Twitter kapandı

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan sumunu
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü
[quote =cehcah]Güzel hocam, adamlar mahkemeden karar çıkarmışlar, o sayfaları kapat diye adamlar kapatmıyorlar.

Sen inanmıyorsan oy vermezsin, ama millet oyunu gördü ve görüyor, sorunlu bir diş için ağıza balyozla dalınmaz. Hem yolsuzluk yapan varsa mahkeme süreci devam ediyor, paralelcilerin ki savcı ve hakimde, şu anda davaya bakanlar savcı ve hakim değil mi?

Paşaları içeri atanlar, 17 aralığı yapanlar unutmayın!!![/quote]

hocam iyi güzel diyorsun da ilk önce istanbul c başsavcılığı dediler onlar inkar etti. yani aslında ortada bir mahkeme kararı yok gibi duruyor. ayrıca senin bütün ülkenin iletişimini kesmeye ne hakkın var bir iki hesap yüzünden. bunun savunulacak hiçbir tarafı yok. gözünüzü açın ve gerçekleri görün. maşallah adamların herşeye bir kılıfları var. montaj diyorlar ama ne hikmetse gidip bu kayıtları adam gibi analiz ettirip raporunu milletin önüne koyamıyorlar. ondan sonra paralel diye işin içinden sıyrılıyorlar. sizde bunları yiyiyorsunuz ya da kasıtlı olarak savunuyorsunuz.
aslında bunlar en büyük kötülüğü kendi savunucularına yapıyorlar çünkü kendi savunucularını koyun yerine koyuyorlar. daha 2 gün önce adam (" bırakın ses kaydını görüntü bile çıksa bize gönül verenler inanmaz" dedi vatandaş. ee bu ne demek benim taraftarım ben ne dersem ona inanır düşünemez göremez . dolayısı ile size iyi uykular diliyorum. sakın uyanmayın uykunuzdan. he bu arada bir dip not. biz burada twittter tartışması yaparken diyarbakırda pkk dağ kadrosu sinevizyon ile kalabalığa sesleniyor. normal bir eylemde millletin tepesine binen hükümet ve polis ne hikmetse bu bölücülere gıkını çıkartmıyor. biraz da bunları görün.

Başbakanın konuşması da yanlış. Kökünü kazıyacağız demeyeceksin. Mafya babası gibi konuşmayacaksın. Ben istediğimi açarım istediğimi kapatırım. Yedirtmem etmem demeyeceksin. Halkımdan özür diliyorum ama insanların şahsını rencide edecek türden paylaşımlar yazışmalar var. Yetkililere durumu bildirdik fakat sonuç alamadık. Bunun böyle olmasını elbette istemeyiz. Şimdilik bundan başka çaremiz kalmadı herkesten özür diliyorum ama herkes empati yaparak olaya yaklaşsın demek varken. Kökünden kazırız, gerekirse kapatırız, kimse kusura bakmasın yakışık alıyo mu arkadaşlar savunan arkadaşlara söylüyorum bunu.

s_kajmeran' Alıntı:
Cemil Demişken:

Diyarbakır’daki Nevruz kutlamalarına pkknın kandildeki eli kanlı terörist başı cemil bayık, sinevizyon aracılığıyla bağlandı. Bayrak sevdalıları umarım oraya da koşarlar...

Sanırım twitterMvitter hikaye...

Ülke yönetmek ek ders hesabı yapmak kadar kolay değildir...
Ülke yönetmek klavye başında zırvalamak değildir...
Ülke yönetmek 30 kişilik 5.sınıf çocuğuna ders anlatmak hiç değildir..

Kibir insana kendinin kaf dağında derebeyi olduğunu düşündürse de o insanın başı pis bir su sonu kokmuş bir cesettir.

İki haber izleyip iki köşe yazısı okuyunca devletin her işini anlamış ve çözmüş gibi kendinden emin eleştiriler yapma, var olan cahilliğin cızırtılı bir sesle örtülmeye çalışılmasıdır.

Re: Ynt: Twitter kapandı

cehcah' Alıntı:
orebro' Alıntı:
cehcah' Alıntı:
tomreader2010' Alıntı:
Basbakanimiz yalanlamadi olaylari ama bizim halka ne oluyorsa anlamiyorum bedava makarnanin sonucumu arastirmak lazim

Her havlayana kemik atarmısın hocam. O zaman elinde kemik torbasıyla gezmen lazım. Ayrıca çalan çırpan hükümet nasıl bu kadar hizmetler yapar, nasıl bu kadar borçları öder. İçlerinde çarık çürük çıkar, her ailenin bir delisi vardır, atasözümüz değil mi? ki bu koskoca bir parti, mutlaka çarık çürük olacaktır. Mesele en az zarar verip en çok hizmet etmektir.

