Re: Sponsor: www.BuyinCoins.com Ücretsiz Kargo! 100% Memnuniyet!
ben şahsen memnun kaldım önemli olan ürün geldiğinde değil gelmediğinde tutumları para iadesi yapmaları ki 149$ lık bi ürün almıştım birkaç gün sallamış olasalar da sonuç olumlu tavsiye ederim
ebaydan yaptığım alışverişlerde de çinden posta gelme süresi çoğu zaman 60 günü bulup geçebiliyor 45 günlük paypal süresi yeterli gelmiyor
45 günden sonra da para iadesi alabilmek güzel
mesaj atmama rağmen parayı paypala iade etmişler kabul etmedim geri gönderdim parayı ki çakal paypal yaklaşık 9$ komisyon kesmiştiBuyinCoinsTR' Alıntı:Sayın dndd, siparişinizi teslim aldığınıza sevindik. Coinslerin iadesi PayPal hesabınıza değil, kayıtlı üyeliğinize yapılır, lütfen kontrol ediniz. Saygılarımızla...dndd' Alıntı:arkadaşlar ürün elimize ulaştı neyseki coinsleri paypala aktarmamışlardı henüz :wink:dndd' Alıntı:Arkadaşlar paramı coins olarak iadesini aldım henüz paypala aktarmadım ama sorun çözüldü gibidndd' Alıntı:evet arkadaşlar siparişim postada kayboldu 2 ayı geçti hala ses yok ve iş güç uğraştan paypal a itiraz süresini (45 gün) kaçırdım site elemanları itinayla sallıyorlar 3 gün 5 gün diye dikkat edin 45 gün dolmadan mutlaka paypala itiraz edin yoksa paranız yanar yada en iyisi ebay şimdiye kadar hiç ebayda sorun yaşamadım
sorun alaman ptt sinde almanyaya gönderdiğim telefonu dhl firması 4 mayısta (almanyaya girişi) alıp bu gün yetiştirebildi halada sitesinde taşımada yazıyor ptt nin kıymetini bilelim
ben şahsen memnun kaldım önemli olan ürün geldiğinde değil gelmediğinde tutumları para iadesi yapmaları ki 149$ lık bi ürün almıştım birkaç gün sallamış olasalar da sonuç olumlu tavsiye ederim
ebaydan yaptığım alışverişlerde de çinden posta gelme süresi çoğu zaman 60 günü bulup geçebiliyor 45 günlük paypal süresi yeterli gelmiyor
45 günden sonra da para iadesi alabilmek güzel