kadir2301' Alıntı:ist_koord' Alıntı:bende bir maaş veriyorum mfk gelsin o yediemin olsun bu başlığa yazanların yada daha geniş bu forumdakilerin %80'i bu fikirde uzlaşsın ve %70'i sendikasından istifa etsin ben bir maaşımı bağışlayacağım.
yaw güldürmeyin bu grupta istifaya nazır sendikalar aman hocam sendika ödeneği veriliyor 45 TL dedimi grubun yarısı paraaaa der ekibin kalanını yarı yolda bırakır. Benim de mayış bana kalır.
Hakkımızı arayalım ama bari kendi içimizde dürüst olalım demi ama.
hocam yazdığın 1. satıra katılıyorum
saten okuma ve cevap yazma oranlarına baktığımız zaman bu ortaya çıkıyor.
ama 2. satır ağır olmuş.
ilyas hocamında söylediği gibi ayda 5 liraya kimsenin tenezzül edeceğini sanmıyorum ayrıca toplu istifa eylemi başarılı olursa eylem amacına ulaştıktan sonra herkes sendikasına döner sendika kaçtımı kardeşim.
memurlar.nettede arkadaşlarımıza desteğimizi sürdürelim.
:+1: :+1:
hgx2' Alıntı:Ben üyesi olduğum sendikaya formatörlük hakkında sorular sordum, çözümün nasıl olabileceği hakkında yol gösterici önerilerde bulundum ama 3 aydır bir yanıt gelmedi. Çalışmaların sürdüğünü söylemekle yetindiler, üstelik yazın bile ekders alıyorsunuz hocam ne güzel dediler(!) her ne kadar beni anlamasalar da ben karşılığını verdim.
sonuç olarakta dün itibari ile istifa ettim ve hiç bir sendikaya girmeyi düşünmüyorum.
tenten' Alıntı:@kadir2301 bir öneri anket koyup kaç kişi katlacağını sayı olarak görebilirdik.![]()
hasari' Alıntı:Anasayfaya sabitleme yetkisi ghost arkadaşımıda var biz malesef sabitleyemiyoruz. Eğer ilgili foruma sabitlenmesini istiyorsanız bizler sabitleyebiliriz.
Cemal TANER' Alıntı:Formatörlük isteyenler önde gidiyor.![]()
"Basında Biz" bölümüne sabitledim.kadir2301' Alıntı:hasari' Alıntı:Anasayfaya sabitleme yetkisi ghost arkadaşımıda var biz malesef sabitleyemiyoruz. Eğer ilgili foruma sabitlenmesini istiyorsanız bizler sabitleyebiliriz.
ilgili forum derken neyi kastediyorsun anlamadım