Reyhanlıda patlama

Kodla Büyü
tayinci42 hocam, ölenler arasında senin yakınlarından biri olsaydı (mesala annen, baban, çocuğun, kardeşin vs. ya da hadi bilemedin uzak bir akraba) yine aynı şeyleri yazar mıydın?

Andolsun, biz cinler ve insanlardan birçoğunu cehennem için yaratmışızdır. Onların kalpleri vardır, onlarla kavramazlar; gözleri vardır, onlarla görmezler; kulakları vardır, onlarla işitmezler. İşte onlar hayvanlar gibidir; hatta daha da şaşkındırlar. İşte asıl gafiller onlardır.
A’RAF 179.ayet

başka söze gerek yok......

tayinci42' Alıntı:
cahile laf anlatmakta zor iş..

Arkadaş,
bir yerde bomba patlayınca;

"AKP suçlu" "CHP Suçlu" gibi geri zekalı bir mantıkla düşünebilenlere akıl versin Allah.

Biz birlik olamazsak ancak birbirimizi yeriz..

Amerikada'da kuleler yıkıldı, bombalar patladı ama kimse bu obamanın suçudur demedi.. Geri zekalı değiller adamlar. birlik olmayı biliyorlar.

patlayan bombanın sorumlusu, yürüttüğü kirli politikalardan dolayı akp'dir.. inadına bunu söylüyorum.. sen ileri zekalı ol, ben geri zekalı olmaya razıyım..

birlik olunacak şey akp'nin politikası değil.. bu pis, çirkin politikanın karşısında durma konusunda birleşmeliyiz.. akp, abd ve israil'in suriye politikalarının taşeronluğunu yapmaya devam ederken, kusura bakmayın ama böyle bir noktada birleşemeyiz..

suriye'de muhaliflerin elde edeceği zaferin, abd ve israil dışında hiç kimseye bir fayda sağlamayacağını bilmek için ultra süper bir zekaya ihtiyaç yok.. buradan esad'ı desteklediğim gibi bir algıya da kapılmasın kimse.. halkların kendi kaderlerini tayin etme hakkını destekleyen biriyim.. fakat emperyalizmin de her türlüsüne karşıyım.. geçmiş açık bir şekilde göstermektedir ki; bu canavarlar adım attıkları coğrafyaya kan ve sömürüden başka hiç bir şey götürmemiştir..

kahrolsun abd ve israil emperyalizmi! kahrolsun işbirlikçi akp!

orebro' Alıntı:
patlayan bombanın sorumlusu, yürüttüğü kirli politikalardan dolayı akp'dir.. inadına bunu söylüyorum.. sen ileri zekalı ol, ben geri zekalı olmaya razıyım..

birlik olunacak şey akp'nin politikası değil.. bu pis, çirkin politikanın karşısında durma konusunda birleşmeliyiz.. akp, abd ve israil'in suriye politikalarının taşeronluğunu yapmaya devam ederken, kusura bakmayın ama böyle bir noktada birleşemeyiz..

suriye'de muhaliflerin elde edeceği zaferin, abd ve israil dışında hiç kimseye bir fayda sağlamayacağını bilmek için ultra süper bir zekaya ihtiyaç yok.. buradan esad'ı desteklediğim gibi bir algıya da kapılmasın kimse.. halkların kendi kaderlerini tayin etme hakkını destekleyen biriyim.. fakat emperyalizmin de her türlüsüne karşıyım.. geçmiş açık bir şekilde göstermektedir ki; bu canavarlar adım attıkları coğrafyaya kan ve sömürüden başka hiç bir şey götürmemiştir..

