Yazmış olduğum kelimelerin anlamlarını senden iyi biliyorum sen merak etme, Odtü'de eylem yapanlara bugün eylem yapan arkadaşlar komünist hareketler bunlar diyordu, kendilerinin yaptığı hareketlerde komünist demekki.Bu sonuç çıkıyor ortaya, düzeni ortadan kaldırmaya yönelik hareket, devlete baş kaldırmak falan filan......herohamster' Alıntı:eğitim bir-sen üyesi değilim eğitim-sen üyesiyim yapılan eylemi desteklemiyorum ve olumluda bulmuyorum bize ait olan özlük sosyal kültürel gibi hakların daha öncelikli olduğunu düşünüyorum eğer yapılacaksa bunlara yönelik eylem yapılmasının daha öncelikli olduğunu düşünüyorum kılık kıyafetik bir problemimizin olmadığını düşünüyorum bu yüzden desteklemiyorum.amip33' Alıntı:Komünist hareketler bunlar...
senin yapmış olduğun açıklamayıda çok saçma buluyorum yazmış olduğun kelimelerin anlamlarını öğren öyle yaz bence desteklemeyebilirsin ama bu tarz saldırgan bir tutum belirlemen saçmalık başka bir şey değil..
Alkışlanacak bir yorum :alkis:hozgulen' Alıntı:acınacak bir yorumabtani' Alıntı:Sanırım bir sonraki adım kara çarşaf için olacaktır... :?
Hiç dışarda kara çarşaf giyen bir öğretmen gördünüz mü? Ya da okula kara çarşafla gelmek istiyorum, beni engelliyorlar diyen bir bayan öğretmen gördünüz mü? Göremezsiniz emin olun. Kapalı bayan öğretmenler hem çağımıza hem de dinimize uygun şekilde örtünüyor. Sen canını sıkma rahat olabtani' Alıntı:Sanırım bir sonraki adım kara çarşaf için olacaktır... :?
Kapalı bayan öğretmenler de tıpkı açık öğretmenler gibi özgür olmak istediğinden olmasın?volkankey' Alıntı:eğitim bir sen memur zammında hükümetin yanında idi
eğitimcilerin sorunlarından hiçbirinde öne çıkmadı ama şimdi ön planda ilginç... neden acaba?
:+1: kapalı öğretmenleri kıskanıyolar işteferdierdem55' Alıntı:Hiç dışarda kara çarşaf giyen bir öğretmen gördünüz mü? Ya da okula kara çarşafla gelmek istiyorum, beni engelliyorlar diyen bir bayan öğretmen gördünüz mü? Göremezsiniz emin olun. Kapalı bayan öğretmenler hem çağımıza hem de dinimize uygun şekilde örtünüyor. Sen canını sıkma rahat olabtani' Alıntı:Sanırım bir sonraki adım kara çarşaf için olacaktır... :?![]()
abtani' Alıntı:Mesajlar burada,ileriki zamanlarda geri döner okuruz ilyas...
hocam ne alaka şimdiye kadar bir sonraki adım mayo ve ya çıplaklık olmadığına göre korkmayın çarşafta olmaz biraz insancıl bakın olaylara tek basma kalıp değil rica ediyorum herkes istediği gib özgürce giyinsin diretmelerle değilabtani' Alıntı:Sanırım bir sonraki adım kara çarşaf için olacaktır... :?
abtani' Alıntı:Sanırım bir sonraki adım kara çarşaf için olacaktır... :?
konumuz odtüde yaşanan olaylar olay değil yapmış olduğun yanlışlığı düzeltmek için başka konular çıkarmaya çalışma batıyorsun...ODTÜ’nün belli bir rengi, imajı var. Kampüste sol rüzgarlar eser. Devrimcisi çoktur. Neredeyse eylemsiz günü yoktur. Bunlar bilinen ezberler. ABD’yi ve ‘emperyalist’leri sevmez ODTÜ’lüler. 1970’li yıllarda ABD Büyükelçisi Commer’in arabasını kampüste yakmak gibi bir eyleme imza atmışlardır. Mc Donalds büfesi taşlanmıştır. Sadece Tayyip Erdoğan mı? Kimler protesto edilmedi ki ODTÜ’de… Sosyalizmden ‘ödün’ veren Gorbaçov’a yumurta atılmıştı. Gorbaçov da şaşkınlığını, “Sizde hâlâ komünist mi var” sözleriyle dile getirmişti. ABD Başkan Yardımcısı Cheney, Süleyman Demirel, Kemal Derviş, Mesut Yılmaz ve daha niceleri protestodan nasiplerini aldı.amip33' Alıntı:Yazmış olduğum kelimelerin anlamlarını senden iyi biliyorum sen merak etme, Odtü'de eylem yapanlara bugün eylem yapan arkadaşlar komünist hareketler bunlar diyordu, kendilerinin yaptığı hareketlerde komünist demekki.Bu sonuç çıkıyor ortaya, düzeni ortadan kaldırmaya yönelik hareket, devlete baş kaldırmak falan filan......herohamster' Alıntı:eğitim bir-sen üyesi değilim eğitim-sen üyesiyim yapılan eylemi desteklemiyorum ve olumluda bulmuyorum bize ait olan özlük sosyal kültürel gibi hakların daha öncelikli olduğunu düşünüyorum eğer yapılacaksa bunlara yönelik eylem yapılmasının daha öncelikli olduğunu düşünüyorum kılık kıyafetik bir problemimizin olmadığını düşünüyorum bu yüzden desteklemiyorum.amip33' Alıntı:Komünist hareketler bunlar...
