haberi sosyal medyadan verdi.
Yeşim Salkım'ın babası Dursun Salkım 20 gün önce koronavirüse yakalanmıştı. Ünlü şarkıcı bugün babasının ölüm haberini aldı.

3 DOZ AŞI OLMUŞ
Babasının 3 doz aşı olduğunu belirten sanatçı, sosyal medya hesabından babası için dua istemişti.Salkım açıklamasında; "Babamız kovid ve aşılı. 15 gündür geçmedi dua edin olur mu" demişti.

Yani hocam, aşılı olanların ölmediğini iddia eden var mı? Hangi hekim bunu söylüyor bilmek istiyorum. Aşı, ölme olasılığını mümkün olduğunca düşürüyor ama 0'a indirmediğini herkes biliyor. Şu anki ölümlerin %10'u zaten aşısını tamamlamış kişilerden oluşuyor. Aşılıların ölüm oranı %50'ye ulaştığında tekrar yazabilirsiniz.

Bir öneri

Sizin mantığınızla hareket edeceksek

Hızlı araç kullanma dikkatsizlik vb sebeplerle trafkte kaza yapan kişilere ambulans gitmesin, hastanede tedavileri yapılmasın ölen ölsün kalanlar kendi kendine iyileşsin

Sigara kullananlar sigaraya bağlı (sigara kaynaklı kanser, kalp ve damar ve diğer hast.) Tedavi edilmesin hastane kabul etmesin

Alkol kullananlar ( alkole bağlı kanser, siroz vb hast) tedavi edilmesin hastaneler kabul etmesin

Çok yemek yiyen dengesiz beslenen kişiler şeker hastalığına yakalanırsa tedavi edilmesin

Soğuk havada örneğin mont giymeyip üşüten zatürre olan kişiler tedavi edilmesin

.
.
.

Öncelikle saydığınız örneklerde toplumu topyekûn bir anda riske atacak bir durum söz konusu değil. Ben şimdiye kadar kazada yaralananlar sebebiyle servislerin kapatıldığını, kanser ya da zatürre sebebiyle normal polikliniklerde hizmet verilemez hâle geldiğini, onlarca, yüzlerce sağlık çalışanının kanserli bir hastadan hastalık kapıp vefat ettiğini, aylarca eğitim öğretime ara verildiğine şahit olmadım hocam. Ola ki ona da şahit oluruz o zaman da sorumsuz davrananlar için benzerini dinleyebilirim.

size şey olsun diye yazmıyorum hocam aşı olanda olmayanda insandır saygı duymam lazım bugün aşılıya veya aşısıza söylenen bir hakaet yarın gelir bizi bulur
aşı olanda olmayanda beni ilgilendirmiyor çünkü kimsenin vücut bütünlüğü hakkında ben karar veremem bugün buna izin verirsem yarın benim
içinde birşeyler söylendiğinde o zaman kim için izin verdiysem onlar ses çıkaramazlar çünkü herşey karşılıklıdır

Öncelikle saydığınız örneklerde toplumu topyekûn bir anda riske atacak bir durum söz konusu değil. Ben şimdiye kadar kazada yaralananlar sebebiyle servislerin kapatıldığını, kanser ya da zatürre sebebiyle normal polikliniklerde hizmet verilemez hâle geldiğini, onlarca, yüzlerce sağlık çalışanının kanserli bir hastadan hastalık kapıp vefat ettiğini, aylarca eğitim öğretime ara verildiğine şahit olmadım hocam. Ola ki ona da şahit oluruz o zaman da sorumsuz davrananlar için benzerini dinleyebilirim.

Ben olmayacağım diye diretenler istediği gibi yaşasınlar, hastalanmaları halinde de kendi evinde kendi tedavisini olsunlar, kimseye yük olmasınlar.Olmak gibi olmamak da bir tercih ama olmamayı seçenler kendi seçiminin sonucuna katlanmalı bence. Ben aşı olmuyorum deyip hastalanınca doktorlardan medet ummamalı kimse. Kimi referans alıyorsa ona gidip ondan yardım istemeli

Eeeee hani herkes kendi seçimlerinin sonucuna katlanacaktı ...

