:+1:prentice' Alıntı:asıl hedef Ankara AKP Binası'ymış. İstihbaratı almış bizim fidan
vay benim mağdurlarım. Mağdurluğu kimseye bırakmıyorlar.
tayinci42' Alıntı:cahile laf anlatmakta zor iş..
Arkadaş,
bir yerde bomba patlayınca;
"AKP suçlu" "CHP Suçlu" gibi geri zekalı bir mantıkla düşünebilenlere akıl versin Allah.
Biz birlik olamazsak ancak birbirimizi yeriz..
Amerikada'da kuleler yıkıldı, bombalar patladı ama kimse bu obamanın suçudur demedi.. Geri zekalı değiller adamlar. birlik olmayı biliyorlar.
orebro' Alıntı:patlayan bombanın sorumlusu, yürüttüğü kirli politikalardan dolayı akp'dir.. inadına bunu söylüyorum.. sen ileri zekalı ol, ben geri zekalı olmaya razıyım..
birlik olunacak şey akp'nin politikası değil.. bu pis, çirkin politikanın karşısında durma konusunda birleşmeliyiz.. akp, abd ve israil'in suriye politikalarının taşeronluğunu yapmaya devam ederken, kusura bakmayın ama böyle bir noktada birleşemeyiz..
suriye'de muhaliflerin elde edeceği zaferin, abd ve israil dışında hiç kimseye bir fayda sağlamayacağını bilmek için ultra süper bir zekaya ihtiyaç yok.. buradan esad'ı desteklediğim gibi bir algıya da kapılmasın kimse.. halkların kendi kaderlerini tayin etme hakkını destekleyen biriyim.. fakat emperyalizmin de her türlüsüne karşıyım.. geçmiş açık bir şekilde göstermektedir ki; bu canavarlar adım attıkları coğrafyaya kan ve sömürüden başka hiç bir şey götürmemiştir..
kahrolsun abd ve israil emperyalizmi! kahrolsun işbirlikçi akp!
:alkis: :alkis:fat_ser' Alıntı:Andolsun, biz cinler ve insanlardan birçoğunu cehennem için yaratmışızdır. Onların kalpleri vardır, onlarla kavramazlar; gözleri vardır, onlarla görmezler; kulakları vardır, onlarla işitmezler. İşte onlar hayvanlar gibidir; hatta daha da şaşkındırlar. İşte asıl gafiller onlardır.
A’RAF 179.ayet
başka söze gerek yok......
mustafatoker' Alıntı:bu olay başka bir ülkede olsaydı ne içişleri bakanı koltuğunda oturabilirdi nede mit başkanı görevde durabilirdi. bizim ülkede ise iktidar oyunu artırıyor. reyhanlı ilçesi geçen seçimde akp ye %68 vermişti şimdi %90 na çıkar. akp ye gönül verenler artık bundan sonra yazınızı kışınızı pkk ve özgür suriye ordusuyla beraber geçirirsiniz
tayinci42' Alıntı:cahile laf anlatmakta zor iş..
Arkadaş,
"AKP suçlu" "CHP Suçlu" gibi geri zekalı bir mantıkla düşünebilenlere akıl versin Allah.
Amerikada'da kuleler yıkıldı, bombalar patladı ama kimse bu obamanın suçudur demedi.. Geri zekalı değiller adamlar. birlik olmayı biliyorlar.
:+1:mustafatoker' Alıntı:tayinci42' Alıntı:cahile laf anlatmakta zor iş..
Arkadaş,
bu olayda AKP liler kafasını kuma gömmüşken bakıyorumda birisi kafasını yerden çıkarmış çamur atacak yer arıyor. utanmasa bombayı siz koydunuz diyecek. akp nin oy kayıbı olmaz eğer derdin oysa... boş ver ateş düştüğü yeri yakıyor milletin umrunda değil. ABD de patlama olsa 2 kişi ölürse bizim derdimiz olur yoksa reyhanlıdan bizene (!)
