xl_6006
Aktif Üye
Biz bize yeteriz .bizi yine bizim branştan bir yerlere gelmiş olanlar harcıyor sonuç bu çıkıyor.
Biz bize yeteriz .bizi yine bizim branştan bir yerlere gelmiş olanlar harcıyor sonuç bu çıkıyor.
Sonra btrler neden eziliyor? Az bile yapıyorlar...
- Kamu kurum ve kuruluşlarının hizmet binalarında/yerlerinde görev alacak kamu personeli için yetkili yönetici tarafından bu durumu ortaya koyan görev belgesi düzenlenecek ve görevli olduğu zaman dilimi içerisinde ikameti ile işyeri arasındaki güzergahla sınırlı şekilde muafiyete tabi olacaktır.
Hocam yerden göğe kadar haklısınız yazdıklarınızda lâkin geçen dönem kasım ayları civarında idareciler dönüşümlü gitti, rehber öğretmenler diğer öğretmenler gibi bir gün gitti, bizim çoğumuz her gün gitti çünkü herhangi bir resmi yazıda (birkaç ilin kendi inisiyatifi ile yazdıkları yazılar hariç) bizim durum için belirtilmedi, çoğumuz diyorum ama belki de yarımız gitti diğer yarımızı okul idaresi idare etti, bu idare etme durumu yanlıştır, işte bu gibi haksızlıklara meydan veriyor, dolayısıyla da arkadaşlar haklı olarak ikilemde kalıyor. Şu anki salgın durumu kasım ayından daha berbat, okulunda covid çıkmayan sınıf ve zümre neredeyse yok gibi. Okullara "okulum temiz" belgesi vermekle (bu belgeyi her kurum aldığına göre aslında bir hükmü de yok ya neyse) okullar temiz, covidden uzak olmadı. Risk varsa biz yokuz diyen bakanlık 60bin olan pozitif vakalarda ısrar etti anasınıfları, sınav gruplarını açık tutmayı. Bu arada yeri gelmişken canımcım bakancımı bir kere daha istifaya davet edeyim ben kendisi kovulmadan.Bunu defalarca yazdım yine yazayım.. BTR görevlendirmesindeki mantık şudur; öğrenci ve ders varsa BTR de görevinin başındadır. Yani bizler okulda ders yapılırken çıkacak aksaklıklara müdahale etmek, Fatih Projesinin teknolojik araçlarını çalışır vaziyette tutmak ve EBA trafiğini sağlıklı yönetmektir.
Birincisi; okulda ders ve öğrenci olmadığı için gitmemizin bir anlamı yok..
İkincisi EBA trafiğini evden de gayet iyi yönetiyoruz. Uzaktan eğitim sorunlarıyla, tablet arızalarıyla ilgileniyoruz. Gerek öğretmenler gerekse veli ve öğrencilerim maşallah bana gecenin 12'sinde bile mesaj atıyor! Demem o ki evden de bu işi gayet güzel yapabiliyoruz..
Durum böyleyken bazı arkadaşların okul yöneticileri inisiyatif alamadıkları için kendilerine yöneltilen sorulara "Hocam okula geleceksiniz diyor, whatspp grubunda bu konuyla ilgili soru soran diğer yöneticilere de "valla ben benim BTR'yi çağırdım, gelsin yaw sanki ne olacak" şeklinde cevap veriyor.. maalesef işler bu şekilde gidiyor..
Özetle; iş bizde bitiyor. Parola şu: ders ve öğrenci varsa okuldayız yoksa uzaktan eğitime ve teknik desteğe devam
Herkese iyi günler dilerim.
İşte o adam tam bir idareci.. Müdür olsaydı kem küm ederdiBizim müdüre sordum, "Ceza yemek istiyorsan gel" dedi![]()
![]()
hocam kesinlikle bir belge alın ve belgeyi size ibraz etmeden gitmeyin, yazı yok ama dönüşümlü olarak çalışılacak ifadesi var, en azından idareciler gibi dönüşümlü gidilebilir en kötü olarak.Müdür yazı yok diyor gideceğim... Banane müdür le mi dalasayim... Daha önce yaptım yalnız dim...
Başlığı görünce ironi sandım, güleriz diye mesajlara bakayım dedim inanamadım.
Sokağa çıkma yasağı ilan edilmiş, halen " gidecek miyiz? " diye soranlar oluyor.
Siz "geleyim mi?" diye her yere sordukça, elbet biri de " geeel " der size.
Biri de demiş " ek ders ödenmemesi gerekiyor."
Biraz mantık, çok değil.
Hocam sokağa çıkma yasağı ilan edilse keşke, hemen hemen herkes muaf. Kapanma değil bu aslında.Başlığı görünce ironi sandım, güleriz diye mesajlara bakayım dedim inanamadım.
Sokağa çıkma yasağı ilan edilmiş, halen " gidecek miyiz? " diye soranlar oluyor.
Siz "geleyim mi?" diye her yere sordukça, elbet biri de " geeel " der size.
Biri de demiş " ek ders ödenmemesi gerekiyor."
Biraz mantık, çok değil.
öyle olmeyiz füze atsaydin hocam. ne demek ek ders almayız. görevlendirmemiz var sonuçta. resmen iptal olmadığı sürece alırız ki şu aşamada iptal olmaz.Okullar açık olacak ve bir idareci olacak başka kimse okulda olmaz.Ek derste ödenmeyecek btr bu durumda
gidipte 3 k ceza yiyemem kusura bakmasın tutsun tutanağı kessin ek dersi mi ortalık şenlensinMüdür yazı yok diyor gideceğim... Banane müdür le mi dalasayim... Daha önce yaptım yalnız dim...