Sizin mantığınıza göre Sigara, alkol kullanırken hızlı araç kullanırken vs kimi referans alıyorlarsa ondan yardım istesinler hocam !!!

Naptın hocam ya.. Aşısızlar diğerlerinin cenazesini kaldırıcak diycem de hepimize zorla dayayacaklar
diren mse yakında bizi anlayacaklar. Siperliğimi aldım. maskeleri de depoladım. Dezenfektan, kolonya da hazır. Bitkisel vitamin takviyeleri de tamam. Karada ölüm yok:D

An itibariyle, covid geçirmemiş, hiç aşı olmamış ve bugünde PCR testi yapmayan arkadaşların hes kodunda ne yazıyor?

Riskli yazan var mı?

• Beğen
Tepkiler: mse
An itibariyle, covid geçirmemiş, hiç aşı olmamış ve bugünde PCR testi yapmayan arkadaşların hes kodunda ne yazıyor?

Riskli yazan var mı?
Hepsinde risksiz toplu etkinliklere yolcu otobüs vs katılamaz yazıyor.. Özel aracıyla okula gidiyorsa herkes sorun yok. Gerisini yarın okul düşünsün. Özetle korkutmaya devam edecekler heralde. Benim okulda 20 25 kişi yan okulda 7-8 kişi çocuğun okulunda 15 20 öğretmen bildiklerim aşı vs yok.. Son bir kaç gündün korkup tabii vurduran var. Ek1 formunu da veli olarak doldurdum maskeyi tak ama açık olsun nefes yolların dedim çocuğa

https://bilgisayarbilisim.net/attachments/screenshot_2021-09-05-16-28-58-2-png.70233/

Son düzenleme:
Gaziantep'te PCR testi yaptırmayan okula alınmayacak - https://www.memurlar.net/haber/988757/

Gaziantep'te Valisi Davut Gül ve Kaymakamlar okul müdürleri ile dün bir toplantı gerçekleştirdi.

Memurlar.net olarak edindiğimiz bilgiye göre Vali Gül, tüm okul müdürlerinin de olduğu toplantıda aşı veya PCR testi olmayan öğretmenlerin okulla alınmamasını istedi.

Okula alınmak için ısrar eden öğretmenlerin ise valiliğe bildirilmesini istediği iddia ediliyor.
torpilli ..... demek ki TCKdan haberi yok

Ekli dosyalar

• tck.PNG
    tck.PNG
    100.3 KB · Görüntüleme: 81
Hocam, önceden herkes ölüyordu; şimdi artık büyük oranda aşısızlar ölüyor. Aşı işe yaramıyor diyebilmek için aşılı ölüm oranıyla aşısızların ölüm oranının aynı olması lazım, halbuki aşılılarda ölüm oranı %10, aşısızlarrda ise %90. Kimse aşı olanlar bulaştırmıyor, hastalanmıyor demiyor, aşı sadece normal girip gibi ayakta atlatmamızı sağlıyor, ölme riskimizi oldukça düşüyürüyor. Zorunlu PCR testi de insanları bezdirip aşı olmalarını sağlamak için ama bence buna da gerek yok. Ben olmayacağım diye diretenler istediği gibi yaşasınlar, hastalanmaları halinde de kendi evinde kendi tedavisini olsunlar, kimseye yük olmasınlar.Olmak gibi olmamak da bir tercih ama olmamayı seçenler kendi seçiminin sonucuna katlanmalı bence. Ben aşı olmuyorum deyip hastalanınca doktorlardan medet ummamalı kimse. Kimi referans alıyorsa ona gidip ondan yardım istemeli.
Nereden biliyorsunuz hocam ? Bebeğimi de düşünmek zorundayım kusura bakmayın. Valla zaten bir buçuk senedir kendi başımız çaresine bakıyoruz. Grip bile olsanız ateşiniz yoksa test yapmadılar. Test olmayınca sağlık ocağına bile alinmadik. Şimdi ne oldude pcr diye tutturuyorlar. Sonucu güvenilir bile değil. Ben size saygılı davranıyorum olmuşsunuz kendi kararınız. Ama bizede bu tarz davranamazsiniz medyatik bilgilerinizle konuşmayın. Hepimiz biliyoruz ki yansiz haber yok neredeyse. Bize cephe alacağınıza okulların imkanlarına odaklanın. 40 50 kişilik sınıflarda nasıl pandemi süreci geçirilir diye düşünün azicikta.Bizim okulda tuvalet bile yok sayılır. Ben asılı olsamda temizlik olmayınca ne olacak. Bir sene de okul yapilamaz miydi ? Ayrıca antikorum çok yüksek düzeyde çıktı. Ben aşısız atlabiliyorum. Kimseyi ilgilendirmez

