Twitter kapandı

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan sumunu
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü
s_kajmeran' Alıntı:
Birde güvenlik muhabbeti var ki Allahım akıllara zarar... Dünya belgeleri bilgileri görebiliyor sıkıntı yok ama ülke insanı görürse ülke güvenliği tehlikeye girer muhabbeti hangi kafanın ürünü?
Ya hocam bırak twitteri o sürekli millet iradesinden bahseden milleti yerlere göklere sığdıramayan sefiller milletin iradesiyle kurulan TBMMde fezlekeri okuyamadılar fezlekeleri. Milletten sakladılar.

bu sitede de insanlar birbirlerine zaman zaman hakaret ediyor. o zaman bbnet de kapatılsın.
istediklerini yasaklasınlar. bu millet bir yolunu bulur nasılsa!!!
sosyal medya mısır, tunus DEVRİMLERİNDE!!! o ülke vatandaşları tarafından çok güzel kullanıldı deniyordu. ama ucu size dokunduğunda "baş belası" oldu. "twitter mwitter halkımızı bunlara yedirmeyiz oldu." o değilde galiba sosyal medya başını yiyecek sayın başbakanın...

only61' Alıntı:
piluşum' Alıntı:
pisagorean' Alıntı:
evrim0626' Alıntı:
piluşum' Alıntı:
güzel ülkem ne yasaklar gördü bu devede kulak kalır. Başörtüsü yasak, kürtçe konuşmak yasak, namaz kılmak yasak, ezan yasak, aleviyim demek yasak. daha neler neler.
evet hocam haklısın bu dediklerinin yanında basit bişi ama buda yasak ve olmaması gereken bir yasak.
Bu ülkede kürtçe konuşmak yasak değildi resmi dairelerde konuşmak yasaktı yasak demeyelim olması gereken buydu. Anayasada dilin ne olduğu yazar. Başörtüsü konusunda suitimaller oldu her iki tarafta bunu çok fazla kullandı ve cılkı çıktı. Namaz kılmanın yasak olduğu bi dönem yoktur. Ezan Türkçe okunmuştur ama yasak edilmemiştir. Kitapta önemli olan anlamını ezanı anlamaktır. Dili hangi dilde okunduğu önemli midir değil midir bununla ilgili ne Kuran-ı Kerimde ne de hadislerde bir ibare yoktur.

Çok komiksin rahmetli dedem kuranı gizli gizli ahırlarda okuduklarını anlatırdı. Gözünüze at gözlüğü kulağınıza da bayağı bir pamuk tıkamışınız. Askerde er ailesi ile kürtçe konuşuyor diye dayak yiyordu. Baş örtülüleri ünüversite kapısında inim inim inletiyordunuz sizi gidi kukla zihniyet.

şu an çok farklı bir durum mu var? şartlar farklı zulum aynı..üstüne bi de yolsuzluk... dini duygular gözlerinizi kör etmiş kendini padişah sanan birinin peşinden gidiyorsunuz... Allah dedi mi tamam herşeyi yapabilir....gerçi siz de aynı zihniyette olduğunuz için şaşırmamalı....korkmayın titreyin

Ne zulmü var hocam inancından dolayı hor mü görülüyorsun, maaşın mı verilmiyor. Daha düne kadar hac ve umreye gidenler için malum partinin genel sekreteri "Araplara para kaptıracaksın.Bakarsın Muhammed bırakmaz seni, buraya göndermez, onun için sen yine şey yapma." Diyen zihniyet değilmisiniz. Millet yemiyor artık montaj dublaj. abd+israil+içerdekiler başaramayacaksınız.

cehcah' Alıntı:
ct442002' Alıntı:
cehcah' Alıntı:
ct442002' Alıntı:
Başlarda savunan kimse çıkmayınca, ironik yazayım dedim...
Amma muhakemesi arızalı adam çıktı ya...
Büyük ihitmalle savunmaya çalışanlar düşük yaş grubundan...(istisnalar hariç..)

avatarından belli zeka seviyen :)

Avatarda en azından bir yüz ifadesi var...

