şaka yapmış arkadaşöyle olmeyiz füze atsaydin hocam. ne demek ek ders almayız. görevlendirmemiz var sonuçta. resmen iptal olmadığı sürece alırız ki şu aşamada iptal olmaz.
şaka yapmış arkadaşöyle olmeyiz füze atsaydin hocam. ne demek ek ders almayız. görevlendirmemiz var sonuçta. resmen iptal olmadığı sürece alırız ki şu aşamada iptal olmaz.
hocam diğer branşlardan halk eğitim bilgisayar kursu sertifikasıyla vs evraklarla btr olanlar saolsunlar bilişimcilerin dibini yeterince oymak için ellerinden gelen her türlüBtr gorevi sadece eba değil ki, ne demek ekders odenmemesi.
siz böyle diyince her yoğurdum var diyene hıyarını kapıp koşanlar aklıma geldi.Başlığı görünce ironi sandım, güleriz diye mesajlara bakayım dedim inanamadım.
Sokağa çıkma yasağı ilan edilmiş, halen " gidecek miyiz? " diye soranlar oluyor.
Siz "geleyim mi?" diye her yere sordukça, elbet biri de " geeel " der size.
Biri de demiş " ek ders ödenmemesi gerekiyor."
Biraz mantık, çok değil.
Bize il grubundan mesaj geldi EBA Destek noktaları kapalı olacak.... Valilik görevlendirmesi olduğu için ek ders ödemesi yapılır ama kesin bilgi gelince bilgi veririz dediler.
hocam diğer branşlardan halk eğitim bilgisayar kursu sertifikasıyla vs evraklarla btr olanlar saolsunlar bilişimcilerin dibini yeterince oymak için ellerinden gelen her türlü
bu tür durumu kereviz çorbasına bilinçli olarak çeviriyorlar sırf çekemedikleri için.Sonrada hangi idarenin yalakalığını yapıyorlarsa bak işte bilişimcilerin hali böyledir diyede müdürü kafakol yapıp dedikodunuzu ağız tadıyla yapıyorlar sizler böyle çırpınırken bu defalarca test ettik ama malesef bizi bizim branşın mensupları bitirecek az kaldı.
Hangi il hocam?Bize il grubundan mesaj geldi EBA Destek noktaları kapalı olacak.... Valilik görevlendirmesi olduğu için ek ders ödemesi yapılır ama kesin bilgi gelince bilgi veririz dediler.
Yalnız cacık da ne güzsel yenir. Böyle bol sarımsaklı olacak. Serin serin. Afiyet olsun.siz böyle diyince her yoğurdum var diyene hıyarını kapıp koşanlar aklıma geldi.
ilk dönem geldim hocam, ama bu dönem tam kapanma sürecinde gelmeyeceğim, illa da geleceksiniz derlerse il memden, dersimin olmadığı 3 gün gelirim. dersleri de evden veririm. sırf çocuklar eba noktasından yararlanıyorlar diye geliyordum, ilk dönem talep baya vardı, ama şimdi 3 gündür ne gelen ve ne giden. zaten kısıtlamaları tamamen olduğu için gelemezler de.okul müdürü okula tam gelemeyecekken bt öğretmen gelir mi
illa gel derler ise izin yazısı çıkartmaları gerekir. Kaymakamlık onayı yeterli olabilir bilmiyorum. Yolda polis çevirirse ceza keserler.ilk dönem geldim hocam, ama bu dönem tam kapanma sürecinde gelmeyeceğim, illa da geleceksiniz derlerse il memden, dersimin olmadığı 3 gün gelirim. dersleri de evden veririm. sırf çocuklar eba noktasından yararlanıyorlar diye geliyordum, ilk dönem talep baya vardı, ama şimdi 3 gündür ne gelen ve ne giden. zaten kısıtlamaları tamamen olduğu için gelemezler de.
