bu bafra 75. yıl imkb meslek lisesi mi ben sadece Şehit .. Haspulat YİBO'yu görüyordum ?
masterkartall' Alıntı:bu bafra 75. yıl imkb meslek lisesi mi ben sadece Şehit .. Haspulat YİBO'yu görüyordum ?
samsun gelmedi, 51 puanla amasya taşovaya tayinim çıktı samsuna 2 saatmiş.masterkartall' Alıntı:omd hocam senin ne oldu, sen de istemiştin galiba ?
omd' Alıntı:samsun gelmedi, 51 puanla amasya taşovaya tayinim çıktı samsuna 2 saatmiş.masterkartall' Alıntı:omd hocam senin ne oldu, sen de istemiştin galiba ?
masterkartall' Alıntı:omd' Alıntı:samsun gelmedi, 51 puanla amasya taşovaya tayinim çıktı samsuna 2 saatmiş.masterkartall' Alıntı:omd hocam senin ne oldu, sen de istemiştin galiba ?
hayırlı olsun hocam
tmm bak o zaman olur,ozkancanan' Alıntı:bu sene de gelemezsem samsuna önümüzdeki yıllar da biraz zor gibime geliyor 8) senden düşük o yüzden görüşelim diyorum ölü tercih yapmayım
ümit bu sene açılmadı Samsun, ben iyi ki geçen sene yaklaşmışım diyorum. Seneye kadar biraz daha puanın artsın artık Merkeze en yakın yeri kaparsın zaten bundan sonracelikumit' Alıntı:2012 ildışı samsun yazmayı düşünenler,
kariyerime samsunda devam etmeyi planlıyorum(meb bize ne gib bir kariyer yapma imkanı verdiyse artık)
113 puanım var,
ozkancanan' Alıntı:il içi sonuçları ne oldu acaba :|
noname_' Alıntı:ozkancanan' Alıntı:il içi sonuçları ne oldu acaba :|
http://samsun.meb.gov.tr/meb_iys_dosyal ... 082012.pdf
2011/2012 yazması sizi yanıltmasın, bu yılın yerdeğiştirme sonuçları %100 :mrgreen:
yaklaşmakla uğraşmak istemiyorum açıkçası hocam(ömer hocam sanırım sensin)omd' Alıntı:ümit bu sene açılmadı Samsun, ben iyi ki geçen sene yaklaşmışım diyorum. Seneye kadar biraz daha puanın artsın artık Merkeze en yakın yeri kaparsın zaten bundan sonracelikumit' Alıntı:2012 ildışı samsun yazmayı düşünenler,
kariyerime samsunda devam etmeyi planlıyorum(meb bize ne gib bir kariyer yapma imkanı verdiyse artık)
113 puanım var,
celikumit' Alıntı:yaklaşmakla uğraşmak istemiyorum açıkçası hocam(ömer hocam sanırım sensin)omd' Alıntı:ümit bu sene açılmadı Samsun, ben iyi ki geçen sene yaklaşmışım diyorum. Seneye kadar biraz daha puanın artsın artık Merkeze en yakın yeri kaparsın zaten bundan sonracelikumit' Alıntı:2012 ildışı samsun yazmayı düşünenler,
113 puanım var,
eylülde il dışı açılma ihitimali var inşallah o zaman açılırsa şansımı denerim,
hedefim memleket yaklaşayım desem en az 3 sene bekle oda kesin değil,
eylülde bir aksilik olmazsa branş değişikliği yaptırılacak ve sonrasında gerek görülürse il dışı yapılacak(tahminim branş değişikliğinden sonra yığılmayı önlemek için il dışı tekrar açılacaktır, tabi il içi sıralar da yeniden çalıştırılacak)
celikumit' Alıntı:ben olacağı beklentisindeyim çünkü branş değişikliği açılacak muhtemelen branş seçmesi gereken bir bölümde biz olacağız,
bu yüzden yığılmayı önlemek için il dışı açıları diye tahmin ediyorum. ama sadece beklentim bu yönde.
rakip arttı desene alpay hocam) tercih dönemi konuşalım senin puan yüksektir şimdialpi' Alıntı:bende düşünüyorum geçen senede sadece düşüncede kaldı bu sene bakalım ne olacak hayırlısı
samsuna yeterince yakınsınız zaten burada daha uzak olanlar var o kadar puan biriktirdik bi işe yarasın,ozkancanan' Alıntı:rakip arttı desene alpay hocam) tercih dönemi konuşalım senin puan yüksektir şimdialpi' Alıntı:bende düşünüyorum geçen senede sadece düşüncede kaldı bu sene bakalım ne olacak hayırlısı
açılsın bakalım arkadaşlar konuşalım tartışalım ama hiç ümidim yok....ozkancanan' Alıntı:rakip arttı desene alpay hocam) tercih dönemi konuşalım senin puan yüksektir şimdialpi' Alıntı:bende düşünüyorum geçen senede sadece düşüncede kaldı bu sene bakalım ne olacak hayırlısı