:alkis: :alkis: :alkis:

fat_ser' Alıntı:
Andolsun, biz cinler ve insanlardan birçoğunu cehennem için yaratmışızdır. Onların kalpleri vardır, onlarla kavramazlar; gözleri vardır, onlarla görmezler; kulakları vardır, onlarla işitmezler. İşte onlar hayvanlar gibidir; hatta daha da şaşkındırlar. İşte asıl gafiller onlardır.
A’RAF 179.ayet

başka söze gerek yok......
:alkis: :alkis:

"Bu kadar cehalet ancak tahsille mümkün olur."
Celal Yalınız (Sakallı Celal)

mustafatoker' Alıntı:
bu olay başka bir ülkede olsaydı ne içişleri bakanı koltuğunda oturabilirdi nede mit başkanı görevde durabilirdi. bizim ülkede ise iktidar oyunu artırıyor. reyhanlı ilçesi geçen seçimde akp ye %68 vermişti şimdi %90 na çıkar. akp ye gönül verenler artık bundan sonra yazınızı kışınızı pkk ve özgür suriye ordusuyla beraber geçirirsiniz

hocam yalaka basın göstermiyor ama reyhanlı halkı sokaklarda hükümet istifa diye isyanlarda. reyhanlıdan AKP ye oy Suriye olaylarından önce çıkardı. ama işler şimdi 180 derece döndü.

hükümetin oraya gidebilmesi biraz zor. adım gibi eminim hükümetten biri gelecek hafta içinde oraya giderse halka sokağa çıkma yasağı getirirler. olmaz demeyin şimdide basın yayın yasağı var. sokağada bir kaç yüz figüran yerleştirirler. olur mu olur valla, şimdiye kadar yapılanları hangimizin aklı alırdı.

tayinci42' Alıntı:

Arkadaş,

"AKP suçlu" "CHP Suçlu" gibi geri zekalı bir mantıkla düşünebilenlere akıl versin Allah.

Amerikada'da kuleler yıkıldı, bombalar patladı ama kimse bu obamanın suçudur demedi.. Geri zekalı değiller adamlar. birlik olmayı biliyorlar.

bu olayda AKP liler kafasını kuma gömmüşken bakıyorumda birisi kafasını yerden çıkarmış çamur atacak yer arıyor. utanmasa bombayı siz koydunuz diyecek. akp nin oy kayıbı olmaz eğer derdin oysa... boş ver ateş düştüğü yeri yakıyor milletin umrunda değil. ABD de patlama olsa 2 kişi ölürse bizim derdimiz olur yoksa reyhanlıdan bizene (!)

1. dünya savaşı ile reyhanlıdaki patlamayı bir birine eş tutacak kadar zekamız gelişmediği için kusura bakma. ben pkk lılara ile özgür suriye için sizinle birlikte olmam

mustafatoker' Alıntı:
tayinci42' Alıntı:

Arkadaş,

bu olayda AKP liler kafasını kuma gömmüşken bakıyorumda birisi kafasını yerden çıkarmış çamur atacak yer arıyor. utanmasa bombayı siz koydunuz diyecek. akp nin oy kayıbı olmaz eğer derdin oysa... boş ver ateş düştüğü yeri yakıyor milletin umrunda değil. ABD de patlama olsa 2 kişi ölürse bizim derdimiz olur yoksa reyhanlıdan bizene (!)

1. dünya savaşı ile reyhanlıdaki patlamayı bir birine eş tutacak kadar zekamız gelişmediği için kusura bakma. ben pkk lılara ile özgür suriye için sizinle birlikte olmam
:+1:

İnce, “Başbakan bugün ‘Ben’ diyor, ‘O Başbakanlık kimliğini bırakır giderim’ diyor.
Sen Irak’ta bebekler ölürken, camiler bombalanırken, orada milyonlar ölürken, yüz binler ölürken, sen Türkiye Cumhuriyeti Başbakan’ı değil miydin?
Bostan korkuluğu muydun sen?” dedi.
http://sozcu.com.tr/2013/gundem/erdogan ... -soru.html

tayinci42' Alıntı:
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=6RF_s4kD5uQ

Suriyeliler artık birbirlerini yemeye başladılar.. Allah mazlumlara yardım etsin..

videoyu açmamla kapatmam bir oldu

benim psikolojim gerçekten çöktü arkadaşlar,
hiç iyi değilim.
yüreğim kaldırmıyor artık.

