Çok ahımı aldılar bu adamlar. Sağduyulu karar vermeyerek, günü kurtarmak adına tüm milletin ahını da çok sonra alacaklar.
Ben öğretmen olmak istiyorum. Notu olan bir derse girmek istiyorum. Şu günlere geçici diye katlanıyordum inanın. Artık sinirlerim iyice bozuldu. İdaremin bana karşı takındığı tavır, öğrencilerin bizi öğretmen olarak görmemesi... Öğretmenlik okuduk, atandık ancak hala çoğu kişinin gözünde öğretmen değiliz. Bu benim isyanım.
Ülkemiz açısındansa bu durum tam anlamıyla bir facia. Okul kapandıktan sonra öğrenciler laboratuvara gelip araştırma yapıp ödevlerini yapıyorlar, e okula giriyorlar, meb vitamine giriyorlar vs... Ödevlerini yaparlarken benden sürekli yardım istiyorlar. Bilmiyor çoğu. Bu öğrencileri başı boş bırakmak, onları deneme yanılma usülüne bırakmak tam bir cahilliktir. bilişim açısından iyice asalak bir toplum olmamızı sağlayacaktır. Bu adamlar kör müüü yoksa bu durum birilerinin işine mi geliyooor işte orası muamma.
Kimse bana dersimizin geçerliliği bitti edebiyatını parçalamasın burada. Bu öğretim programıyla belki bitmiş olabilir ancak öğrencilerin bizden alacağı çok şey var.