Hocam bana da memur çıkmış. Memurun bir sorumluluğu oluyor mu ?İstanbul'da görevler tebliğ edildi. resen görev verilmiş, isteğe bağlı olsa görev istemezdim, mazeretimde yok . Neyse ki memur üye olarak çıktı.
Hocam olmaz olurmu,sandık başkanı ve memur üyeyi,sınavlardaki salon başkan ve gözetmen gibi düşünün.Hocam bana da memur çıkmış. Memurun bir sorumluluğu oluyor mu ?
Hocam sorumluluğu olmayan hiç bir görev yok tabii ama sorduğunuzdan anladığım başkana göre daha rahat ama sorumluluğu az değilHocam bana da memur çıkmış. Memurun bir sorumluluğu oluyor mu ?
Deprem bölgesinde (OHAL) seçim görevi ücretlerin daha fazla gündelikle olacağına dair bazı bilgiler var. YSK’nın sitesinde bununla ilgili bir açıklama göremedim:
Bana da yedek memur olarka görev çıkmış , kime sorduysam tam olarak ne yapacağımız belli değil, gidip yedek görev yazılan okulda mı bekleyeceğiz, yoksa ihtiyaç halinde mi çağıracaklar tam olarak bilemedim.
Görev iptalleri olan görevlilerin yerine yedeklerden görev verilecek gibi anladım.Bana da yedek memur olarka görev çıkmış , kime sorduysam tam olarak ne yapacağımız belli değil, gidip yedek görev yazılan okulda mı bekleyeceğiz, yoksa ihtiyaç halinde mi çağıracaklar tam olarak bilemedim.
Eğitim günü, seçim ertesi günü memurlar için idari izinli sayılıyor mu?
teşekürler14 Mayıs 2023 Pazar günü yapılacak olan Cumhurbaşkanı ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimleri Sandık Kurulu Eğitim Filmi:
Seçim görevim var ancak bu linkte kayıt bulunamadı diyor. sizlerde durum nedir.YSK seçim görevlerini, seçmen sorgulama sayfasının alt kısmına (sonunda) eklemiş:
Not: e-devlete bakmayın, orada çıkmıyor
Seçim görevim var ancak bu linkte kayıt bulunamadı diyor. sizlerde durum nedir.
Seçimle ilgili yeni eğitim videosu var mı acaba? İlk defa görev yapacaklar var okulda, sandık başkanı çıkmış.
Sandık kurulu uyeligidir hocam. Daha önce başkan oalarak görev yaptığım sandıkta iki kişi vardı seçmen üye olarak. Sivil vatandaslardi. Kamu görevlisi de değillerdi yani. Partili de değiller. YSK ya başvurup sandık kurulu üyesi olmak istediklerini belirtmişler. YSK da görev vermiş.Ankara'da seçmen üye diye bir görev verildi öğretmenlere. Bilgisi olan var mı ?