Twitter kapandı

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan sumunu
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü
muamma25' Alıntı:
kaybil' Alıntı:
muamma25' Alıntı:
olumlu bakarsak kapansın bence facebook ve twitter da çok zaman kaybediyorduk. hem yerli siteler değil.
belki bu sayede birileri kendimize ait facebook, twitter gibi siteler üretirde onları kullanırız. daha iyi olur

:alkis: yılın en sacma yorumu...
nesi saçma. sen saçmala bakalım nasıl saçmalıyorsun. doğru değildir desen ve sebeplerini açıklarsan anlarım. çamur at izi kalsın mantığı. daha gerekçe yazamayan bir zihniyetin var
Senin mantığına göre yabancı arabaların hepsini toplatalım kimse binmesin belki yerli araba üretiriz demek gibi bişey bu :D Türklerde buna benzer siteler yapsın. Twitter kullanan kullansın onu kullanan onu kullansın. Böyle bi mantık var mı?

Rüzgara Karşı'' Alıntı:
kaybil' Alıntı:
muamma25' Alıntı:
olumlu bakarsak kapansın bence facebook ve twitter da çok zaman kaybediyorduk. hem yerli siteler değil.
belki bu sayede birileri kendimize ait facebook, twitter gibi siteler üretirde onları kullanırız. daha iyi olur

biraz üstte bir arkadaş internet tamamen kapatılsın diyor, bence onun yorumu daha orjinal :=)
bence sen daha orjinalsin. anlayamamayışına hayran kaldım

pisagorean' Alıntı:
muamma25' Alıntı:
kaybil' Alıntı:
muamma25' Alıntı:

nesi saçma. sen saçmala bakalım nasıl saçmalıyorsun. doğru değildir desen ve sebeplerini açıklarsan anlarım. çamur at izi kalsın mantığı. daha gerekçe yazamayan bir zihniyetin var
Senin mantığına göre yabancı arabaların hepsini toplatalım kimse binmesin belki yerli araba üretiriz demek gibi bişey bu :D Türklerde buna benzer siteler yapsın. Twitter kullanan kullansın onu kullanan onu kullansın. Böyle bi mantık var mı?
galiba hiç paragraf sorusu çözmemişsin. cümlelerimi doğru okursan o bahsettiğin şeyi çıkaramazsın. çarpıtma yapmadan okumanı öneririm

muamma25' Alıntı:
Rüzgara Karşı'' Alıntı:
kaybil' Alıntı:
muamma25' Alıntı:

biraz üstte bir arkadaş internet tamamen kapatılsın diyor, bence onun yorumu daha orjinal :=)
bence sen daha orjinalsin. anlayamamayışına hayran kaldım
Bilgisayar ve internet te Gavur icadı :puhaha:

piluşum' Alıntı:
kaybil' Alıntı:
muamma25' Alıntı:

Sana göre saçma, bana görede çok güzel bir yorum.

teşekkur ederim hocam. anlayan birilerinin olması güzel

eemree' Alıntı:
Demek ki gelecek kayıtlar çok daha kötü içeriğe sahip.
Yokta şuan KapatBeUstaCanınSaolsun topicler arasında ne iş anlamadım :D ustayı dinlemeyenler var.

kaybil' Alıntı:
muamma25' Alıntı:

katılıyorum saçma ötesi
bende senin düşünce tarzını saçma ötesi buldum. hayat işte

Netice itibari ile olayı arkadaşlar gavur icadı mevzusuna çekmesin. gavur icadı demek tamamen karşı çıkmaktır

twitterin kapatılmasını destekleyen arkadaşlar bence şu an için doğrusunu yapıyor

cehcah' Alıntı:
Bakın bir ara Atatürk e hakaret içeren videolar olduğu için kapanmıştı, neden o zaman kahrolmadınız da şu anda kahroluyorsunuz?
Adı üstünde o videolarda Atatürk' e haraket vardı. Şu anda haraket yok ki, Hırsıza hırsız deniyor sadece...

atat%C3%BCrk%27%C3%BC+anma.jpg

serdemir' Alıntı:
cehcah' Alıntı:
Bakın bir ara Atatürk e hakaret içeren videolar olduğu için kapanmıştı, neden o zaman kahrolmadınız da şu anda kahroluyorsunuz?
Adı üstünde o videolarda Atatürk' e haraket vardı. Şu anda haraket yok ki, Hırsıza hırsız deniyor sadece...
Milli değerlerimiz ile neden mukayese ediyorsunuz?
Atatürk Cumhuriyetimizin kurucusu aynı zamanda bir simge, bir bayraktır .

serdemir' Alıntı:
cehcah' Alıntı:

Atatürk bana göre bizim için milli bir değer ve önderdir. O videolara twitter müdahale edip kaldırmadığı için bir süre erişimin durdurulması doğru bir karardı.

