evet savunucular nerdesiniz. hadi anlatın açıklayın başka şeylerle örtmeye çalışın 45 ( kuzenim hatay da öğrenci ama cok daha fazla diyor) canın boşu boşuna yitip gidişini. unutmayın savunucular sizlerde bunlardan sorumlusunuz. bunların olmasına sizler onay veriyorsunuz. Allah (C.C.) sizden de hesap soracak. başka şey olsa çoktan çıkmışlardı piyasaya. biliyorum sizde utanıyorsunuz. ama susmayın konuşun ki bir hatadır yapmışlar diyelim, haksızlıklar kaşısında susan dilsiz şeytandır demiş Peygamber Efendimiz. son haksızlık savunucular nerdesiniz. Biliyorum o hesap sorulacak onlardan ve sizden. Dönün ve tövbe edin. önemli olan dilde Allah kelimesini duymak değil, Allah rızası için Allah'tan korkmak. içten inanmak. doğru niyet etmek. ne örtmekle müslüman nede cumaya gitmekle müslüman olunmaz. Yüce kitabımızda bile yazar onlarki sizler gibi görünür, namaz kılar, oruç tutarlar ama hiçbir zaman sizlerden değillerdir. şimdi devir bu olmuş. iki cumaya git bi afilli arapça söz söyle, bir iki gazete dergi aboneliği vs derken; bizdensin diyolar ve heryol açılıyor. hepsi bu. adam; dürüstçe çalışayım. terimi akıtayım. hakkımla geleyim. ders çalışayım. kpss geçeyim vs. niye uğraşsın. yıllarca atama falan bekleyeyim . aaa olurmu hiç. yalakalık yapmakla adamlık mı bitermiş. işte boyle giderken bi bakmış oda oyle olmuş. bana kim ekmek verirse ben ondanım. ekmek ver onurunu, değerlerini al, al babam al. oh ne güzel. sonuç; işte boyle giden canlar. hersene ölen vatandaşlar. binlerce şehit. pkk in :+1: Türklük out. :-1: suriyeliler zulum goren diye herşey serbest. her gittikleri mahallede huzursuzluk yaratıyorlar. halk huzursuz. bu işin sonumu. Allah sonumuzu hayreylesin.