çok güzel yorumlamışsınız hocam. o sertifikalıları bir devre dışı bıraksalar çok iyi olacak. umarım bir gün o sertifikaları iptal olur. yalakalıkla iş yapmamakla birebirler. ama elbet çıkıyor ne oldukları nerden geldikleri meydana.hocam diğer branşlardan halk eğitim bilgisayar kursu sertifikasıyla vs evraklarla btr olanlar saolsunlar bilişimcilerin dibini yeterince oymak için ellerinden gelen her türlü
bu tür durumu kereviz çorbasına bilinçli olarak çeviriyorlar sırf çekemedikleri için.Sonrada hangi idarenin yalakalığını yapıyorlarsa bak işte bilişimcilerin hali böyledir diyede müdürü kafakol yapıp dedikodunuzu ağız tadıyla yapıyorlar sizler böyle çırpınırken bunu defalarca test ettik ama malesef bizi bizim branşın mensupları bitirecek az kaldı.
okullar kapalı olmayacak hocam idareciler dönüşümlü gidecek, okullar açık, büyük ihtimalle hırsızlık olmasın, olursa da takibi hızlı yapılsın diye, yoksa ayın 17sine kadar okula kimse uğramazsa binanın temelini bile çalacak yerler var memlekette. Az önce de müdürümle konuştum, bizim durumla ilgili bir yazı var mı diye, yok henüz dedi, uzaktan çalışacaksınız, bir durum olursa haberleşiriz, izin belgesini çıkartırız dedi.Okulların kapalı olucağını biliyorum sadece
Hocam kendinizi derse giren öğretmenlerin ders yüküyle kıyaslamayın. Bizler Fatih Projesi kapsamında Valilik onayıyla görevlendirildik. Derslere girip ek ders almıyoruz yani. (Okulumda sadece 5. ve 6. sınıflara dersim var.. ) Ayrıca görevlendirme esaslarını okuyun.. haftada 18 saat ek ders alıyoruz.. yani okulunuzdaki diğer meslektaşlarınızla karıştırmayın.. Bizim görev Haziran'da bitecek..İfa edilmeyen goreve ekders ödenmez yazisi gondermiş gecen bakanlik.Yani okulda derse ogrenci gelmediyse ek ders yok, bizimde ek dersleri kesebilirler
Hocam siz zaten ek dersinizi BTR olarak alıyorsunuz.yoksa ders yükümuz ek ders vermiyor.biri zoomdan sorun yaşadı sizi aradi tutaanak tutup calistigimizi belgelemek lazım o zaman.İfa edilmeyen goreve ekders ödenmez yazisi gondermiş gecen bakanlik.Yani okulda derse ogrenci gelmediyse ek ders yok, bizimde ek dersleri kesebilirler
Bütün bunların bence iki nedeni var;tam kapanma tedbirlerinde istisnaya haiz iş alanları belli. şöyle ki:
1.1- Sokağa çıkma kısıtlaması uygulanacak günlerde üretim, imalat, tedarik ve lojistik zincirlerinin aksamaması, sağlık, tarım ve orman faaliyetlerinin sürekliliğini sağlamak amacıyla Ek’te belirtilen yerler ve kişiler kısıtlamadan muaf tutulacaktır.
değerli btr arkadaşlar, biz bu iş kollarından hangisiyiz de okula gideceğiz? btr'nin okulda öğrenci olmadığı zaman görevi de yoktur. edn'lerin de sokağa çıkma kısıtlaması süresince kapalı kalması gerektiği dün yazıyla bildirildi.
arkadaşlar, btr btr diye diye bir öğretmen olduğumuzu unuttuk sanırım. öğretmenler evde oturacak, idareciler dönüşümlü olarak okulu açacak.
sokağa çıkamazsınız, göreviniz yok. yasak kardeşim. okumuyor musunuz bu yazıları siz?
+1Kendi kendine anlam çıkarıp başını yakmaya çok meraklı olanlar var