senin yapmış olduğun açıklamayıda çok saçma buluyorum yazmış olduğun kelimelerin anlamlarını öğren öyle yaz bence desteklemeyebilirsin ama bu tarz saldırgan bir tutum belirlemen saçmalık başka bir şey değil..
kafayı koyuyormusun ortaya?veliozkan' Alıntı:abtani' Alıntı:Mesajlar burada,ileriki zamanlarda geri döner okuruz ilyas...
hocam son noktayı koymuş . :alkis:
herohamster' Alıntı:amip33' Alıntı:herohamster' Alıntı:amip33' Alıntı:Komünist hareketler bunlar...
ogünde ODTÜlüler başbakanın suriye politikasını protesto etmek için basın açıklaması yapmak istediler ve direk polis müdahalesi ile karşı karşıya kaldılar...ve basına ODTÜlüler fırlatılan uyduya medeniyete karşıymış gibi bir hava estirip herkes düşmanca saldırdı ve yaranmak için saçma sapan açıklamalarda bulundular...
nosTRa' Alıntı:Memur zamları konusunda hükümet temsilcisi gibi hareket eden memur-sen' in akp li muhafazakar üyelerine bakın bizde birşeyler yapabiliyoruz demek için yapılan şirinlik eylemi diye düşünüyorum. Öğrencide kıyafet serbestliğini kim verdi hükümet bu eylemin arkasında da hükümet olduğunu düşünüuorum ki zaten herkesin malumu memur-sen hükümetin onaylamadığı bir eylemi değil yapmak aklından bile geçiremez gibi geliyor bana.
Burada amacın kılık-kıyafet serbestliği değil türban ile öğretmenlerin derse girmesi ile ilgili olduğu da bana göre aşikar. girsinler mi? umurumda bile değil. zira devir 10 numara takiye devri başını örtüp başka yerlerini açan o kadar çok insan var ki kendi rezilliklerinde boğuluyorlar. İnancı için örtünen insanlar ne yapsın... zira memleketimde her başını örten namuslu aile kızı pozisyonuna geçiyor. Demek ki rant var bu işte...
İsteyen erkek öğretmen küpe piercing de taksın, şortla girsin derse, isteyen bayan öğretmen askılı elbise ile girsin ben o zaman göreyim memur-sen' in özgürlük savaşcılarını... hep yalan dolan. halbuki çık direk de ki biz kıyafet özgürlüğü değil her öğretmenin islami usullere göre giyinip derse girmesini istiyoruz, en azından adamlar samimi diyelim...
Hocam üniversitelerde zaten bu dediğiniz gibi giyinen eğitimciler var. Milli eğitimde de şortla, kolsuz elbiselerle gelsinler. Kimse buna itiraz etmez. İslami usullere göre de giyinmek isteyen giyinsin. İnsanlar nasıl rahat ediyorsa öyle gelsinler. İslami usuller neden bu kadar korkutuyor sizi anlamadım.nosTRa' Alıntı:İsteyen erkek öğretmen küpe piercing de taksın, şortla girsin derse, isteyen bayan öğretmen askılı elbise ile girsin ben o zaman göreyim memur-sen' in özgürlük savaşcılarını... hep yalan dolan. halbuki çık direk de ki biz kıyafet özgürlüğü değil her öğretmenin islami usullere göre giyinip derse girmesini istiyoruz, en azından adamlar samimi diyelim...
:alkis: :alkis:ferdierdem55' Alıntı:Hiç dışarda kara çarşaf giyen bir öğretmen gördünüz mü? Ya da okula kara çarşafla gelmek istiyorum, beni engelliyorlar diyen bir bayan öğretmen gördünüz mü? Göremezsiniz emin olun. Kapalı bayan öğretmenler hem çağımıza hem de dinimize uygun şekilde örtünüyor. Sen canını sıkma rahat olabtani' Alıntı:Sanırım bir sonraki adım kara çarşaf için olacaktır... :?![]()
OTDÜ ile bu eylemi bir tutamazsın. OTDÜ de başbakana,polise vb saldırı var,molotof var sapolar var var da var.....Ama bu masumane bir eylem kimseye zarar yok sadece br tepki..Keşke herkes eylemlerini bu şekilde zararsız yapabilseamip33' Alıntı:Yazmış olduğum kelimelerin anlamlarını senden iyi biliyorum sen merak etme, Odtü'de eylem yapanlara bugün eylem yapan arkadaşlar komünist hareketler bunlar diyordu, kendilerinin yaptığı hareketlerde komünist demekki.Bu sonuç çıkıyor ortaya, düzeni ortadan kaldırmaya yönelik hareket, devlete baş kaldırmak falan filan......herohamster' Alıntı:eğitim bir-sen üyesi değilim eğitim-sen üyesiyim yapılan eylemi desteklemiyorum ve olumluda bulmuyorum bize ait olan özlük sosyal kültürel gibi hakların daha öncelikli olduğunu düşünüyorum eğer yapılacaksa bunlara yönelik eylem yapılmasının daha öncelikli olduğunu düşünüyorum kılık kıyafetik bir problemimizin olmadığını düşünüyorum bu yüzden desteklemiyorum.amip33' Alıntı:Komünist hareketler bunlar...