1. dünya savaşı ile reyhanlıdaki patlamayı bir birine eş tutacak kadar zekamız gelişmediği için kusura bakma. ben pkk lılara ile özgür suriye için sizinle birlikte olmam
tayinci42' Alıntı:http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=6RF_s4kD5uQ
Suriyeliler artık birbirlerini yemeye başladılar.. Allah mazlumlara yardım etsin..
orebro' Alıntı:patlayan bombanın sorumlusu, yürüttüğü kirli politikalardan dolayı akp'dir.. inadına bunu söylüyorum.. sen ileri zekalı ol, ben geri zekalı olmaya razıyım..
birlik olunacak şey akp'nin politikası değil.. bu pis, çirkin politikanın karşısında durma konusunda birleşmeliyiz.. akp, abd ve israil'in suriye politikalarının taşeronluğunu yapmaya devam ederken, kusura bakmayın ama böyle bir noktada birleşemeyiz..
suriye'de muhaliflerin elde edeceği zaferin, abd ve israil dışında hiç kimseye bir fayda sağlamayacağını bilmek için ultra süper bir zekaya ihtiyaç yok.. buradan esad'ı desteklediğim gibi bir algıya da kapılmasın kimse.. halkların kendi kaderlerini tayin etme hakkını destekleyen biriyim.. fakat emperyalizmin de her türlüsüne karşıyım.. geçmiş açık bir şekilde göstermektedir ki; bu canavarlar adım attıkları coğrafyaya kan ve sömürüden başka hiç bir şey götürmemiştir..
tayinci42' Alıntı:kahrolsun Rusya ve Çin emperyalizmi! kahrolsun işbirlikçi CHP!
tayinci42' Alıntı:orebro' Alıntı:patlayan bombanın sorumlusu, yürüttüğü kirli politikalardan dolayı akp'dir.. inadına bunu söylüyorum.. sen ileri zekalı ol, ben geri zekalı olmaya razıyım..
MESAJINIZI KOPYALAYIP BİRAZ DEĞİŞTİRDİM.
patlayan bombanın sorumlusu, suriyedeki mazlum halka destek olduğundan dolayı akp'dir.. anlayabilesin diye bunu söylüyorum..
birlik olunacak şey CHP'nin politikası değil.. (zaten herhangi bir dış politika öngörüsü yok) bu pis, çirkin politikanın karşısında durma konusunda birleşmeliyiz.. CHP, Rusya, Çin ve İran'in suriye politikalarının taşeronluğunu yapmaya devam ederken, kusura bakmayın ama böyle bir noktada birleşemeyiz..
suriye'de esed'in elde edeceği zaferin, iran ve rusya dışında hiç kimseye bir fayda sağlamayacağını bilmek için ultra süper bir zekaya ihtiyaç yok.. (aslında azıcıkta olsa zekaya ihtiyaç var!) buradan Özgür suriye ordusunu desteklediğim gibi bir algıya da kapılmasın kimse.. halkların kendi kaderlerini tayin etme hakkını destekleyen biriyim.. fakat emperyalizmin de her türlüsüne karşıyım.. geçmiş açık bir şekilde göstermektedir ki; bu canavarlar adım attıkları coğrafyaya kan ve sömürüden başka hiç bir şey götürmemiştir..
kahrolsun Rusya ve Çin emperyalizmi! kahrolsun işbirlikçi CHP!
tayinci42' Alıntı:Reyhanlıda ölenlerin kanlarını siyasi malzeme olarak kullananlara yazıklar olsun.
Peki; madem bu kanın içerek siyaset yapacaksınız hadi yapın... devam edin..
EVET-Suriye'de bir diktatörlük var mı?
EVET-Halk isyan etti mi?
EVET-Esed katliama başladı mı?
EVET-AKP katliama karşı çıktı, Esed'i uyardı ve "Suriye benim iç meselemdir" dedi mi?
EVET-(4 defa) CHP'li vekiller Esed'i ziyaret ettiler, "iç işlerinize karışmıyoruz" mesajını verdiler mi?
EVET-Esed katliamın dozunu arttırdı günde 200 kişi ölmeye başladı mı?
EVET-CHP 2 yıldır Esed rejimine karşı hiçbir kınama yaptı mı?
EVET-AKP Suriye'den kaçan insanları Türkiye'ye kabul etti mi?
EVET-AKP Esed'e karşı şavaşan Suriye halkına destek verdi mi?
EVET-Suriye ile aramız bozuldu mu?
EVET-Suriye Reyhanlıdaki terörist saldırıyı organize etti mi?
HAYIR-Esed'in katliamına duyarsız olsaydık Reyhanlıda patlama olur muydu?