Yanlışa Yanlış Demek

Herkes birbirinden çekinir olmuş,
Suç imiş yanlışa yanlıştır demek…
Doğrularsa nefse dokunur olmuş,
Suç imiş yanlışa yanlıştır demek!

Kardeş kardeşinde bulunca suçu,
Yanıyor yüreği, yolunca saçı…
Yapılan hatayı sorunca kaçı,

Bir aklıevvelin olsa umuru,
Art niyetle biri karsa hamuru,
Çıkıp komşusuna sürse çamuru,

Mağdur olan susmuş, hırsız soruyor,
Hatayı görenler sessiz duruyor,
Hırsız kaça dursun eşsiz vuruyor,

Reyhanlıda ölenlerin kanlarını siyasi malzeme olarak kullananlara yazıklar olsun.

Peki; madem bu kanın içerek siyaset yapacaksınız hadi yapın... devam edin..

EVET-Suriye'de bir diktatörlük var mı?
EVET-Halk isyan etti mi?
EVET-Esed katliama başladı mı?
EVET-AKP katliama karşı çıktı, Esed'i uyardı ve "Suriye benim iç meselemdir" dedi mi?
EVET-(4 defa) CHP'li vekiller Esed'i ziyaret ettiler, "iç işlerinize karışmıyoruz" mesajını verdiler mi?
EVET-Esed katliamın dozunu arttırdı günde 200 kişi ölmeye başladı mı?
EVET-CHP 2 yıldır Esed rejimine karşı hiçbir kınama yaptı mı?
EVET-AKP Suriye'den kaçan insanları Türkiye'ye kabul etti mi?
EVET-AKP Esed'e karşı şavaşan Suriye halkına destek verdi mi?
EVET-Suriye ile aramız bozuldu mu?
EVET-Suriye Reyhanlıdaki terörist saldırıyı organize etti mi?
HAYIR-Esed'in katliamına duyarsız olsaydık Reyhanlıda patlama olur muydu?

Eğer sadece masum, iç savaştan kaçan halkı sınırlarına alıp onlara baksaydın patlama olmazdı. Ama ne yapıldı, özgür suriye ordusu olsun, acilciler olsun hepsini içeri aldın. Teröristler burada bombasını yapıp, silahını yüklenip savaşmaya gitti. Yapılan hata budur. Tayyip orada ölen, sakat, kalan, kömürleşen insanların, kardeşlerimizin kanı ellerindedir. Şu an toplumda sana ve hükumetine karşı kin ve nefret var. Bunu particilikten vs dolayı söylemiyorum. O koltukta oturup da, olayı bu duruma getiren kim olsa tepkiyi alır.

Akp kendisine karşı oluşan büyük ve gittikçe büyüyen tepkiyi hissediyor. Bu yüzden yayın yasaklarını koyuyor. Eğer yayın yasağı olmasa emin olun görüntüler tam anlamı ile televizyonlarda verilsin değil akp sokağı çıkmayı, ülkede duramaz.

Şu an içimde o kadar büyük bir kin var ki anlatamam. Aklıma orada anasını, babasını, kardeşini, eşini, çocuğunu kaybedenler geliyor. Fotoğraflara vs bakmak istemiyorum, kopan bacaklar, kömürleşen vücutları gördükçe de içimdeki nefret artıyor.

EVET- başbakan BOP projesinin eş başkanı olmayı kabul etti mi?
EVET- başbakan arap baharına (haçlı seferine) katılmayı kabul etti mi?
EVET- ırakta milyonlarca müslüman öldüren yüzbinlerce müslüman kadınlara tecavüz eden ABD askerlerin yardım etti mi?
EVET- türkiye ile israil suriyedeki esede karşı savaş açtı mı?
EVET- PKK yı meşru kılarak pazarlık yaptı mı?
EVET- TC ler kaldırıldı mı?
EVET - israil 9 vatandaşımız öldürüldü mü?
EVET - Suriyede uçağımız düşürüldü mü?
EVET - libyada binlerce müslüman öldürrülmesine destek olduk mu?
EVET- zina suç olmaktan çıkarıldı mı?
EVET - domuz eti kasaplık et olarak satılmasına izin verildi mi?
EVET - apo ya nevruzda ulusa sesleniş konuşması yaptırdık mı?
EVET - aponun mektuplarını medya ordusuyla dört gözle bekledik mi?
EVET - apoyu bebek katili olmaktan pkk yıda terör örgütü olmaktan çıkardık mı?
....