Son düzenleme:
https://www.kamudanhaber.net/guncel...lyon-dozdan-fazla-asi-uretecegiz-h482065.html

""'Yıl sonuna kadar 1 trilyon dozdan fazla aşı üreteceğiz'"
Biontech Üst Yöneticisi (CEO) ve kurucu ortağı Prof. Dr. Uğur Şahin, 6. Avrupa İmmünoloji Kongresi'nde (ECI), "Aşı üretimimiz 2019'da 10 bindi. Ortağımız Pfizer ile yıl sonuna kadar 1 trilyon dozdan fazla aşı üreteceğiz. Bu müthiş bir artış." dedi."

birde böyle bir demeç vaa hangisi doğru acba

oğul erbakan dışında hiçbir siyasi parti aşı hakkında olumsuz bir şey söylemiyor. şimdi meclisteki bu siyasi partiler bir araya gelip bu covid aşısı ile ilgili yasa çıkartamazlar mı, bal gibi de çıkartırlar. Anayasa da buna izin veriyor. Ama onlar da biliyor aşıyla bu işin bitmeyeceğini, aşı geliştirme süreçlerinin tamamlanmadığını.

Aşı olanlara nasıl saygılıysak, kendi kararıdır diyorsak aşı olmayanlara da aynı iyi niyeti bekliyorum herkesten. Henüz aşı karşıtı değilim, aşı olmadım, geçen cuma gittim testimi verdim, sonuç negatif. Ama salgın pardon sağlık bakanının ve diğer aşı bağımlılarının söylemleri insanları aşı karşıtlığına götürecek.

https://www.kamudanhaber.net/guncel...lyon-dozdan-fazla-asi-uretecegiz-h482065.html

""'Yıl sonuna kadar 1 trilyon dozdan fazla aşı üreteceğiz'"
Biontech Üst Yöneticisi (CEO) ve kurucu ortağı Prof. Dr. Uğur Şahin, 6. Avrupa İmmünoloji Kongresi'nde (ECI), "Aşı üretimimiz 2019'da 10 bindi. Ortağımız Pfizer ile yıl sonuna kadar 1 trilyon dozdan fazla aşı üreteceğiz. Bu müthiş bir artış." dedi."

birde böyle bir demeç vaa hangisi doğru acba

Yanlış çeviri kurbanı

TRT dışında haberi düzelten yok sanırım:

https://www.trthaber.com/haber/duny...ilyon-dozdan-fazla-asi-uretecegiz-606066.html

Prof. Dr. Uğur Şahin: Yıl sonuna kadar 3 milyar dozdan fazla aşı üreteceğiz

https://www.pfizer.com/news/press-r...r-and-biontech-announce-collaboration-brazils

“We have been continuously increasing the manufacturing capacity of our own facilities and included dozens of manufacturing partners into our global network. Together with Pfizer, we have delivered more than 1.3 billion doses and we plan to deliver 3 billion doses in total by the end of the year. Today’s partnership is an important step to broaden the access to vaccines in Latin America and beyond by expanding our global manufacturing network,” said Ugur Sahin, M.D., CEO and Co-founder of BioNTech. “We will continue to enable people worldwide to manufacture and distribute our vaccine while ensuring the quality of the manufacturing process and the doses.”