Tipini seveyim hocam :)

Hocam diyorum ama öğrenci değilsiniz inşallah...
Boşuna o avatara bakıp sövme, o bir film karakteri! Hatta adı Hüdaverdi! Bilen bilir....

piluşum' Alıntı:
Ne zulmü var hocam inancından dolayı hor mü görülüyorsun, maaşın mı verilmiyor. Daha düne kadar hac ve umreye gidenler için malum partinin genel sekreteri "Araplara para kaptıracaksın.Bakarsın Muhammed bırakmaz seni, buraya göndermez, onun için sen yine şey yapma." Diyen zihniyet değilmisiniz. Millet yemiyor artık montaj dublaj. abd+israil+içerdekiler başaramayacaksınız.

madem dini değerlerden bahsediyoruz o zaman egemen bağış'a da bir çift sözünüz olacaktır herhalde. gerçi CeHaPe'li değil ama çıkıyor işte bazı çürükler diğer partilerde de olduğu gibi...

Neyse beyler bunların kökünü kazıyınca camianın da bu onlarla kafakafaya verenlerin de kökünü kazıyınca özgürlüklere kavuşacağız az kaldı. Zaten kendi başlarını yemeye başladılar müdahale etmeye gerek yok. Sadece kenardan seyredelim şimdilik.

amdturion' Alıntı:
bu sitede de insanlar birbirlerine zaman zaman hakaret ediyor. o zaman bbnet de kapatılsın.
sosyal medya mısır, tunus DEVRİMLERİNDE!!! o ülke vatandaşları tarafından çok güzel kullanıldı deniyordu. ama ucu size dokunduğunda "baş belası" oldu. "twitter mwitter halkımızı bunlara yedirmeyiz oldu." o değilde galiba sosyal medya başını yiyecek sayın başbakanın...
arkadaşım bbnet kapatılmıyo ama yöneticiler seni çok rahat bir şekilde yasaklıyor. twitter denen olay yakın zamanda tüm dünyanın belası olcak bir olay. yalan yanlış haberler hakaretler bunların mutlaka bir karşılığı veya yaptırımı olmalı

amdturion' Alıntı:
piluşum' Alıntı:

madem dini değerlerden bahsediyoruz o zaman egemen bağış'a da bir çift sözünüz olacaktır herhalde. gerçi CeHaPe'li değil ama çıkıyor işte bazı çürükler diğer partilerde de olduğu gibi...

Eğer o sözleri söylemişse yazıklar olsun. Yok iftira ise Allaha havale ediyorum.

[/quote]

Çok komiksin rahmetli dedem kuranı gizli gizli ahırlarda okuduklarını anlatırdı. Gözünüze at gözlüğü kulağınıza da bayağı bir pamuk tıkamışınız. Askerde er ailesi ile kürtçe konuşuyor diye dayak yiyordu. Baş örtülüleri ünüversite kapısında inim inim inletiyordunuz sizi gidi kukla zihniyet.[/quote]

şu an çok farklı bir durum mu var? şartlar farklı zulum aynı..üstüne bi de yolsuzluk... dini duygular gözlerinizi kör etmiş kendini padişah sanan birinin peşinden gidiyorsunuz... Allah dedi mi tamam herşeyi yapabilir....gerçi siz de aynı zihniyette olduğunuz için şaşırmamalı....korkmayın titreyin[/quote]

Ne zulmü var hocam inancından dolayı hor mü görülüyorsun, maaşın mı verilmiyor. Daha düne kadar hac ve umreye gidenler için malum partinin genel sekreteri "Araplara para kaptıracaksın.Bakarsın Muhammed bırakmaz seni, buraya göndermez, onun için sen yine şey yapma." Diyen zihniyet değilmisiniz. Millet yemiyor artık montaj dublaj. abd+israil+içerdekiler başaramayacaksınız.[/quote]

