Reyhanlıda patlama

Kodla Büyü
Reyhanlı’daki patlamalarla ilgili gerçek ölü sayısını bildiren gazeteci Ferdi ÖZMEN tutuklandı. Haberi veren kaynak hastanelerde şimdiye kadar kayıt altına alınmış ölü sayılarını şu şekilde verdi.
DEFNE HASTANESi : 26
ANTAKYA DEVLET HASTANESi:44
KIRIKHAN HASTANESi:18
AKADEMi HASTANESi:6
AKDENiZ HASTANESi:3
ARAŞTIRMA HASTANESi:30
REYHANLI DEVLET HASTANESi:50
TOPLAM: 177.
Ölü sayısı artmaya devam ediyor.

Allah aşkına futboldan ,abuk sabuk şeylerden bahsetmeyin,hatta yüksek sesle gülmeyin bile... YAS günüdür bu gün.
Nasıl duyarsız nasıl vurdumduymaz ve bize dokunmayan yılancıyız.İşte yılan burda artık şimdi ne yapacağız bakalım.
Daha 3 gün önce Suriyede kurşunlanarak katledilen onlarca Çocuk için yüreğim yanarken bugün sınırın ötesine geçti katliam,kendi halkım parçalanıyor şimdi.
Yarın herkes yanındaki 10 kişiye sorsun "neden ulusal Yas ilan edilmiyor?" diye

:(
sinaaat' Alıntı:
Reyhanlı’daki patlamalarla ilgili gerçek ölü sayısını bildiren gazeteci Ferdi ÖZMEN tutuklandı. Haberi veren kaynak hastanelerde şimdiye kadar kayıt altına alınmış ölü sayılarını şu şekilde verdi.

Allah aşkına futboldan ,abuk sabuk şeylerden bahsetmeyin,hatta yüksek sesle gülmeyin bile... YAS günüdür bu gün.
Nasıl duyarsız nasıl vurdumduymaz ve bize dokunmayan yılancıyız.İşte yılan burda artık şimdi ne yapacağız bakalım.
Daha 3 gün önce Suriyede kurşunlanarak katledilen onlarca Çocuk için yüreğim yanarken bugün sınırın ötesine geçti katliam,kendi halkım parçalanıyor şimdi.

sinaaat' Alıntı:

yapılan yayın yasağından dolayı üzülemiyorsun da :verymad: :verymad:

ben reyhanlıda öğretmenim reyhanlıya iki yol var biri kırıkhan yolu diğeri antakya yolu tabii ki cilvegözü yolunu saymıyorum 2 hafta aralıksız çeşitli saat aralıklarında genelde antakya yolunu kullandım bazen de kırıkhan yolunu gidiş geliş yaptım. bir tane ne jandarma ne polis çevirmesi gördüm. şu an adanadayım raporluyum dışarıya çıktığım her gün en az bir bazen daha fazla polis çevirmesiyle karşılaşıyorum.
reyhanlıda en ufak bir asayiş yada trafik çevirmesi yok sebebi muhaliflerin rahatlıkla girip çıkması istedikleri gibi silah taşıması silah sokması suriyeye ....yanlışlılla muhaliflerin silahıda yakalınır diye polis tamamen şekil orda reyhanlıda devlet yok desek yeri.....
SEBEBP ZATEN BELLİ RT ERDOĞANIN piyon olması. RTE YE SÖYLEDİKLERİ İLERDEN SENDE ŞAH OLABİLİRSİN.. BU VAAD NEDENİYLE ABD VE İSRAİLİN PİYONLUĞUNU YAPMAYI BÜYÜK BİR BAŞARI SANIYORUZ. HALBULİ SATRANÇDA EN KOLAY HARCANABİLİR TAŞ PİYONDUR. EVET PİYONLARDA ŞAH OLABİLİR AMA SENİNLE BERABER 8 PİYON DAHA OLDUĞUNU UNUTUYOR RTE. BİR HAYAL DÜNYASINDA YAŞAMAYA DEVAM ETSİN BOP DAKİ ROLÜMÜZ YAZILMIŞ ÇİZİLMİŞ RTE USTALIKLA OYNUYOR USTALIK DÖNEMİNDE.

sabah uyandım bakmıycam dedim ama yine bakıyorum gazetelere
ülkem ne halde.
yazık bize. gerçekten.

