kadir2301' Alıntı:yöneticimiz başlığı kilitlerse ne güzel olur değil mi
moa' Alıntı:Bunu uygulamamız için iş işten geçmesi lazım.Yarın eğitimi özelleştirir,önce hepimizi sözleşmeliye geçirirler sonrada sizinle iş yapmak güzeldi ama artık size ihtiyacımız yok derler. Elimizede 10-15 bin tazminat hadi başınızın çaresine bakın derlerse keşke zamanında birlik olsaydık, şimdi böyle olmazdı diye ağlarken bu yazdıklarım hatırlanır inşallah.Ben de bir yandan ağlarken ben zamanında demiştim baak diye söylenir sonra ağlamaya devam ederim.
kadir2301' Alıntı:yine her zamanki gibi kayıtsız kaldık
500 okuma sayısı 32 cevap
pes etmiş(formatörlüğü kabullenmiş) görünüyorz
insanlar hak edildikleri gibi yönetilirlermiş
bizim hakkımızda formatörlük galiba
shopar' Alıntı:Ne gerekiyorsa yapalım hocam, bir tarih belirleyelim ama öncewsinde herkes kendi sendikasına sorunları ve eğer hiçbir çalışma yapılmassa tüm bt öğretmenlerinin istifa edeceğini açıklayan bir mail atıp biz yine gereğini yapmaya devam edelim son bir uyarımız olmuş olur.
ist_koord' Alıntı:bende bir maaş veriyorum mfk gelsin o yediemin olsun bu başlığa yazanların yada daha geniş bu forumdakilerin %80'i bu fikirde uzlaşsın ve %70'i sendikasından istifa etsin ben bir maaşımı bağışlayacağım.
yaw güldürmeyin bu grupta istifaya nazır sendikalar aman hocam sendika ödeneği veriliyor 45 TL dedimi grubun yarısı paraaaa der ekibin kalanını yarı yolda bırakır. Benim de mayış bana kalır.
Hakkımızı arayalım ama bari kendi içimizde dürüst olalım demi ama.
ist_koord' Alıntı:bende bir maaş veriyorum mfk gelsin o yediemin olsun bu başlığa yazanların yada daha geniş bu forumdakilerin %80'i bu fikirde uzlaşsın ve %70'i sendikasından istifa etsin ben bir maaşımı bağışlayacağım.
yaw güldürmeyin bu grupta istifaya nazır sendikalar aman hocam sendika ödeneği veriliyor 45 TL dedimi grubun yarısı paraaaa der ekibin kalanını yarı yolda bırakır. Benim de mayış bana kalır.
Hakkımızı arayalım ama bari kendi içimizde dürüst olalım demi ama.
ilyas33' Alıntı:Arkaaşlar memurlar.net isimli sitenin forum kısmında özlük hakları bölümünde BT Öğretmenlerinden Sendika Yetkililerine başlığıyla billo üyelik adı ve ;
Bilişim Teknolojileri öğretmenleri olarak ilgisiz kaldığınız hatta ne olduğunu bile tam olark bilmediğiniz sorunumuzun çözüme kavuşturulması için gelecek eğitim öğretim yılında bütün sendikalardan Bilişim Teknolojileri öğretmenleri olarak istifa etmeyi ve sorunumuz çözüme kavuşana kadar hiç bir sendikaya üyelik düşünmediğimizi buruadan duyurmak isterim.İlgilendiğinizi söyleyerek bizi avuttuğunuzu düşünüyorsanız size derim ki bizimle sendika aidatlarının ödemesini devlet kesmiştide öğretmenler kendileri ödemeye başlamışlardı ya ve ozaman sendikalardan istifa artmıştı ya ozaman sizde b telaş başlamış ve hükümetle hemen bi an önce bu konuyu çözmüştünüz ya bizimle öyle ilgilenmenizi istiyoruz.istifamızı toplu olarak aynı günde basın aracılığı ile yapacamızı da belirteyim içeriğiyle taşıdım.üyeliği olan arkadaşların haklı mücadelemizi oradada duyurmak adına desteklerini bekliyorum