Yıl 2014 olmuş sen hala zihniyet okuyuculuğu yapıyorsun. Aşın artık geçmişte yaşanan zulümleri. O zulümler bu ülkedeki herkese yaşatıldı, türkü turancı diye, kürdü bölücü diye, müslümanı irticacı diye, solcusu komunist diye zulme uğradı... Ama artık küresel bir dünyadayız bilgi ve iletişimin herşeyi kuşattığı bir dünya burası... AKP nin Türkiye için tek hayrı solcusu, sağcısı, ülkücüsü, kürtçüsü, komunisti, turancısı, müslümanı, alevisi AKP nin tek parti zulmü karşısında diğerlerinin de insan olduğunu, onlarla da konuşulabileceğini, anlaşılabileceğini. Ortada bir zulüm varsa birlikte ses çıkarılabileceğini anladı...
İster kabul et, ister etme... Kime oy atarsan at, kimsenin umurunda değil... Ama aklını kullan... Kafanda fişlemeden, önyargılardan kurtularak, Cumhuriyeti de oku, Starı da, Zaman da oku Ortadoğu da, Taraf ı da oku Milliyeti de... Bunlar CHP li, Bunlar Ülkücü, Bunlar Bölücü, Bunlar Kominist, Bunlar Paralel deme... Fikri hür, vicdanı hür bir insan olmaya çalış... Hiç bir siyasi akıma veya hiçbir zümreye körü körüne göbekten bağlanma... O zaman ayakkabı kutularındaki paraları değil, duble yolları değil, her yere kendi adamını atamayı değil, Uzayda üs kurmayı tartışırız, Kendi uçan arabamızı tasarlarız... Ama şunu gör: Sadece kendinden olduğunu düşündüğü insanlara makam veren, liyakati yok sayıp kadrolaşan, sadece -Emredersiniz,-Tabi Efendim, -Siz doğrusunu bilirsiniz efendim diyenlerin belirli makamlara geldiği bir ülkede HİÇ BİR ŞEY RAYINDA GİTMEZ VE O ÜLKE ASLA ÜRETEN, ŞEFFAF, DEMOKRATİK İLERİ BİR MEDENİYET olamaz....
Saygılar...

[/quote]
şu an çok farklı bir durum mu var? şartlar farklı zulum aynı..üstüne bi de yolsuzluk... dini duygular gözlerinizi kör etmiş kendini padişah sanan birinin peşinden gidiyorsunuz... Allah dedi mi tamam herşeyi yapabilir....gerçi siz de aynı zihniyette olduğunuz için şaşırmamalı....korkmayın titreyin[/quote]

Yıl 2014 olmuş sen hala zihniyet okuyuculuğu yapıyorsun. Aşın artık geçmişte yaşanan zulümleri. O zulümler bu ülkedeki herkese yaşatıldı, türkü turancı diye, kürdü bölücü diye, müslümanı irticacı diye, solcusu komunist diye zulme uğradı... Ama artık küresel bir dünyadayız bilgi ve iletişimin herşeyi kuşattığı bir dünya burası... AKP nin Türkiye için tek hayrı solcusu, sağcısı, ülkücüsü, kürtçüsü, komunisti, turancısı, müslümanı, alevisi AKP nin tek parti zulmü karşısında diğerlerinin de insan olduğunu, onlarla da konuşulabileceğini, anlaşılabileceğini. Ortada bir zulüm varsa birlikte ses çıkarılabileceğini anladı...
İster kabul et, ister etme... Kime oy atarsan at, kimsenin umurunda değil... Ama aklını kullan... Kafanda fişlemeden, önyargılardan kurtularak, Cumhuriyeti de oku, Starı da, Zaman da oku Ortadoğu da, Taraf ı da oku Milliyeti de... Bunlar CHP li, Bunlar Ülkücü, Bunlar Bölücü, Bunlar Kominist, Bunlar Paralel deme... Fikri hür, vicdanı hür bir insan olmaya çalış... Hiç bir siyasi akıma veya hiçbir zümreye körü körüne göbekten bağlanma... O zaman ayakkabı kutularındaki paraları değil, duble yolları değil, her yere kendi adamını atamayı değil, Uzayda üs kurmayı tartışırız, Kendi uçan arabamızı tasarlarız... Ama şunu gör: Sadece kendinden olduğunu düşündüğü insanlara makam veren, liyakati yok sayıp kadrolaşan, sadece -Emredersiniz,-Tabi Efendim, -Siz doğrusunu bilirsiniz efendim diyenlerin belirli makamlara geldiği bir ülkede HİÇ BİR ŞEY RAYINDA GİTMEZ VE O ÜLKE ASLA ÜRETEN, ŞEFFAF, DEMOKRATİK İLERİ BİR MEDENİYET olamaz....
Saygılar...[/quote] :alkis:

geçiniz bu söylemleri "eskiden şöyleydi böyleydi" bu laflarla anca siz sizin gibi 3. dünya insanlarını kandırabilirsiniz.

tüm milliyetçilikleri ayaklar altına aldım de sonra Türk bayrağıyla seçim reklamı yap....
öyle hipnoze olmuşsunuz ki baş terorist apo serbest kalsa bile hülooğğ demeye devam edersiniz...öyle gözünüz kör olmuş...uyanın artık sizi kekliyorlar...

piluşum' Alıntı:
amdturion' Alıntı:
piluşum' Alıntı:

Eğer o sözleri söylemişse yazıklar olsun. Yok iftira ise Allaha havale ediyorum.
aha beddua etti. müslüman adam beddua edermi söyle bakalım.
beddeaya lanet duaya davetttt :!:

linux kullanın pear os kullanıyorum dün gece baktım direk giriyordu hiç bir işlem yapmadan linux kullanalım kullandıralım :++:

muamma25' Alıntı:
olumlu bakarsak kapansın bence facebook ve twitter da çok zaman kaybediyorduk. hem yerli siteler değil.
belki bu sayede birileri kendimize ait facebook, twitter gibi siteler üretirde onları kullanırız. daha iyi olur
Valla hocam geçen gun aynısnı cemil abinin kardeside dedi. Cemil abi ona dediki yurtdşndn telephone bilgsayar teknoloji girişi yasaklanmadıği icin mi yapamıyoruz yoksa lan sığır dedi.bizde abi ltfn seviyeli ol dedk

Bu yasağı savunmak yersiz arkadaşlar. Savunan arkadaşlarıma diyorum bunu. Tarafsız düşünelim. Benim taraf olduğum partinin kurduğu hükümet bunu yapsa aynısını diyebilmeliyim. Nedir yani anlamıyorum. Dün gece twitterı açmak istedim ve sürekli hata verdi. Neden ben bunu yaşamak zorundayım? Elimin altında internetim var telefonum var ve o uygulamayı kullanmak istedim ve bunu başaramadım. Neden engellenmek zorundayım. Bunu kapatanların da böyle düşünmesi lazım. Bir iki hesap yüzünden milyonlarca insanı neden mağdur edeyim. Ben bunun önlemini alabilecek kudrette değilsem neden bunun faturasını milyonlarca insana keseyim. Neden zararsız bi şekilde yazışan insanları cezalandırayım. Twittera başvurduk gerekeni yapmadı biz de kapatmak zorunda kaldık gibi bi anlayış olabilir mi? Bunu yaparak daha fazla düşman kazandığınızın farkında mısını? Veya muhaliflerinizin ekmeğine yağ sürdüğünüzün farkında mısınız? Veya gerçekten masumsan aklancak durumdaysan haklıyken haksız durumuna düştüğünün sana olan güvenin sarsıldığının farkında mısın?