Arkadas 150 yi geçmiş ölü sayısı.. tvlerde yayın yasağı...kimden neyi saklıyorsunuz.. yas ilan edeceğinize...sorunlulardan hesap soracagınıza.. halkı uyutmaya devam ediyorsunuz.. ne koltuk sevdasıymıs..milletin içi yanıyor..

ölü sayısı 177 diyorlar yayın yasağı var...
araplara ağlayanlar türk vatandalarına ağlamıyorlar...
Türk devletinin başına Türkler yok o yüzden...arap yalakları var...

only61' Alıntı:
hasari' Alıntı:
http://www.youtube.com/watch?v=oTF7J5Euj04

hasari okuldan giremiyoruz videonun içeriğinde ne var?
BBC kanalında muhaliflerin nasıl bomba elde ettiklerini ve nerede yapıldığı anlatılıyor. Tabi direk Reyhanlıyla ilgili değil ama dolayılı yoldan ilgilendiren bir konu. İsteyenler yüksek şiddette patlayıcı elde edebiliyor durum onu gösteriyor.

**melike**' Alıntı:
19siyaHBeyaz03' Alıntı:
ben reyhanlıda öğretmenim reyhanlıya iki yol var biri kırıkhan yolu diğeri antakya yolu tabii ki cilvegözü yolunu saymıyorum 2 hafta aralıksız çeşitli saat aralıklarında genelde antakya yolunu kullandım bazen de kırıkhan yolunu gidiş geliş yaptım. bir tane ne jandarma ne polis çevirmesi gördüm. şu an adanadayım raporluyum dışarıya çıktığım her gün en az bir bazen daha fazla polis çevirmesiyle karşılaşıyorum.
reyhanlıda en ufak bir asayiş yada trafik çevirmesi yok sebebi muhaliflerin rahatlıkla girip çıkması istedikleri gibi silah taşıması silah sokması suriyeye ....yanlışlılla muhaliflerin silahıda yakalınır diye polis tamamen şekil orda reyhanlıda devlet yok desek yeri.....
SEBEBP ZATEN BELLİ RT ERDOĞANIN piyon olması. RTE YE SÖYLEDİKLERİ İLERDEN SENDE ŞAH OLABİLİRSİN.. BU VAAD NEDENİYLE ABD VE İSRAİLİN PİYONLUĞUNU YAPMAYI BÜYÜK BİR BAŞARI SANIYORUZ. HALBULİ SATRANÇDA EN KOLAY HARCANABİLİR TAŞ PİYONDUR. EVET PİYONLARDA ŞAH OLABİLİR AMA SENİNLE BERABER 8 PİYON DAHA OLDUĞUNU UNUTUYOR RTE. BİR HAYAL DÜNYASINDA YAŞAMAYA DEVAM ETSİN BOP DAKİ ROLÜMÜZ YAZILMIŞ ÇİZİLMİŞ RTE USTALIKLA OYNUYOR USTALIK DÖNEMİNDE.

sabah uyandım bakmıycam dedim ama yine bakıyorum gazetelere
Adam hala banyastaki bebeler diyo Allah'ım çıldırıcam
tamam hiç biyerde bebeler ölmesin de

Aponun öldürdükleri bebe değil miydi?
Reyhanlı'da ölen Türk bebeler ne olacak?
Ya ben bu başbakanın ve bakanlarının Türk düşmanı olduğuna iyice kanaat getirdim arkadaşlar

dün gece uyku tutmadı, hepsinin twiter hesaplarına baktım
adamlar maçtan bahsediyo ya!
halk televizyonla maçla mallaşmış zaten.