Mr.Spermata' Alıntı:zaten bir tek türbanlı kadınlar özgür değil bu ülkede,bu kıyafet uygulamalarından sonra onlar da özgür olurlar artık hep beraber özgür özgür yaşarız kimsenin sesi de çıkmaz.
Zaten hocam amaç serbestlik. İsteyen başını kapatsın, isteyen saçını patlıcan moruna boyatsın. İnsan kendini nasıl rahat hissedip geliyorsa öyle gelsin.btcikız' Alıntı:müdür yardımcısı bugün eylemdeyiz diye kravatsız gelmiş..ok bizden de destek.. ama konu açılınca da kızıl saçlı bir arkadaşa " saçınızın rengi absürt, yönetmeliğe aykırı" dedi.. isteyen istediği gibi gelsin ama burda sadece kapalı bayan arkadaşlar ve erkekler mağdur değil.. benim çalıştığım kurum gibi yerlerde de açık bayanlar üstünde baskı var! ve bazılarının gerçek amacı da belli kimse kusura bakmasın..
nosTRa' Alıntı:Memur zamları konusunda hükümet temsilcisi gibi hareket eden memur-sen' in akp li muhafazakar üyelerine bakın bizde birşeyler yapabiliyoruz demek için yapılan şirinlik eylemi diye düşünüyorum. Öğrencide kıyafet serbestliğini kim verdi hükümet bu eylemin arkasında da hükümet olduğunu düşünüuorum ki zaten herkesin malumu memur-sen hükümetin onaylamadığı bir eylemi değil yapmak aklından bile geçiremez gibi geliyor bana.
Burada amacın kılık-kıyafet serbestliği değil türban ile öğretmenlerin derse girmesi ile ilgili olduğu da bana göre aşikar. girsinler mi? umurumda bile değil. zira devir 10 numara takiye devri başını örtüp başka yerlerini açan o kadar çok insan var ki kendi rezilliklerinde boğuluyorlar. İnancı için örtünen insanlar ne yapsın... zira memleketimde her başını örten namuslu aile kızı pozisyonuna geçiyor. Demek ki rant var bu işte...
İsteyen erkek öğretmen küpe piercing de taksın, şortla girsin derse, isteyen bayan öğretmen askılı elbise ile girsin ben o zaman göreyim memur-sen' in özgürlük savaşcılarını... hep yalan dolan. halbuki çık direk de ki biz kıyafet özgürlüğü değil her öğretmenin islami usullere göre giyinip derse girmesini istiyoruz, en azından adamlar samimi diyelim...
ferdierdem55' Alıntı:Zaten hocam amaç serbestlik. İsteyen başını kapatsın, isteyen saçını patlıcan moruna boyatsın. İnsan kendini nasıl rahat hissedip geliyorsa öyle gelsin.btcikız' Alıntı:müdür yardımcısı bugün eylemdeyiz diye kravatsız gelmiş..ok bizden de destek.. ama konu açılınca da kızıl saçlı bir arkadaşa " saçınızın rengi absürt, yönetmeliğe aykırı" dedi.. isteyen istediği gibi gelsin ama burda sadece kapalı bayan arkadaşlar ve erkekler mağdur değil.. benim çalıştığım kurum gibi yerlerde de açık bayanlar üstünde baskı var! ve bazılarının gerçek amacı da belli kimse kusura bakmasın..
ferdierdem55' Alıntı:Hocam üniversitelerde zaten bu dediğiniz gibi giyinen eğitimciler var. Milli eğitimde de şortla, kolsuz elbiselerle gelsinler. Kimse buna itiraz etmez. İslami usullere göre de giyinmek isteyen giyinsin. İnsanlar nasıl rahat ediyorsa öyle gelsinler. İslami usuller neden bu kadar korkutuyor sizi anlamadım.nosTRa' Alıntı:İsteyen erkek öğretmen küpe piercing de taksın, şortla girsin derse, isteyen bayan öğretmen askılı elbise ile girsin ben o zaman göreyim memur-sen' in özgürlük savaşcılarını... hep yalan dolan. halbuki çık direk de ki biz kıyafet özgürlüğü değil her öğretmenin islami usullere göre giyinip derse girmesini istiyoruz, en azından adamlar samimi diyelim...