fenersa' Alıntı:
amdturion' Alıntı:
arkadaşım bbnet kapatılmıyo ama yöneticiler seni çok rahat bir şekilde yasaklıyor. twitter denen olay yakın zamanda tüm dünyanın belası olcak bir olay. yalan yanlış haberler hakaretler bunların mutlaka bir karşılığı veya yaptırımı olmalı

o zaman o yaptırımlar herkese uygulansın. sosyal medyadaki başbakan taraftarı siteleri bi gezin bakalım orda nasıl hakaretler ediliyor. onları neden görmezden geliyorsunuz?

yasakla masakla olacak iş değil bunlar. zamanında ergenekon balyoz diye kurmaca delillerde uydurulan davalarda tapeler özel hayatlar ifşa edilirken birileri bu davanın savcısıydı. o zaman masumiyet karinesi yoktu hiç, özel hayatın gizliliği yoktu.
deniz baykalın kaseti, mhp'li vekillerin kaseti çıktığında "ne özeli genel bu genel" deniliyordu. o zaman çok hoşunuza gidiyordu hak ihlalleri. aynısı şimdi sizin başınıza geldi hemen yasaklamaya başladınız. o zaman sosyal medya yok muydu? neden kapatılmadı? seçim meydanlarında ateşli ateşli anlatılırken kimse montaj demiyordu. kendilerininki ortaya çıkınca montaj oldu. evet montaj da olabilir ama bunu ıspatlamak o kadar da zor değil. ama nedense hiç bir girişimde bulunulmuyor ıspatlamak için.
paralel paralel diye sürekli cemaate saldırılarda bulunuluyor. peki var mı hiç haklarında örgüt olduklarına dair bir suçlamayla açılmış bir dava? hem siz değil misiniz cemaatle bir olup bu ülkeyi bu kadar ayrıştıran?
istediğiniz kadar savunun siz maddi değerlere değer veriyorsunuz biz ise manevi değerlere. aramızdaki fark bu. ben özgürlüklerim kısıtlanırken cebimi doldurmayı tercih etmem.
her türlü imkanı sağlıyor diye kumalığı ya da afedersiniz metresliği kabul etmekten bir farkı yok benim gözümde sizin savunduğunuz değerlerin.

big_way' Alıntı:
:!: Twitter ın kapatılması yanlış fakat şöyle bir durum var başbakan ulusal güvenliğimiz tehlikede diyor bu durumda geçici bir çözüm olarak twitterın kapatıldığını düşünüyorum. İktidar karşıtı olmak ayrı şey Türkiye karşıtı olmak ayrı şey. Bunu ayırmayı bilelim. 1960'dan beri oynanan oyunların aynı olduğunu unutmayalım. Unutmayın ki Özal'da 12 uçak altınla ülkeden kaçıyordu manşetlere göre. Menderesin kasasından uygunsuz kadın resimleri çıkmıştı güya. Millet bu yalanları 1 defa yedi artık yemiyor.
Aynı şeyi cemil abinin kardşide dedi.cemil abi dediki dunyadaki 163 ülkedn girebiliyor sadece turkyedn grilemiyor ne ulusal güvnligi lan sğır dedi.biz abi lütfn dedik

neden korkup kapattıklarını ben hala anlayabilmiş değilim. nasılsa herşeye iftira deyip ispatlama gereği duymadan bir kitleyi arkandan sürüklüyorsun. sana inananlar körü körüne peşinden geliyor. sen çıkıp yaptım desen helal olsun diyecek çok insan var. yasaklara savaş açacağız diye başımıza geldin, herşeyi yasaklayıp duruyorsun. twittera yazsam bakmaz ki, buraya dökeyim içimi

Cemil Demişken:

Diyarbakır’daki Nevruz kutlamalarına pkknın kandildeki eli kanlı terörist başı cemil bayık, sinevizyon aracılığıyla bağlandı. Bayrak sevdalıları umarım oraya da koşarlar...