Korkuyorum, kızgınım, isyan etmek istiyorum.
Ata'mın "halkıma söz verdim, Hatay'ı Fransızlara bırakmam" dediği şehir ne halde.
ülkem ne halde.
yazık bize. gerçekten.
:alkis: :+1: :alkis:

şu arap dünyasıyla komşu olmasaydık şunlarla hiç tanışmasaydık keşke...hep kan hep gözyaşı...orta doğunun kaderi bu...

güzel memleketim Hatay'ı, canım ülkemi bu hale getirenleri, sebep olanları, az yada çok payı olanları Allah bildiği gibi yapsın......
bu kadar ocağı söndürenlerin(ve de sebep olanların) ocağı sönsün inşallah, her iki cihanda iki yakaları bir araya gelmesin.........
çok sinirliyim, kızgınım, üzgünüm, ÖFKELİYİM,, daha bir sürü çokk, çokkk, çokk...... öfkemi ,kızgınlığımı, duygularımı anlatmaya harfler, kelimeler, cümlelere yetmez..........
bir toplum bu kadar mı duyarsız olur yaaa?

fat_ser' Alıntı:
güzel memleketim Hatay'ı, canım ülkemi bu hale getirenleri, sebep olanları, az yada çok payı olanları Allah bildiği gibi yapsın......
bu kadar ocağı söndürenlerin(ve de sebep olanların) ocağı sönsün inşallah, her iki cihanda iki yakaları bir araya gelmesin.........
çok sinirliyim, kızgınım, üzgünüm, ÖFKELİYİM,, daha bir sürü çokk, çokkk, çokk...... öfkemi ,kızgınlığımı, duygularımı anlatmaya harfler, kelimeler, cümlelere yetmez..........
bir toplum bu kadar mı duyarsız olur yaaa?

SORMA HOCAM SANKİ PATLAMA BİZİM ÜLKEMİZDE OLMADI...ŞEREFSİZ SATILMIŞ MEDYA

başbakan dünkü anneler günü programında mealen "yarın mahşer günü Rabbim bana suriye'dekiler için ne yaptın ey başbakan diye soracak" diyor. Aynı soru acaba kendi ülken için, kendi ülkenin vatandaşları için sorulmayacak mı ey başbakan? bu kadar ölü ve yaralının ve de yakınlarının vebali ne olacak???
hepimizin bu kadar tepkisizliğine, bu kadar sindirilmişliğine YAZIKLAR OLSUN...

REYHANLI KATLİAMI
İngiliz BBC kanalı "saldırıyı El Kaide bağlantılı El Nusra Cephesi üstlendi"....
İn­giliz ITV kanalı "Türk hükümetinin desteklediği muhalifler Türkiye'yi kana buladı 116 ölü"....
The telgraf "Türk hükümeti şaka gibi açıklamalar yaparak hedef şaşırtmak istiyor, 140 dan fazla ölü"....
The sun gazetesi "hükümet yıpranmamak için saldırıyı haber yapmayı yasakladı"....
F­ransız gazetesi Le monde "Bir Türk atasözü derki,Besle kargayı oysun gözünü. Türkiyen­in desteklediği aşırı dinci Suriyeli muhalifler Türkiye'yi kana buladı 120 den fazla ölü.....

Gerçekleri Türk medyası hariç bütün medyalar bildiriyor.

ttalan46' Alıntı:
REYHANLI KATLİAMI
İngiliz BBC kanalı "saldırıyı El Kaide bağlantılı El Nusra Cephesi üstlendi"....
İn­giliz ITV kanalı "Türk hükümetinin desteklediği muhalifler Türkiye'yi kana buladı 116 ölü"....
The telgraf "Türk hükümeti şaka gibi açıklamalar yaparak hedef şaşırtmak istiyor, 140 dan fazla ölü"....
The sun gazetesi "hükümet yıpranmamak için saldırıyı haber yapmayı yasakladı"....
F­ransız gazetesi Le monde "Bir Türk atasözü derki,Besle kargayı oysun gözünü. Türkiyen­in desteklediği aşırı dinci Suriyeli muhalifler Türkiye'yi kana buladı 120 den fazla ölü.....