siz elinizde apo ya bebek katili demeyin diye baskı yapıp sonra esede bebek katili demek bu milleti aptal yerine koymaktır. arap ın kanı kanda türkün kanı domates suyu mu diye sorarlar.

eset zumul yapıyor diye isyan eden sizler ABd ırakta ki müslümanlara zulmederken nerdeydiniz hangi taraftaydınız. siz müslümanlığa değil aslında israile hizmet ediyorsunuz.

orebro' Alıntı:

MESAJINIZI KOPYALAYIP BİRAZ DEĞİŞTİRDİM.

patlayan bombanın sorumlusu, suriyedeki mazlum halka destek olduğundan dolayı akp'dir.. anlayabilesin diye bunu söylüyorum..

birlik olunacak şey CHP'nin politikası değil.. (zaten herhangi bir dış politika öngörüsü yok) bu pis, çirkin politikanın karşısında durma konusunda birleşmeliyiz.. CHP, Rusya, Çin ve İran'in suriye politikalarının taşeronluğunu yapmaya devam ederken, kusura bakmayın ama böyle bir noktada birleşemeyiz..

suriye'de esed'in elde edeceği zaferin, iran ve rusya dışında hiç kimseye bir fayda sağlamayacağını bilmek için ultra süper bir zekaya ihtiyaç yok.. (aslında azıcıkta olsa zekaya ihtiyaç var!) buradan Özgür suriye ordusunu desteklediğim gibi bir algıya da kapılmasın kimse.. halkların kendi kaderlerini tayin etme hakkını destekleyen biriyim.. fakat emperyalizmin de her türlüsüne karşıyım.. geçmiş açık bir şekilde göstermektedir ki; bu canavarlar adım attıkları coğrafyaya kan ve sömürüden başka hiç bir şey götürmemiştir..

kahrolsun Rusya ve Çin emperyalizmi! kahrolsun işbirlikçi CHP!

tayinci42' Alıntı:

diyorsun ki rusya ve çinin yanında olmaktansa isralin ve ABD nin yanında olurm mu diyorsun. iyide biz niye iki taraftan birini seçmek zorundayız. bu ülke insanlarının büyük çoğunluğu iki taraftanda olmak istemiyor. biz müslümanız hiristiynaları ve yahudileri dost edinmememiz gerekmez mi?

Şeytanın uşakları ve onların destekçileri umarım akıttıkları kanda boğulurlar.

Merak da etmiyor değilim: Bu adamlara ne vaat edildi, ne verildi ki insanlara bu kadar zulüm ediyorlar. Dünyanın zenginliği verilse ne olur? Yaşayacağın en fazla 80-90 yıl. Ya gerçek dünyada sorulacak hesap?

tayinci42' Alıntı:
orebro' Alıntı:

patlayan bombanın sorumlusu, suriyedeki mazlum halka destek olduğundan dolayı akp'dir.. anlayabilesin diye bunu söylüyorum..

birlik olunacak şey CHP'nin politikası değil.. (zaten herhangi bir dış politika öngörüsü yok) bu pis, çirkin politikanın karşısında durma konusunda birleşmeliyiz.. CHP, Rusya, Çin ve İran'in suriye politikalarının taşeronluğunu yapmaya devam ederken, kusura bakmayın ama böyle bir noktada birleşemeyiz..

