Yeni dönem Kitap inceleme görevlendirmesi yapılan arkadaşlar var mı acaba?
temmuzu bulmadan kitaplar atanmaya başlar, bu sene baya kitap incelemesi yaparız gibime geliyor.
Talim terbiye de çalışan bir arkadaşım, işler hızlanacak, yeni kitaplar yetişecek demişti, o sebeple süreç hızlanabilirYeni müfredat nedeniyle diyorsanız, öyle olmayacak. Önceki sayfada nedeni yazmıştım.
Mevzuata uygun olarak yayınevlerinden başvuruyu yazın alırlarsa, inceleme yine sonbaharda başlar.
Talim terbiye de çalışan bir arkadaşım, işler hızlanacak, yeni kitaplar yetişecek demişti, o sebeple süreç hızlanabilir
Arkadaşlar kitap inceleme görevleri geldimi son aylarda ya da en son ne zaman verdiler. Hiç ses soluk çıkmıyor sanki.
Bu sene müfredatı değişen 1., 5. ve 9. sınıflara kitap dağıtılmayacak mı ozaman?TTKB kararıyla müfredat değişikliği nedeniyle 2024-2025 ders kitabı yerine kullanılacak 161 eğitim aracının listesi Tebliğler Dergisinde yayınlandı:
Bu sene müfredatı değişen 1., 5. ve 9. sınıflara kitap dağıtılmayacak mı ozaman?
Sürekli hata veriyorKitap İnceleme Süreci Panelist Görüşleri Anketi
Talim ve Terbiye Kurulu Başkanlığı tarafından Taslak Ders Kitaplarını İncelemek Üzere Görevlendirilen Panelistlerin Kitap İnceleme Süreci Hakkındaki Görüşleri
(04/10/2024- 24/10/2024 )
Kalan Süre : 20 Gün
İç Denetim Başkanlığı
https://anket.meb.gov.tr/
Sürekli hata veriyor
Ben de giremedimBen de giremedim
Anketlerin bulunduğu ana bölümden mebbis girişi ile anketi doldurabildim.
Hocam sağ üstten anket yönetimini tıklamanız gerekiyor. Ben bilgisayardan baktım.
malesef bende de öyleOradan giriş yapınca
“Bireysel kullanıcılar giriş yapamaz” hatası çıkıyor bana
Hocam sağ üstten anket yönetimini tıklamanız gerekiyor. Ben bilgisayardan baktım.