2 liralık yolu 6 liraya yaptırıp şirkete kalan 4 liralık kârın 2 lirasını türgev için bağış olarak aldığınızda da hizmet yapmış olursunuz.. sonra da ihale dosyalarını, sayıştay raporlarını, ses kayıtlarını halktan saklamak için bin tane takla atarsınız.. çürük o partinin başında! Bunu urla villalarından, çatalca villalarından, 17 aralık günü paraları sifirlamasindan biliyoruz.. zararın boyutunu hangimiz biliyoruz? Bu yolsuzlukların 10 yıl, 20 yıl sonra oluşturacağı zararları hangimiz kestirebiliyoruz?

Hepsi iddia ve laf, 12 yıldır sesleri çıkmayan paralel örgütün kasetlerine inanıyorsunuz, o kadar yapılan hizmete inanmıyorsunuz.

Bu arada bu hükümet yolsuzluk yaptıysa tüm hükümetler malın dibine vurmuş demektir, diğerlerinde neden bu kadar hizmet yoktu?

Paralel maralel ama adamlar iddiaları çarşaf çarşaf belgelerle ispatlıyorlar.. görmemek, duymamak için gözlerinizi yumup, kulaklarınızı tıkıyorsunuz. Hizmet meselesini yukarıda anlattım.. bu yolsuzluklarin bedelini ileride bu millet ödeyecek.. o zaman duble yolları, köprüleri, havalimanını kemiririz artık..

Eyyyy Pensilvanya boyundan büyük işlere girdin. Senin ve şakşakçılarının kökünü kazımak için ne gerekiyorsa yapılacak gibi görünüyor.

big_way' Alıntı:
Eyyyy Pensilvanya boyundan büyük işlere girdin. Senin ve şakşakçılarının kökünü kazımak için ne gerekiyorsa yapılacak gibi görünüyor.

vallahi ağzım bozulacak, gelsin kazısın kökümü. bir daha yazıyorum köke gelmeyesiniz.

s_kajmeran' Alıntı:
s_kajmeran' Alıntı:
Cemil Demişken:

Diyarbakır’daki Nevruz kutlamalarına pkknın kandildeki eli kanlı terörist başı cemil bayık, sinevizyon aracılığıyla bağlandı. Bayrak sevdalıları umarım oraya da koşarlar...

Sanırım twitterMvitter hikaye...
Hadi buyrun. Yolsuzluğu hırsızlığı geçtim. Çaldın çırptın üstünü örttün eyvallah. Hadi kanıtlanmadığı için de sütten çıkmış ak kaşıksın diyelim. Bu nedir ya. Açılım dedin kan akmıyo dedin bu muydu bunların bedelinde verdiğin. Bu ülkede kan niye aktı peki. Pkk orada özerklik ilan etsin diye akmadı mı? Sen çok mu zekisin de bunun çözümünü oraları pkkya peşkeş çekerek buldun. Senden öncekiler bunu düşünemedi gafil. Yazıklar olsun hırsızlığın yolsuzluğuna katlanıp çalıyor ama çalışıyor deyip oy verirsin anlarım da bunu anlamam bu ihanettir vatana ihanettir.

big_way' Alıntı:
Eliniz değimişke Diyarbakırdaki rezaletinde kökünü kazıyın bir zahmet...

Yandaş havuz medya başlığı aşağıdadır. Savunmayın yeter ayıp oluyor.

Yasaklayan ilk ülke Türkiye değil!

realite' Alıntı:
Ülke yönetmek ek ders hesabı yapmak kadar kolay değildir...
Ülke yönetmek klavye başında zırvalamak değildir...
Ülke yönetmek 30 kişilik 5.sınıf çocuğuna ders anlatmak hiç değildir..

Kibir insana kendinin kaf dağında derebeyi olduğunu düşündürse de o insanın başı pis bir su sonu kokmuş bir cesettir.

İki haber izleyip iki köşe yazısı okuyunca devletin her işini anlamış ve çözmüş gibi kendinden emin eleştiriler yapma, var olan cahilliğin cızırtılı bir sesle örtülmeye çalışılmasıdır.

:++:

Vatan haini bayraksızlar diyarbakırda bildiri okuyo paçavralar dalgalanıyo. Buna göz yuman bunun olmasını sağlayan herkes vatan hainidir.
Bayraksızlar bayraksızlar
Yere düşse bayrak sızlar
Nerden bilsin kıymetini
Soysuz sopsuz bayraksızlar

İnşallah seçimde alavere dalavere işleri olmaz.
İstanbulda Akkp sandıkta görevli olanların listesini istemiş Milli Eğitimden...

