hakancbn20
Site Gezgini
arkadaşlar ortak bir dilekçe hazırlanırsa banada özelden gönderirseniz memnun olurum.
fatherboard' Alıntı:1) sadece bilgisayar değil makine elektrik ve benzeri tüm mesleki alanlarda öğretmenlik yok artık bundan sonra bu mesleki alanlarda mühendisler çalışacak formasyon alarak.avrupa vb oldugu gibi.
..intel4004' Alıntı:fatherboard' Alıntı:1) sadece bilgisayar değil makine elektrik ve benzeri tüm mesleki alanlarda öğretmenlik yok artık bundan sonra bu mesleki alanlarda mühendisler çalışacak formasyon alarak.avrupa vb oldugu gibi.
Peki bu ne zaman olacak yani nerden bilgi edindiniz...
Birde mühendisler sadece meslek liselerinde mi öğretmenlik yapacaklar...
BaRBaRYaN' Alıntı:..intel4004' Alıntı:fatherboard' Alıntı:1) sadece bilgisayar değil makine elektrik ve benzeri tüm mesleki alanlarda öğretmenlik yok artık bundan sonra bu mesleki alanlarda mühendisler çalışacak formasyon alarak.avrupa vb oldugu gibi.
TEKNOLOJİ FAKÜLTESİ mezunları MÜHENDİS ÜNVANI aldıkları için Mevcut yasalarda zaten Mühendislerin formasyon alarak öğretmen olmalarına imkan tanıdığı için ek bir yasaya zaten gerek yoktu. AMA teknoloji fakülteleri kuruluşunda yine de mezunların formasyon alarak öğretmenlik yapabilecekleri belirtildi. Bu okul mezunları TEF mezunların sahip olduğu hakka sahip olarak 8/1 den teknik öğretmen olarak göreve başlayacaklar...
..intel4004' Alıntı:BaRBaRYaN' Alıntı:..intel4004' Alıntı:fatherboard' Alıntı:1) sadece bilgisayar değil makine elektrik ve benzeri tüm mesleki alanlarda öğretmenlik yok artık bundan sonra bu mesleki alanlarda mühendisler çalışacak formasyon alarak.avrupa vb oldugu gibi.
TEKNOLOJİ FAKÜLTESİ mezunları MÜHENDİS ÜNVANI aldıkları için Mevcut yasalarda zaten Mühendislerin formasyon alarak öğretmen olmalarına imkan tanıdığı için ek bir yasaya zaten gerek yoktu. AMA teknoloji fakülteleri kuruluşunda yine de mezunların formasyon alarak öğretmenlik yapabilecekleri belirtildi. Bu okul mezunları TEF mezunların sahip olduğu hakka sahip olarak 8/1 den teknik öğretmen olarak göreve başlayacaklar...
tamam peki bu "mühendis teknik öğretmenler" sadece meslek liselerinde mi görev yapacaklar
çünkü önceden mühendislik mezunları meslek liselerinde ücretli öğretmenlik yapıyorlar orta okulllara liselere atanamıyorlar diye hatırlıyorum
..intel4004' Alıntı:Eğer öyleyse ileride teknik öğretmenler farklı okullara atanamıyacaklarsa bu böte bölümünün yolunu açar.
Artık Anadolu liseleri gibi Fen liseleride sınavsız öğretmen alınarak bitirileceği ve fen lisesi Kalitelisindeki öğrencilerde ( Zaten fenliserinde bilgisayar öğretmenlerine hiçbir zaman kadro verilmedi ) meslek liselerini tercih etmeyecekleri için
Türkiyeden Kaliteli Bilgisayar -Elektrik elektronik mühendisi çıkmasının yolu devlet politikası olarak engellenmiş ötelenmiş oluyor
Buna üzülsek mi sevinsek mi cevap vermek zor
inikat' Alıntı:not olarak kalsın şuan çalıştığım okulda 4 bilişim teknolojileri alan öğretmeniyiz. normumuz 7. son iki atamada da gelen olmadı.
ilköğretimdeki böte mezunu arkadaşlara ithafen: ben ilköğretim çalıştğımda 4-5-6-7 ve 8. sınıflara bilişim dersleri vardı. word excel power point temel internet ve güvenlik ile yazılım içerikli ders anlatıyordum ( müfredat böyleydi zaten) şimdi ders yok. niye çaba gösterip dersleri geri almıyorsunuz.
Beden eğitmi öğretmenlerinin ders saatleri de 1 e indirildi birlik olup 1 ayda çözdüler sorunu ders saatleri 2 ye çıkarıldı tekrar. bu konuda da bir çabanızı görsek ya
spider23' Alıntı:sayın böteli arkadaşlar; öncelikle donanımlı ve kendini geliştirmiş olanlara saygım sonsuz; ancak şöyle bir durum var ;sizler BÖTE yi yazarken;Teknik ve mesleki liselerde çalışma hakkınız olmadığını bilerek bu bölümleri yazdınız-bitirdiniz..herkes az çok hangi okul türlerinde görev yapabileceğini biliyordu sanıyorum???
şimdi neden ısrarla mesleki ve teknik liselerde çalışma hakkı istiyosunuz??amaç nedir??? burda bi pasta var haklı olarak teknik eğitim mezunu arkadaşlarda haklarını savunup;dilimlerini paylaşmak istemiyor neden çünkü;ek dersi vs..de geçtim ama bi çoğu puan olarak geride kalacaklar belki norm fazlasına düşecekler; daha önce sınıf öğretmenlerine alan değiştirme hakkı tanındığında bu duruma düşen pek çok arkadaş oldu;adamlar 1 günde sınıf öğretmenliğinden bilgisayar öğretmenliğine terfi ettirildi topladıkları yüksek puanlarla 1 günde insanların huzurunu kaçırdılar...kimse kusura bakmasın taş yerinde ağırdır;hem oyunun başında kurallar belirlenmiş ortasında kurallar tekrar değişsin istiyosunuz...size şu konuda hak verebilirim ki tef mezunlarına da orta okullarda çalışma hakkı verilmesin;sadece böteciler bu kurumlarda çalışabilsin;net bi şekilde böte - tef ayrımı yapılsın;bu konu gündemden düşsün..kimse kusura bakmasın...yukarıda biri saçmalamış object'ide object oriented programming ide namespace İde evellah gayet iyi biliriz;rahat olabilirsin arkadaşım..
seventyseven' Alıntı:Yusuf Yusuf mu Etti
gedikpınar candı be abi güldüm ama :alkis:versace' Alıntı:yaaa dert etmeyin eğer BOTE ler mesleklere atanacak olursa sendika avukatları aracılıgı ıle acılacak bır dava ile çözülür fakat olay en sonda yargıtaya taşınır oda 2-3-4 yıl gıbı surer sonra BOTE ler geri donerler okullarına
BOTE hiç kusura bakmayın ben FIRAT mezunuyum serveti muammeri gedikpınarı hakan hocayı,murat karabatağı ...vs sızde görseydiniz haklısınız derdim
botelerin aldıgı eğitimle TEF ler aynı olmadı hiçbir zaman
kgunduz' Alıntı:tırttttt
bu kadar yüzsüzzz mü olur bi insannn bakmıcam içeriğe dedim ama dayanamadım baktım ve rezaletttttt
kepazelikk bu kadar yüzsüzz bu kadar içten pazarlıklı bir insan olabilir mi?
mühendislik, iş güvenliği uzmanı olma hakkı verilince YAŞASINNNNN !
Böte hakkı olan meslek liselerine atama hakkı isteyince BİRLİK OLALIM !
yüzünü görsem bi tükürürdüm sıfatınaaaaa