Sanırım twitterMvitter hikaye...

Ya geçin bunları twittera giremeyen varmı...Seçim var diye abartmayın bazı işleri..Türk mahkemesinin kararlarını uygulasınlar diye göstermelik twitter kapatması yada yaptırımı...Kapali ise nasıl tt olduk...Şu seçim geçse de şu ortalık dinse dicez ama bu sefer de cumhurbaşkanlığı olacak...

Derste twitter kullandırmadım geçen özgürlüklere mudehale ettim mi..Photoshopu kapattırdım fireworks açtırdım hem de mahkeme kararsız....Altı üstü program...Gereksiz ve yersiz bir mahkeme kararı sonrası kapanmış....bakın keyfinize...

cehcah' Alıntı:
BBNET te bile, suç teşkil eden bir durum(neye göre değerlendiriliyorsa artık) oldumu, sayın site yöneticileri kafalarına göre istediklerini engelliyorlar, erişim izni vermiyorlar.

Twitter de durum daha kötü, mahkeme kararları olmasına rağmen adamlar sizi iplemeyiz diyorlar, sonucuna katlanırlar. Bakın bir ara Atatürk e hakaret içeren videolar olduğu için kapanmıştı, neden o zaman kahrolmadınız da şu anda kahroluyorsunuz?
:+1:

Re: Ynt: Twitter kapandı

cehcah' Alıntı:
akyildiz41' Alıntı:
cehcah' Alıntı:
Bu arada bu hükümet yolsuzluk yaptıysa tüm hükümetler malın dibine vurmuş demektir, diğerlerinde neden bu kadar hizmet yoktu?
madem yolsuzluk yapmadılar. neden orayı burayı yasaklıyorlar. kendinden emin olan adam paşa paşa gider hesap ta verir herşeyi serbest bırakır.

Güzel hocam, adamlar mahkemeden karar çıkarmışlar, o sayfaları kapat diye adamlar kapatmıyorlar.

Sen inanmıyorsan oy vermezsin, ama millet oyunu gördü ve görüyor, sorunlu bir diş için ağıza balyozla dalınmaz. Hem yolsuzluk yapan varsa mahkeme süreci devam ediyor, paralelcilerin ki savcı ve hakimde, şu anda davaya bakanlar savcı ve hakim değil mi?

Paşaları içeri atanlar, 17 aralığı yapanlar unutmayın!!!
:+1:

aslında twitter'a bu yetmez. a.k. partisinin a.k. trollerinden bir grup oluştursunlar, gitsinler twitterin sunucularını falan tekmelesinler, soğutma sistemlerine çaput soksunlar, olmadı reset atsınlar. ancak köyle kökünü kazırsın. aman tayyip sana bir uyarı "fazla kazıma, köke gelirsin" animallah.

Bütün sayfaları okumadım sinirlerim bozulmasın diye, alıntılardan anlaşılacığa üzere hala bu YASAĞI savunan şakşakcılıarın olması bizler için utanç verici bir durumdur.
AKP partizanlığı, amigoluk yaptığınızı ve şakşakcılık yaptığınızı biliyoruzda bu kadarı da fazla.

Yanlışa yanlış demek bu kadar mı zor arkadaş

partizanlığa gerek yok x hükümeti yanlış yapmıştır. tepkileri ölçüyor ona göre dns leri de kapatacak ama; tepki büyük olunca geri adım atacaklar.

Vay be bu yasağı savunan bile çıkıyor. HAYRETTT
Tamam biz bir şekilde giriyoruz da. giremeyenler var.
Mesele bağlanmak değil zaten nasıl böyle bir yasaklama getiriliyor. AKIL ALMIYOR.
Korktukları bir şey olsa gerek...

Geri