nazzan' Alıntı:
hhtc' Alıntı:
Bencede dağıtılsın hangi devirdeyiz artık masaüstü diye bilgisayarmı olur bizim öğrencilerin çoğunun elinde Iphone şu bu var yakındada tablet dağıtacaklar BT sınıfına giren yok artık kendinizi önemseyi bırakın arkadaşlar dünya nereye gidiyor siz word wxcel öğretmek derdindesiniz
:+1:
Yorum yazmayacaktım ama bu yorumu görünce yazmaya karar verdim
Bu nasıl düşüncedir nasıl zihniyet. Bizlerin word, excel mi anlattığını mı zannediyorsun.
Dikkat et tabletler dağıtıldığı anda neler oldu.
Sadece ülkeyi kendi okulun gibi düşünme bence, biraz çemberi genişlet, farklı okulları gezmeyi dene.
Zaten bakanlar da senin zihniyetinde merkezden dışarı çıkmadığı için böyle saçma projeler düzenliyorlar.
Bilirmisin eğitimde maslow diye biri var ve ihtiyaçlar hiyerarşisi. Burada en tabanda yemek,su geliyor. Eğer sen ülkede belirli sorunları çözmeden başka projelere atlarsan, ya tableti satılır, ya da çalınır. Bunun önüne geçemezsin. Meb in projeleri günlük. Yarın ne yapacağı belli değil. Böyle eğitim mi olur.
Şu an yeni nesil hiçbir eğitim almadan bilgisayar başına geçmekte. Sence bu sağlıklı mı. Evet dünya farklı yerlere giderken, bizler dibe doğru gidiyoruz. Özellikle senin gibi düşünenler bizleri dibe çekiyor. Ama ben inanıyorum bizden sonraki nesil bizim çektiklerimizi çekmeyecek.
Bu kafayla ne kendi yazılımlarımızı yazarız ne de başka birşey yaparız. Başkalarına yalvarmaya devam.
BT sınıfına giren yok demişsin. Seni 1 hafta okuluma davet etmek isterim. Gel, gör.
Ha şunu söylebilirsin oyun oynuyorlardır.
Her öğrencinin elinde defterleri, kitapları,cd leri, flash bellekleri. Sadece ödev yapıyorlar ve 3 erli 4erli oturarak.
Tabi öğrenci sende o ışığı göremezse senin yolundan gitmeyecek, seni örnek almayacaktır. Benim şu anda mezun ettiğim öğrencilerimden yığınla Bilişim Teknolojilerini seçen öğrencim var.
Sonuç olarak derseniz neden böyle bir durumdayız diye;
Sizler gibi bu bölümü benimsemeyen, sahip çıkmayan arkadaşlar yüzünden.
Hep bir alternatif düşünerek bu bölüme sahip çıkılmaz. (branş değişikliği,rehber öğret vs)
Umarım bu arkadaşlar yakın zamanda istedikleri olur ve bizler de gerçekten toplu bir şekilde hareket edebiliriz.