Gerçekleri Türk medyası hariç bütün medyalar bildiriyor.
Yazıklar olsun hükumete böyle yasak olur mu yaa. :x

fat_ser' Alıntı:
başbakan dünkü anneler günü programında mealen "yarın mahşer günü Rabbim bana suriye'dekiler için ne yaptın ey başbakan diye soracak" diyor. Aynı soru acaba kendi ülken için, kendi ülkenin vatandaşları için sorulmayacak mı ey başbakan? bu kadar ölü ve yaralının ve de yakınlarının vebali ne olacak???
hepimizin bu kadar tepkisizliğine, bu kadar sindirilmişliğine YAZIKLAR OLSUN...
Hocam çok güzel ifade etmişsiniz. Orada yaşayan arkadaşlar sadece reyhanlıda 50den fazla ölü olduğunu söylüyor ama medyadan hiç birşey öğrenemiyoruz maalesef. Tamamen faşizmle yönetilen bir ülke olduk. Yeni yeni farkediyoruz. Ne acı :(

sadece bakıyoruz

Ekli dosyalar

• 1.jpg
    1.jpg
    157.8 KB · Görüntüleme: 387
bu forumda ilah gibi tapınan bir kaç şahıs vardı. neredeler, söyleyecek, savunacak 2 cümleleri yok mu?

çıkıp bunuda zalim ESED yaptı desinlerde adet yerini bulsun.

Yakalanan 9 kişiyi hapse atınca ölenlerin hesabı sorulmuş mu olacak? Ölen vatandaşlarımızın intikamı alınmış mı olacak?

yeğenim polis ankarada oraya sevk edilmiş birkaç günlüğüne teyze 100den fazla ölü var diyordu haberlerde 46 kişi diyor yuh.... Rabbim herkesin ailesine sabır versin ölenlere de Allah rahmmet eylesin..

Allah topunun balasını versin. bakalım bunların hesabını nasıl verecekler.
Ordaki manzarayı düşünmek bile istemiyorum. Allah Ordaki Tüm kardeşlerimize sabır versin.
hükümete gelince.
Hükümet tamamen kendini koruma derdinde. neden yasaklıyorsunuz insanların haber alma hakkını.
ama tabi öbür türlü foyaları ortaya çıkacak.
bu dünyanın bir de altı var unutmayın beyler.
Ankaradan ahkam kesmek kolay. Acaba sizin evladınızın kolu bacağı kopuk şeklide cesedini elinize alsanız kalbiniz dayanır mı?

Bu gün bir kadının röportajını okudum resmen Fenalaştım.
Allah bir daha böyle acı yaşatmasın.

Ecdadın yüzyıllarca bu toprakların hakimiydi, neden Anadolu'ya çekildik? Neden Hatay Anavatan' a katılmak istedi? Gazi Mustafa Kemal gençliğini Osmanlı'nın içi boşalmış Ortadoğu politikaları için heba etti ve onunla beraber binlerce vatan evladı şehit oldu. Tarih ten ders alın Peygamber katili bu topraklardan uzak durun. Ticareti de batsın petrolü de kaçakcısı da. Çekelim setti olsun bitsin. Şimdi burada arkadaşlar çıkar orada insanlık ayıbı var yok şöyle de böylede... kardeşim kendi insanını Suriyeli Suriyeliye hayvanın hayvana yapmayacağı eziyeti yapıyor. Bunun tarafı olmaz lanet olsun çoluk çocuk gözetmeden savaşanlara kime sorsan cihat verdiğini söylüyor. Rabbim akıl fikir versin.

Dün Iraktakiler için tanrım conileri korusun diyenler, bugün Suriyedeki destekleri adamların yapyığı katliam için esaddan hesap soruyor. Çok kötü çok. Hatay da sınırdaki ilçelerde istihbarat örgütlerinin, terör örgütü militanlarının kendilerini gizlemeye ihtiyaç duymadan bellerinde silahlarla dolaşıp, halkı tehdit ettikleri söyleniyor. Niye Hatay bir de onu düşünün. Allah şehitlerimizin ailelerine sabır, yaralılara da acil şifalar versin. Buna sebep olanlara da ...

noIdea' Alıntı:
bu forumda ilah gibi tapınan bir kaç şahıs vardı. neredeler, söyleyecek, savunacak 2 cümleleri yok mu?

çıkıp bunuda zalim ESED yaptı desinlerde adet yerini bulsun.
:alkis: :alkis: nerde onlar sahiden ??

ölümden öte köy mi var?... bu ülkeyi sattılar , menfaatleri uğruna ölümlere sebep oldular...
Esad ne diyordu sahiden..? ..bu adam menfaati için ülkesini bile satar...nitekim öldük biz zira ölümden ötesi de yoktu...

Geri