Bu foruma iktidara muhalif(!) yazı yazmayın arkadaşlar kapattırmayın forumu :) Ha bu arada bir arkadaş ülke yönetmek 30 kişilik 5.sınıfları okutmaya benzemez demiş. Katılmıyorum hatta diyorum ki tam da ona benzer. İşte bu halimizin nedeni o 30 kişilik sınıfa erdemi öğretememektir. Arkadaşının kalemini çalanı görmezden gelirsen. Kaba gücü olanı sınıf başkanı yaparsan, çıkarcılığı ve adam satıcılığı o yaşlarda öldüremezsen olacağı budur.

bu bitişin son çığlıklarıdır. İstediğin kadar herşeyi yasakla sonun mundar ölümdür.

cumhurtorun' Alıntı:
big_way' Alıntı:

vallahi ağzım bozulacak, gelsin kazısın kökümü. bir daha yazıyorum köke gelmeyesiniz.
:alkis: :alkis: :alkis: :alkis: Gelmişler gelecekleri kadar...

iftira etmeyin twitterda yasaklama kapatma söz konusu değil. ben söylemiyorum yalçın akdoğan söylüyor.

BU BİR ENGELLEMEDİR”
”Bunu bir kere kapatma yasaklama olarak algılamak doğru değil. Bu bir engellemedir. Şuna karar vermemiz lazım. Kişi hak ve özgürlüklerini koruyacak mıyız korumayacak mıyız.

http://www.samanyoluhaber.com/gundem/Er ... u/1044646/

ysartemur' Alıntı:
iftira etmeyin twitterda yasaklama kapatma söz konusu değil. ben söylemiyorum yalçın akdoğan söylüyor.

BU BİR ENGELLEMEDİR”
”Bunu bir kere kapatma yasaklama olarak algılamak doğru değil. Bu bir engellemedir. Şuna karar vermemiz lazım. Kişi hak ve özgürlüklerini koruyacak mıyız korumayacak mıyız.

http://www.samanyoluhaber.com/gundem/Er ... u/1044646/
Kişi hak ve özgürlüklerini koruyacağız elbette. Mahkeme kararlarına saygı duyuyorsun kendi işine gelince. Neden o zaman yolsuzluk soruşturmasında yargının işini yapmasını engelledin demezler mi adama? İşine gelince bu bizimle ilgili değil yargının işi işine gelmeyince bu yargının işi olamaz biz burda bostan korkuluğu değiliz. Ne fırıldak adamlar bunlar ya.

doğru demiş hocam, kapatma değil engelleme. sen kimsin ki twitter'ı kapatabileceksin. senin cakaların ancak türkiyede fatih saracın emrinde olan kanallara, gazetelere yeter.
iş kendilerine dönünce adamlar o kadar fırıldak ki, bunlara dinamo taksan, tüm dünyaya yetecek elektrik üretilir.

Ya ben anlamadım. Cumhurbaşkanı "Uzun Sürmez" diye Twitterdan Duyurmuş!!!!!

Canım Türkiyem ne hallere Düştük.

Abdülkadir Selvi yasaktan sadece 10 dakika önce yaptığı açıklamada, Başbakan Erdoğan'ın Bursa mitinginde söylediği sözün 'twitterı kapatmak' olarak algılanmaması gerektiğini şu sözlerle söylemişti:

"Kimsenin Türkiye'yi dış dünyaya kapatmak gibi bir niyeti yoktur. Bu hükümetin zaten en önemli özelliği demokratikleşme hamlelerini yapması ve Türkiye'yi AB sürecine yaklaştırmasıydı. Twitter ve facebook'u kapatmak mümkün değil. Türkiye İran değil. Bir Çin değil. Kuzey Kore değil. Zaten öyle olacak değil. Türkiye kendine Avrupa'yı hedef almış bir ülke."

Abdülkadir Selvi'nin CNN Türk'teki bu açıklamasından 10 dakika sonra 23.30 gibi twitter girişe kapatıldı. Haliyle de gözler 'yasağa ilk ben tepki gösteririm' diyen Selvi'ye döndü. Ankara muhabirimiz Nesrin Yılmaz, Diyarbakır'da Newroz alanında bulunan Abdülkadir Selvi'ye ulaştı ve twitter'ın kapatılması konusunu sordu.

Yasağı doğru bulmadığını söyleyen Abdülkadir Selvi, "twitter özgürlüğüne evet, twitter mühendisliğne hayır." dedi.

Geri