suriye'de esed'in elde edeceği zaferin, iran ve rusya dışında hiç kimseye bir fayda sağlamayacağını bilmek için ultra süper bir zekaya ihtiyaç yok.. (aslında azıcıkta olsa zekaya ihtiyaç var!) buradan Özgür suriye ordusunu desteklediğim gibi bir algıya da kapılmasın kimse.. halkların kendi kaderlerini tayin etme hakkını destekleyen biriyim.. fakat emperyalizmin de her türlüsüne karşıyım.. geçmiş açık bir şekilde göstermektedir ki; bu canavarlar adım attıkları coğrafyaya kan ve sömürüden başka hiç bir şey götürmemiştir..

bu durumda bile muhalefeti suclayabiliyorusunuz helal olsun
merak ediyorum ne kadar ücret aliyorsun acep hükümetten

bu kadar körü körüne baglilik olur mu?

ortada ölen 10 larca insan var ve sorumlusunu ortaya koymaya calisiyoruz.
sen nelerden bahsediyorsun?

ne iciyorsan aynisindan ben de istiyorum

tayinci42' Alıntı:
Reyhanlıda ölenlerin kanlarını siyasi malzeme olarak kullananlara yazıklar olsun.

Peki; madem bu kanın içerek siyaset yapacaksınız hadi yapın... devam edin..

EVET-Suriye'de bir diktatörlük var mı?
EVET-Halk isyan etti mi?
EVET-Esed katliama başladı mı?
EVET-AKP katliama karşı çıktı, Esed'i uyardı ve "Suriye benim iç meselemdir" dedi mi?
EVET-(4 defa) CHP'li vekiller Esed'i ziyaret ettiler, "iç işlerinize karışmıyoruz" mesajını verdiler mi?
EVET-Esed katliamın dozunu arttırdı günde 200 kişi ölmeye başladı mı?
EVET-CHP 2 yıldır Esed rejimine karşı hiçbir kınama yaptı mı?
EVET-AKP Suriye'den kaçan insanları Türkiye'ye kabul etti mi?
EVET-AKP Esed'e karşı şavaşan Suriye halkına destek verdi mi?
EVET-Suriye ile aramız bozuldu mu?
EVET-Suriye Reyhanlıdaki terörist saldırıyı organize etti mi?

Esed 2 yıl önce 1 yıl içinde seçime gidilmesi için bize destek verin diye BM'ye başvurdu mu? Vurdu; kabul gördü mü hayır...
Halk ne zamandan beridir silahlarla askere ateş ederek ayaklanıyor. Sen ülke yönetsen ne derdin? Kanka olunduğu dönemde bu adam diktatör değil miydi? Katar-arabistan neyle yönetiliyor ve biz kimin koynundayız? madem derdimiz diktatörya; niye sesiniz çıkmıyor bunlara... Tüm bu diktatörlüğünü görmediklerimizin ABD-İSrail ilişkilerinde iyi olmaları sizi ürkütmüyor mu?

Diktatörya ve kardeşlik türküleriniz Bahreyn'de ayaklanan abd karşıtlarının kanlı şekilde bastırıldığında neden sesiniz çıkmadı? Sahi siz hangi saftaydınız?200bin nüfuslu Bahreyn'de abd ve dikta karşıtı halk ayaklanmasında bine yakın insanın öldürüldüğünü ve bunun zulüm olduğunu söyleyebildiniz mi? ABD çıkarı gereği paspas altına mı sürüldü?
Sahi Türkiye ilkkez mperyalist çıkarlar için müslüman topraklarda kadınların ırzlarına geçilmesine rıza gösterip, ABDli askerlerin evlerine sağ dönmesi için duacıyım diyen başbakan gördü mü?

Sahi İsail'in özüründen sonra suriyeye vurması, özgür suriye teröristleri lideri israil televizyonuna çıkıp "bizi kurtardığınız için israile teşekkürler" dedi mi?

BM muhaliflerin kimyasal kullandığını tespit ve teyit etti mi etti? Esad'ın kullandığına dair bilgi yok ama... Sarin gazlarının Türkiye'den karşılandığı tüm avrupa medyasında konuşuluyor mu konuşuluyor?

ABD'li analistler bile ABD Erdoğan ve Davutoğlu'nu büyük osmanlı hayalüyle kandırıyor, bu oyunda en çok kaybeden Türkiye dedi mi?

