degerli ogretmen arkadaslarim hepinize merhaba.
ister asili olalim ister olmayalim; dikkat edilmesi gereken ilk nokta bu boluculuk tuzagina dusmemek. asili-asisiz diye resmen nifak tohumlari ekiliyor, dikkat etmek lazim.
Gelelim sozde salgin ve sozde asi isine. Sahsen ben ortada ne bir salgin ne de bir asi goremiyorum, neden?
Bakin arkadaslar, saglik bakanliginin 2019 yili verileri, 2020 neden yok diyebilirsiniz lakin tuik 2 yildan beri istatistikleri aciklamiyor...
2019 yilinda ust solunum yollarina bagli hastaliklardan vefat sayisi 59 bin kisi, kanserden vefat sayisi 126 bin kisi. Bugun itibariyle vefat sayimiz kac? 52 bin kisi. simdi soruyorum, bu nasil bir salgin ki, 1.5 yildaki toplam vefat sayisi bile 2019 yilindaki 59 bin rakamina ulasamamis ki covid den vefat etmeyenleri bile covid li diye yazdiklarini saglikci arkadaslariniz vardir, onlara sorabilirsiniz.
Almanya ve bir cok ulkede, ozellikle son 1 yilda covid den hastaneye yatanlara agri kesici disinda hic bir ilac verilmemis, sadece serum ile tedavi edilmis, yani bu covid denilen hastalik "tedavi edilebilir bir hastalik". Yurtdisinda yasayan yakinlariniz illa ki vardir, onlardan teyid alabilirsiniz. Aylardan beri covid ten yatan hastalarimizi verdigimiz ilaclardan dolayi kaybettik diyen doktora 6 ay meslekten men cezasi verildi.
peki, ust solunum yolu hastaliklari nedeniyle vefat edenlerin 2 katindan fazla kanserden olen insanimiz varken, bu vefatlari azaltmak icin neden onlem alinmiyor? Bu insanlarimiz neden kanser oluyor? GDO lu urunler olabilir mi? takdirinize birakiyorum.
Gelelim sozde asi isine;
aylar once sinovac in koruyuculugu %91 iken ve mrna lara guvenilmez iken(mrna nin uzun vadeli etkilerini bilmiyoruz demisti bakan), su anda hangi noktaya geldik? sinovac tabiri caiz ise cop oldu. 2 doz olan bile asisiz kabul ediliyor.
biontech i neden asi olarak gormuyorum? ekteki gorsel, fayzir alman sitesindeki covid dokumaninin 69.sayfasi. bakin kendileri bu siviyi ne olarak tarif etmis? "deneysel gen terapisi!".
yaklasik 1 ay once medyaya haber bir haber dusmustu, neydi o haber? dunya 30 milyon uzerinde calismasi yapilan asi(!) nin sonuclarini ilk kez Turkiye'den ogrenecek. Yani, adamlarin kendi sayfalarinda belirttikleri seyin gercek oldugunun ispati degil mi? insanimiz acik acik kobay olarak kullaniliyor.
https://www.pfizersafetyreporting.com/#/en sitesine lutfen girin.karsiniza gelen sitede fayzir, sozde asinin yan etkilerini bildirmenizi istiyor. Bakin bakalim, bu ulke listesinde Afganistan, Irak bile varken hangi ulke yok? Evet, bildiniz. Turkiye.
peki, can alici nokta ile bitirelim. Asinin uretildigi Almanya ile birlikte neredeyse hic bir ulkede imzalatilmayan "Asi onam formu(kimse sorumluluk kabul etmiyor)" hangi ulke vatandaslarina imzalatiliyor? Maalesef, guzel ulkemiz Turkiye...
Sonuc; Tum bu yasananlar gosteriyor ki, bu is asi isi degil, bunun sonu cok farkli yerlere dogru gidiyor. su anda sira cocuklarimiza geldi.Allah yardimcimiz olsun...