Hocam AKP bugün çıkıp ekranda ne dediyse gelip burada aynısını söylüyorsun. Şakşakçılığını yaptığın iktidar Irak'ta olanlara neden göz yumdu. 1 Mart tezkeresi senin laflarını tekrar ettiğin başbakanın eseri değil miydi ?tayinci42' Alıntı:orebro' Alıntı:patlayan bombanın sorumlusu, yürüttüğü kirli politikalardan dolayı akp'dir.. inadına bunu söylüyorum.. sen ileri zekalı ol, ben geri zekalı olmaya razıyım..
patlayan bombanın sorumlusu, suriyedeki mazlum halka destek olduğundan dolayı akp'dir.. anlayabilesin diye bunu söylüyorum..
birlik olunacak şey CHP'nin politikası değil.. ](zaten herhangi bir dış politika öngörüsü yok[/color]) bu pis, çirkin politikanın karşısında durma konusunda birleşmeliyiz.. CHP, Rusya, Çin ve İran'in suriye politikalarının taşeronluğunu yapmaya devam ederken, kusura bakmayın ama böyle bir noktada birleşemeyiz..
suriye'de esed'in elde edeceği zaferin, iran ve rusya dışında hiç kimseye bir fayda sağlamayacağını bilmek için ultra süper bir zekaya ihtiyaç yok.. (aslında azıcıkta olsa zekaya ihtiyaç var!) buradan Özgür suriye ordusunu desteklediğim gibi bir algıya da kapılmasın kimse.. halkların kendi kaderlerini tayin etme hakkını destekleyen biriyim.. fakat emperyalizmin de her türlüsüne karşıyım.. geçmiş açık bir şekilde göstermektedir ki; bu canavarlar adım attıkları coğrafyaya kan ve sömürüden başka hiç bir şey götürmemiştir..
cumhurtorun' Alıntı:HAYIR-Esed'in katliamına duyarsız olsaydık Reyhanlıda patlama olur muydu?
Eğer sadece masum, iç savaştan kaçan halkı sınırlarına alıp onlara baksaydın patlama olmazdı. Ama ne yapıldı, özgür suriye ordusu olsun, acilciler olsun hepsini içeri aldın. Teröristler burada bombasını yapıp, silahını yüklenip savaşmaya gitti. Yapılan hata budur. Tayyip orada ölen, sakat, kalan, kömürleşen insanların, kardeşlerimizin kanı ellerindedir. Şu an toplumda sana ve hükumetine karşı kin ve nefret var. Bunu particilikten vs dolayı söylemiyorum. O koltukta oturup da, olayı bu duruma getiren kim olsa tepkiyi alır.
Akp kendisine karşı oluşan büyük ve gittikçe büyüyen tepkiyi hissediyor. Bu yüzden yayın yasaklarını koyuyor. Eğer yayın yasağı olmasa emin olun görüntüler tam anlamı ile televizyonlarda verilsin değil akp sokağı çıkmayı, ülkede duramaz.
Şu an içimde o kadar büyük bir kin var ki anlatamam. Aklıma orada anasını, babasını, kardeşini, eşini, çocuğunu kaybedenler geliyor. Fotoğraflara vs bakmak istemiyorum, kopan bacaklar, kömürleşen vücutları gördükçe de içimdeki nefret artıyor.
volkankey' Alıntı:tayinci42' Alıntı:orebro' Alıntı:patlayan bombanın sorumlusu, yürüttüğü kirli politikalardan dolayı akp'dir.. inadına bunu söylüyorum.. sen ileri zekalı ol, ben geri zekalı olmaya razıyım..
birlik olunacak şey CHP'nin politikası değil.. (zaten herhangi bir dış politika öngörüsü yok) bu pis, çirkin politikanın karşısında durma konusunda birleşmeliyiz.. CHP, Rusya, Çin ve İran'in suriye politikalarının taşeronluğunu yapmaya devam ederken, kusura bakmayın ama böyle bir noktada birleşemeyiz..
bu durumda bile muhalefeti suclayabiliyorusunuz helal olsun
merak ediyorum ne kadar ücret aliyorsun acep hükümetten
bu kadar körü körüne baglilik olur mu?
ortada ölen 10 larca insan var ve sorumlusunu ortaya koymaya calisiyoruz.
sen nelerden bahsediyorsun?
ne iciyorsan aynisindan ben de istiyorum