Arkadaşlar gününüz nasıl geçti, bizim müdür sadece tutanak tuttu. Onun dışında bir şey olmadı.

kimseyle muhattap olmadan koydum masasına Pcr testimi.

Almıştır heralde. Bir tane de çarşamba günü yaptıracagım sonra biter bu iş. Test yaptırmaya gittiğim yerde hastalar oluyor ben 2 yıldır kendimi korudum bunlar yüzünden hasta olacağız.

Okula veli almayın diye öğretmenleri sıkıştırıyorlar, 1 ders sonra ne görsem hizmetliye seslendi 3 çay diye, misafirimiz var dedi, 2 veli... Gelin gelin geçin öğretmenler odasına dedi. Çıkardılar maskeyi hüplete hüplete içtiler çayı.

Sonra çok kusura bakmayın aşıtapar arkadaşlarımız da aşısızlar yüzünden hastalık artıyormuş bitmiyormuş diyor. Bu bahsettiğim kişiler hep aşılı.

Ben aşı olmadım 2 maske 1 siperlikle 7 saat derse girdim, aşısını olan! maskeyi mesafeyi bırakan hocalarım yüzünden de öğretmenler odasına hiç giremeden günü bitirdik. ey hocam sen ne anlatıyorsun, herkes işine baksın.

Bugün NTV haberini izleyenler bilir. Yoğun bakımda yatanların %51'i hiç aşı olmayanlardan oluşuyormuş. Zamanla ikna olur yaptırır mıyım acaba diye düşünürken gittikçe vazgeçiyorum..

• Beğen
Tepkiler: mse
Herkes kendi derdindeydi. Kimse bir şey sormadı da tutmadı da.
Bizim okulda aynıydı.. Pcr mı yaptırdım ama kimse sormadığı için dilekçe savunma vermedim. hes uygulamasından gerekli izinleri verdim. Zaten hesi güncellediğinizde size 6698 kanun kapsamında bilgi veriyor. Tutanak gelirse de özel bilgilerimi paylaşamam girin hesten bakın diycem dilekçemde.. Tabi bunlar sradan internettten alınma diyip kenara atacaklar.. Soruşturma açıldığı zaman alo 170 inden tut alo mebim 632 isine kadar çıkacam .Bakanlığın elektronik sistemini merak ettim... Hepsini geç di valla bu adamlar bizi çipe hazırlıyorlar ve maalesef bu bilgilerimizi elimizle veriyoz

Bugün NTV haberini izleyenler bilir. Yoğun bakımda yatanların %51'i hiç aşı olmayanlardan oluşuyormuş. Zamanla ikna olur yaptırır mıyım acaba diye düşünürken gittikçe vazgeçiyorum..
Hocam bu kale yıkılırsa sıra çocuklara gelir ve maske bu işin ön hazırlığı..ve ben bu tezi taaa ocakta attım jeton o zaman düştü.. Hala da tezimin arkasındayım.. Sağlık bakanı boşa bu millet çocuğuna 13 aşıyı vurdurmadı demedi

Hocam var ya bu saçma salak çelişkili haberleri bile toplasak kendimizi savunmak için yeter de artar bile..
Sonuçta öğretmen araştırmayecak da kim araştıracak
Hadi dağılsın herkes işine.. İşimiz var gücümüz var.

Son düzenleme:
Mebbis üzerinden HES modülü açmışlar sanırım idarecilere. Oradan takip edebiliyorlar aşı durumlarını.

Geri