Cemal TANER' Alıntı:Tecrübe konuşuyor. Amirler emreder biz de yaparız. Çünkü memuruz ( emir alan demektir) bu kadar basit![]()
dyzc1905' Alıntı:Öğretmenlik yapmak kimsenin zoruna gitmiyor. Salt öğretmenlik yapsak başımız gözümüz üstüne dersimiz varken bile hem derslere girip hem de okulun teknik işlerine bakmak ne kadar adil acaba. Diğer öğretmenlerle nasıl eşit sayılabiliriz. Formatörlük istenmesinin en büyük sebebi budur bence. Neden okuldan çıkarken idarecilerin ağızlarından çıkan lafı beklemek zorunda kalalım. Her türlü işe koşturulurken ağam paşam, işler yoluna girince "zaten bir iş yaptığınız yok" tarzında yersiz, densiz laflara maruz kalalım. Yorumlardan anladığım şu ki biz daha kendi içimizde ne istediğimizi bilmiyoruz.
Zaten yıllardır ders notunun kaldırılması, ders sayısının düşürülmesi ve en son 1. kademeden de dersin kaldırılması gibi işgüzarlıklarla ders mahvedildi. Formatörlük boynumuza bindirildi şu durumda yapılacak en iyi şey tabiki de formatörlük çalışma koşullarının iyileştirilmesi olacaktır.
efemesut01' Alıntı:bencede kesin bir sayı elde edip ona göre istifa edip sonrada sendikalara haber uçuralım sorunu hangi sendika çözerse o sendikaya istifa eden-sendikasız olan herkesin geçeceğini bildirelim . sayının yüksek olması halinde yaptırım gücümüz olur. istifa yazısını ve sonucunu herkes tarayıcıdan tarayıp image olarak atsın.. arada kaçamak olmasın
:alkis: :alkis: :alkis:biltek2007' Alıntı:Niyzi hocamın yaptığı İstanbul teklifi gayet güzel. Bizim sayımız ne yelem yapmaya, ne de kitleleri arkamızda sürüklemeye yeter. Ki içimizde halinden memnun çok fazla. Bazıları da, Fatih gelinde değerlerinin artacağı inancında. Bu da şu anki durumumuzun en komiği
Bu sebeplerden, en iyisi bizim kendimizi, bilişim eğitiminin önemini, Bilişim sektörüne anlatmamız. Bakanımız üni hocalarımızla erzurumda toplanacakmış. Katılalım oraya.
Temsilci seçtik, Özgür hocam bizi temsil edecek, biz de konenjan ne kadarsa dolduralım. Boş kalmasın. Biz de varız diyelim. Uygulamanın bizimle verimli olacağını mutlaka benimsetelim onlara.
Ama bizi tamirci değilde, potansiyelimiz olan eğitim yönümüzü kullanmaya ikna edelim.
Bizlerin şu an yapacağı bunlar.
Yeni mezunlar dava açtı, ses getirmedi. Şimdi kendilerince eylem planındalar. Gerçekeleştirecekleri muallakta. Çok koydu onlara atanamamak. Ben olsam dünyam kararırdı herhalde. Şu derslerin kaldırılmasından şu an şoklarda olduğumu düşününce, onların iyi dayandığını görüyorum.
Çözüm, bilişimin geleceğinin gerçek bir temelde şekillenmesi gerektiğini benimsetmekte.
Cemal TANER' Alıntı:var kadir hocam atanamayan 300 bin öğretmenden 200 ü bugün taksimde eylem yaptı.
kadir2301' Alıntı:Cemal TANER' Alıntı:var kadir hocam atanamayan 300 bin öğretmenden 200 ü bugün taksimde eylem yaptı.
Yüreğim burkuldu valla
Türkiyeyi susturmayı başardılar galiba
Yada bilişimcileri :?
ADMİN 22 AĞUSTOS 21:30 DA BURDA BULUŞUP MAİL VE TWEET BOMBARDIMANI YAPMAYI DÜŞÜNÜYORUZ TÜM ÜYELERE MESAJ GÖNDEREBİLİRMİSİNİZ...
kadir2301' Alıntı:biltek2007' Alıntı:Niyzi hocamın yaptığı İstanbul teklifi gayet güzel. Bizim sayımız ne yelem yapmaya, ne de kitleleri arkamızda sürüklemeye yeter. Ki içimizde halinden memnun çok fazla. Bazıları da, Fatih gelinde değerlerinin artacağı inancında. Bu da şu anki durumumuzun en komiği
Bu sebeplerden, en iyisi bizim kendimizi, bilişim eğitiminin önemini, Bilişim sektörüne anlatmamız. Bakanımız üni hocalarımızla erzurumda toplanacakmış. Katılalım oraya.