Suriye'ye vurmak için BM kararı çıkaramayanların kullanabilecekleri tek enstruman Türkiyenin meşru hakkı iken Esad'ın bizi vurma olasılığı size de komik gelmiyor mu?

Şu Reyhanlı'da son 5-6 aydır polis denetimi yapılmaması, özgür suriye teröristlerinin Türkiyede eğitildiğinin ayyuka çıktığı bir döneme denk gelmesi sizce tesadüf mü? Bu denetimleri yapmayan Hükümetin hiç suçu yok mu?

Büyük ortadoğu batağına bizi çekip, tüm islam coğrafyasına kan bulaştıranların, bunu övünerek anlatanların sizce suçu yok mu?

tayinci42' Alıntı:
orebro' Alıntı:

birlik olunacak şey CHP'nin politikası değil.. ](zaten herhangi bir dış politika öngörüsü yok[/color]) bu pis, çirkin politikanın karşısında durma konusunda birleşmeliyiz.. CHP, Rusya, Çin ve İran'in suriye politikalarının taşeronluğunu yapmaya devam ederken, kusura bakmayın ama böyle bir noktada birleşemeyiz..

Hocam AKP bugün çıkıp ekranda ne dediyse gelip burada aynısını söylüyorsun. Şakşakçılığını yaptığın iktidar Irak'ta olanlara neden göz yumdu. 1 Mart tezkeresi senin laflarını tekrar ettiğin başbakanın eseri değil miydi ?

Başbakan Kardeşi Esed ile buluşmak için 3 yıl önce yanına Fenerbahçe'yide alıp şam'a gittiğinde...

Tabii adı o zaman Esad ve gayet demokratik bir lider halkına zulüm felanda yapmıyor...

neyse şu bir zamanlar 0 sorun politikası vardı onu eleştiren Chp'li biri (inanın adını hatırlamıyorum gündem o zaman karışık ermenistana kapı açma meselesi var kıbrıs limanlar meselesi var...)

o chp'li ne sıfır sorunu hatay meselesini kabul ettirmeden suriye ile ne barışı denildiğinde... bir gün sonra sanırım Bülent Arınç'ın cevabı "Biz Statükonun bize dayattığı düşmanlıkları redediyoruz oldu.."

neyse yıllar geçti... Chp'liler gitti Esed'e Atatürk fotoğrafı verdi (amaçları ne ise)... bir gün sonra çıktı Hüseyin Çelik "Hatay'da gözü olan adama nasıl Atatürk fotoğrafı verirsiniz felan filan"

Ben sadece ağlamak istiyorum... herkes birinin elinde maşa kulağına ne okunursa onu yapıyor....

şu ölenlerde Hukümetin sorumluluğu var mı diye soran olursa... Evet var... o sınırı öyle açık bırakırsan sırf ÖSO'ya yardım olsun diye... herşey girer bomba, silah ve uyuşturucu... TRT'de kendi gözümle gördüm Adam ile röpörtaj yaptılar adam sonra silahı ile suriye tarafına geçti koşa koşa... ÖSO'yu destekle ama bizi bu çamurun içine niye boğazımıza kadar soktun be adam...

Analar Ağlamasın Gazetecilerinin hepsinin savaş çığırtkanlığı da cabası...

Son olarak Apo cici esad kaka..

ya çok düşünmeye gerek yok beyler sen yan ülkenin iç işlerine karıştın onlarda senin iç işlerine karıştı olay budur.dallandırıp budaklandırmaya gerek yok savaşta zaiyat olur önemli olan devlettir diye bakar devlet büyüklerimiz yan tarafımızda yeni bir devlet kuruluyor.özgür suriye ordusuymuş ,içi boş terimler özgür mısıra ne oldu bilen varmı?oda meydanlardaydı

ABD’nin bizden bir talebinin olmasının örtesinde bizim ABD’den talebimiz olur.demiş sayın başbakan.vay ne analar neler doğuruyor. :P :P :cry: :roll:

cumhurtorun' Alıntı:

