3310' Alıntı:99 puanımla tercih yapmakdan vazgeçtim. beni hesaba katmayabilirsiniz. hepimiz için hayırlı olur inşallah...
eğitimhanedeki 102 puanla tayin isteyen bilgekaan55 benim.puanım doğrudur.nosTRa' Alıntı:Artık süre bitti hele bide sonuçlar açıklansın ben görcem o listedeki puanları kimler sallamış, kimler puanları şişirmiş...
bilgekaan' Alıntı:eğitimhanedeki 102 puanla tayin isteyen bilgekaan55 benim.puanım doğrudur.nosTRa' Alıntı:Artık süre bitti hele bide sonuçlar açıklansın ben görcem o listedeki puanları kimler sallamış, kimler puanları şişirmiş...
evet hocam hepsi samsun-havza tercihleri.zaten 6 tane tercih yaptım.nosTRa' Alıntı:bilgekaan' Alıntı:eğitimhanedeki 102 puanla tayin isteyen bilgekaan55 benim.puanım doğrudur.nosTRa' Alıntı:Artık süre bitti hele bide sonuçlar açıklansın ben görcem o listedeki puanları kimler sallamış, kimler puanları şişirmiş...
Bütün tercihler samsun mu hocam?
hayırlı olsun eşimin okuluna atandınız.zkose' Alıntı:126 puanla İlkadım Sanayi ve Ticaret Odası İÖO na çıktı benim. (il dışı)
İlk tercihim Merkez EML idi ama nasıl geldi anlamadım. Puanları çok merak ediyorum.
3 açık görünüyordu aslında okulda.
Merkez EML'ye atanan var mı ?
uhaha:diyar21' Alıntı:söylenecek söz yok küfretmeye devam ediyorum..