Temsilci seçtik, Özgür hocam bizi temsil edecek, biz de konenjan ne kadarsa dolduralım. Boş kalmasın. Biz de varız diyelim. Uygulamanın bizimle verimli olacağını mutlaka benimsetelim onlara.
Ama bizi tamirci değilde, potansiyelimiz olan eğitim yönümüzü kullanmaya ikna edelim.
Bizlerin şu an yapacağı bunlar.
Yeni mezunlar dava açtı, ses getirmedi. Şimdi kendilerince eylem planındalar. Gerçekeleştirecekleri muallakta. Çok koydu onlara atanamamak. Ben olsam dünyam kararırdı herhalde. Şu derslerin kaldırılmasından şu an şoklarda olduğumu düşününce, onların iyi dayandığını görüyorum.
Çözüm, bilişimin geleceğinin gerçek bir temelde şekillenmesi gerektiğini benimsetmekte.
Bir insan ya tecrübessinden, ya bilgisizliğinden yada boş konuşur. Tecrübesinden konuşanın eli öpülür
Bu formda doğru konuşanı bulmakta çok zor. Tecrübeli adam hemen kendini belli ediyor.
Erzurumdaki toplantının amacını yerini ve saatini biliyormusun hocam belki 5000 kişiden ilgilenecek birileri çıkar :cry:
the_korsan' Alıntı:@ist_koord hocam senle hukukumuz daha eski çok görme artık![]()
kadir hocam ne sizin nede bir başkasının şimdiye kadar ne yaptığını sorgulamak bana da kimseye de düşmez sadece gelinen noktayı, şu ana kadar yaşanan süreci, yapılan yapılmak istenen yapılamayanları iyi takip edip analiz ederseniz durumu anlayabilirsiniz.
ne fırsatçısın sen varyaist_koord' Alıntı:ohoo burada neler olmuş yahu ,
1-2 hafta evvel bana ki ben demediğim halde öğretmenleri aşağılayamazsın diyem meslektaşım ne korkaklık bırakmış, ne pısırıklık zümreye yağdırır olmuş,
moderatör zat-ı şahaneden daha evvel özür dilemiştim (eğer başkalarına da bana yazdıklarınızı yazıyorsanız diyerek) , o da bu yeni arkadşaımıza abarttığını söylemiş,
The_korsan hocam çok net eğer kadir2301 isimli arkadaşın yazdıklarını ben ist_koord yazsaydı sadece yukarıda verdiğiniz cevabımı verirdiniz yoksa sırça köşkler falan filanlı cümleler gelirmiydi cevabınızda yada uslubunuz daha sert olurmuydu hakkaten merak ettim
kadir2301 nickli arkadaşım anketine cevap vermiştim istifa ederim diye ama şimdi olmuşsun gel istifaya gidelim,
aşağı yukarı aynı şeyleri konuşmaya başlıyacağız.
Bak hocam eğer sesin çıksın istiyorsan öyle hemen küstüm oynamıyorum olmaz,
ama sendikacıya gitmeden önce kendine sonra kendi zümrene dönüp görür hesaplaşacaksın ki sendikacı ee siz ne yaptınız dedi mi cevabın olsun.
haa seninle İl Milli Eğitim Müdürlüğünde karşılaşırız sonuna kadar yanında olurum aynı sözleri söylüyor oluruz sen bile şaşırırsın bu adamla biz tartışmadıkmı forumda diye orası dışkapı ,
ama kendi aramızda dürüst olmak özeleştirimizi dürüstçe yapmak lazım,
yoksa eller kötü ben meleğim derseniz inandırıcılığı olmaz,
Ben an geliyor burada zümremle alakalı ağzıma ne geliyorsa söylüyorum burada (iyi birşey demiyorum ama huyum çıksın)
ama il yada ilçe MEM'e gittim heryerde söylerim en kalifiye ve en çok mağdur edilen zümredir bizimki malesef değeri anlaşılamamktadır diye.(sebep orası el burası öz) insan ele yalan söylerde kendine yalan söylermi söyleyebilirmi.