Karayeller
Aktif Üye
Bakan Bey, Müdürler bile okula gitmeyecek dedi. O zaman müdürlerde fiilen görev yapmadığı için ücret alamaz.( Not: her fırsatta öğretmenin ücretini kesmeye çalışan müdürler için yazılmıştır)
hocam çok yaşayın siz meseleyi anlamışsınız, dediğiniz gibi elbet çıkıyor ama onlardan çıkana kadar emin ol kaç tane bilişimciyi bu tür konular için alçakça harcadılar haddi hesabı yok bir söz vardır çamur at izi kalsın sinek küçüktür ama mide bulandırır derler ya bizim branştaşların hali böyle bu tür insanlara bir şekilde denk gelenlerin hepsinin başına gelmiştir belki bir kaç tane insan evladı ras gelmiştir oda zaten istisnadır.çok güzel yorumlamışsınız hocam. o sertifikalıları bir devre dışı bıraksalar çok iyi olacak. umarım bir gün o sertifikaları iptal olur. yalakalıkla iş yapmamakla birebirler. ama elbet çıkıyor ne oldukları nerden geldikleri meydana.
hocam sizde mi cacık seviyorsunuz. yoksa branşınız bilişim değil mi?Yalnız cacık da ne güzsel yenir. Böyle bol sarımsaklı olacak. Serin serin. Afiyet olsun.
kod yazarken iyi oluyor. zihin açıcı. tavsiye ederim.hocam sizde mi cacık seviyorsunuz. yoksa branşınız bilim değil mi?
Bazı Btrler bu habere çok üzüldü."Bakan Selçuk, tam kapanmada öğretmenlerin okula gitmeyeceğini de açıkladı."
bakan beye btr lerin durumunu sormayı unutmuşlar ne yazık ki
btr nin sonunda öğretmen yazıyor ama
yine de gitmek isteyen olabilir. ek ders alamaz, hayır bana ekders vermeyin diyen olabilir, vs vs
daha da onlarda kendi bilir.
ilahi...kod yazarken iyi oluyor. zihin açıcı. tavsiye ederim.
Hocam bakanın açıklamasında müdürler bile okula gelmeyecek diyor ama müdür yardımcıları için bir şey demiyor. Şimdi müdürler okula gitmeyecek müdür yardımcıları okula mı gelecek bunu mu anlamalıyız? Benim kafam karıştı da?Bakan Bey, Müdürler bile okula gitmeyecek dedi. O zaman müdürlerde fiilen görev yapmadığı için ücret alamaz.( Not: her fırsatta öğretmenin ücretini kesmeye çalışan müdürler için yazılmıştır)
ilahi hocam koca bakan müdür müdür yard. hizmetli kantinci de gelmesin diye tek tek mi sayacak idari amir gelmiyorsa olay bitmistir. dahasi mi var bu isinHocam bakanın açıklamasında müdürler bile okula gelmeyecek diyor ama müdür yardımcıları için bir şey demiyor. Şimdi müdürler okula gitmeyecek müdür yardımcıları okula mı gelecek bunu mu anlamalıyız? Benim kafam karıştı da?
bakan açıklasa ne olacak, bakan şubat ayının sonunda tüm öğretmenlerin aşılaması bitecek dedi, nisan ayı oldu, bitti mi? Bakanın sözlerine itibarım yok benim, kendine olan güven çok fena sarsıldı geç kalınan uygulamalar ve kararlar yüzünden. resmi yazıya bakarım ben.Bakan canlı yayında açıkladı okulda okul müdür öğretmen dahil hiç kimse zorunlu bir durum olmadığı sürece bulunmayacak...
Hangi il acaba hocam?
sizin okullara da benzer yazı geldi mi bilmiyorum.
Bu hangi il hocam? 10,11,12 Mayıs'ta uzaktan eğitim bile yok. Milli Eğitim Bakanı okula idareci bile gelmeyecek diyor. Artık bu başka bir boyut. Kanunsuzluk...
sizin okullara da benzer yazı geldi mi bilmiyorum.
Yazı açık ve net.
idareciler de gitmeyecek hocalarım. ama yine de gitmemiz lazım diyen varsa bilemiyorum tabi
Aynen açık ve net. Bu yazı yeni olduğu için haberleri yoktur. WhatsApp'dan gönderin haberleri olsun.
"Haa siz de gelecekseniz beraber gideriz okula" deyin
Bu hangi il hocam? 10,11,12 Mayıs'ta uzaktan eğitim bile yok. Milli Eğitim Bakanı okula idareci bile gelmeyecek diyor. Artık bu başka bir boyut. Kanunsuzluk...