Eğer sadece masum, iç savaştan kaçan halkı sınırlarına alıp onlara baksaydın patlama olmazdı. Ama ne yapıldı, özgür suriye ordusu olsun, acilciler olsun hepsini içeri aldın. Teröristler burada bombasını yapıp, silahını yüklenip savaşmaya gitti. Yapılan hata budur. Tayyip orada ölen, sakat, kalan, kömürleşen insanların, kardeşlerimizin kanı ellerindedir. Şu an toplumda sana ve hükumetine karşı kin ve nefret var. Bunu particilikten vs dolayı söylemiyorum. O koltukta oturup da, olayı bu duruma getiren kim olsa tepkiyi alır.

Akp kendisine karşı oluşan büyük ve gittikçe büyüyen tepkiyi hissediyor. Bu yüzden yayın yasaklarını koyuyor. Eğer yayın yasağı olmasa emin olun görüntüler tam anlamı ile televizyonlarda verilsin değil akp sokağı çıkmayı, ülkede duramaz.

Şu an içimde o kadar büyük bir kin var ki anlatamam. Aklıma orada anasını, babasını, kardeşini, eşini, çocuğunu kaybedenler geliyor. Fotoğraflara vs bakmak istemiyorum, kopan bacaklar, kömürleşen vücutları gördükçe de içimdeki nefret artıyor.

Hocam ikimizin arasındaki fark ne biliyor musun!

sen sadece reyhanlıdaki patlamaya üzülüyorsun
ben ise 2 yıldır suriyede yaşananlar karşısında aynı hislere sahibim.

geçen hafta el beyda veya banyas adıyla bilinen suriyede bir yerde yapılan katliamdan görüntüleri izledim. ancak youtubedeki videolar siliniyor.

katliam yapılırken videoya çekmişler..

birçok çocuğu ve kadını silahla vuruyorlar.

bir adamı sanırım askerdi.. canlıydı.. kesiyorlar ve iç organlarını çıkartıyorlar.. sanırım kalbiydi.. kesen kişi küçük bir parça koparıp ısırıyor ve çiğniyor.. daha sonradan katliam sonrası videoları izledim.. katliam sırasında çekilen video kalkmıştı..

bende yanı başımızda böyle bir vahşet sürerken sessiz kalınmasını istemiyorum.

BAZI ARKADAŞLAR SİYASET YAPIYORLAR ÇAPLARINCA

suçu A partisine veya B partisine atmak işin en kolayı..

Gerçektende merak ediyorum.. Diğer bir parti hükümet olsaydı bu katliam karşısında ne yapacaktı.. Dış politikası nasıl olacaktı..

volkankey' Alıntı:
tayinci42' Alıntı:
orebro' Alıntı:

bu durumda bile muhalefeti suclayabiliyorusunuz helal olsun
merak ediyorum ne kadar ücret aliyorsun acep hükümetten

bu kadar körü körüne baglilik olur mu?

ortada ölen 10 larca insan var ve sorumlusunu ortaya koymaya calisiyoruz.
sen nelerden bahsediyorsun?

ne iciyorsan aynisindan ben de istiyorum

her ne içiyorsan biraz ara ver.. ben bişey içmiyorum.. ayrıca muhalefetide bu konuda suçlamıyorum.
saldırının sorumlusu eset yönetimi, israil, rusya vb. olabilir ancak kendi içimizden birileri olamaz..

israil bizi suriyeye karşı savaşa sokmaya çalışıyor olabilir.
suriye saldırmış olabilir
katliamları rus ajanları bile yapıyor olabilir..

ANCAK BUNLARIN SORUMLUSUNU KENDİ İÇİMİZDEN BİRİLERİ YAPTIĞINI DÜŞÜNÜRSEK BİZDE İÇ SAVAŞA GİREBİLİRİZ..

yukarıdaki arkadaşların neler yazdıklarına baksana.. AKP'ye oy verenleri bile suçlu ilan etmiş birisi..

Geri