Hırsızlık olayına gelince, dinde ve hukukta suçu ispat edilmedikçe birilerini yaftalamak ciddi bir günah ve kul hakkıdır

serdemir' Alıntı:
cehcah' Alıntı:
Bi de bu çıktı Atatürkle kıyas. Yahu kardeşim etmeyin eylemeyin. Atatürk hayatta bile değil herhangi bir iradesi yok adam çıkmış hakaret ediyor kaldı ki sıradan bir seçilmiş değil ülkenin kurucusu. Bugün seçilmiş birini o mertebedeki biriyle kıyaslayamazsın. Ben insanlara hakaret noktasında katılıyorum size. Fakat bunu engellemek sesleri kesmek o siteyi kapatmakla değil kendini aklamakla olur. Konuşmaların var birine montaj diyosun öbürüne dublaj bi başkasını da kabul ediyosunhadi buyur. Kabul ettiğin konuşmaya bakıyorum diğeriyle hemen hemen aynı ses tonu aynı konuşma. Ben sana nasıl inanayım. O doğru bi kayıtsa öbürü neden montaj dublaj kanıtla bunu. Veya sen başbakansın elinde her türlü birim var yetki var. Bul o yayınlayanları. Yurtdışındaysa vur masaya yumruğu çıkar o adamları dünya lideri değil misin? Ben burdan şunu çıkarırım sen gerçekten çok acizsin. İstiklal mücadelesi vereceksin ama twitterı topyekün kapatarak mücadele ediyosun. Eskiden tv varmış tek eğlence düşünsene yasaklandığını. Şimdi twitter var facebook var insanlar orada kimseye hakaret etmeden eleştiriyor tartışıyor beyin fırtınası yapıyor. Bu şekilde hareket etmenin hiçbir mantığı ve gerekçesi yoktur kusura bakmayın.

Re: Ynt: Twitter kapandı

cehcah' Alıntı:
Bu arada bu hükümet yolsuzluk yaptıysa tüm hükümetler malın dibine vurmuş demektir, diğerlerinde neden bu kadar hizmet yoktu?
madem yolsuzluk yapmadılar. neden orayı burayı yasaklıyorlar. kendinden emin olan adam paşa paşa gider hesap ta verir herşeyi serbest bırakır.

memleket meselesi olmuş yine..

not:ilk alıntı yapıp yorum yapan kim olucak bakalım :)

cehcah' Alıntı:
orebro' Alıntı:
cehcah' Alıntı:
tomreader2010' Alıntı:
Basbakanimiz yalanlamadi olaylari ama bizim halka ne oluyorsa anlamiyorum bedava makarnanin sonucumu arastirmak lazim

Her havlayana kemik atarmısın hocam. O zaman elinde kemik torbasıyla gezmen lazım. Ayrıca çalan çırpan hükümet nasıl bu kadar hizmetler yapar, nasıl bu kadar borçları öder. İçlerinde çarık çürük çıkar, her ailenin bir delisi vardır, atasözümüz değil mi? ki bu koskoca bir parti, mutlaka çarık çürük olacaktır. Mesele en az zarar verip en çok hizmet etmektir.

2 liralık yolu 6 liraya yaptırıp şirkete kalan 4 liralık kârın 2 lirasını türgev için bağış olarak aldığınızda da hizmet yapmış olursunuz.. sonra da ihale dosyalarını, sayıştay raporlarını, ses kayıtlarını halktan saklamak için bin tane takla atarsınız.. çürük o partinin başında! Bunu urla villalarından, çatalca villalarından, 17 aralık günü paraları sifirlamasindan biliyoruz.. zararın boyutunu hangimiz biliyoruz? Bu yolsuzlukların 10 yıl, 20 yıl sonra oluşturacağı zararları hangimiz kestirebiliyoruz?

Hepsi iddia ve laf, 12 yıldır sesleri çıkmayan paralel örgütün kasetlerine inanıyorsunuz, o kadar yapılan hizmete inanmıyorsunuz.

Bu arada bu hükümet yolsuzluk yaptıysa tüm hükümetler malın dibine vurmuş demektir, diğerlerinde neden bu kadar hizmet yoktu?
Peki 12 yıldır övülen, ziyaretine gidilen, eli öpülen paralel şimdi nasıl birden düşmana dönüştürüldü. Yani 12 yıldır sen bu camianın kötü işler çevirdiğini anlayamadın öyle mi? İki sonuç çıkar burdan. Hakkaten sen süzme safmışsın derler adama yada birlikte bi işler çevirdiniz çıkarlar çatıştı ortağın seni sattı sen de onu günah keçisi ilan ettin. İki seçenekten hangisi kardeşim sen söyle?

muamma25' Alıntı:
serdemir' Alıntı:
cehcah' Alıntı:

Atatürk bana göre bizim için milli bir değer ve önderdir. O videolara twitter müdahale edip kaldırmadığı için bir süre erişimin durdurulması doğru bir karardı.

Hırsızlık olayına gelince, dinde ve hukukta suçu ispat edilmedikçe birilerini yaftalamak ciddi bir günah ve kul hakkıdır

Hakikaten dimi yaa suçları ispatlanmadan (hatta suçları kendilerine bildirilmeden) o kadar paşa ceza evine tıkıldı birkaç sene önce. Büyük haksızlık olduydu.

İşin kötü tarafı da bir kişinin işlediği bir suçu ispatlamak için polisin ve savcıların görev yapıyor olmaları gerek. Görevlerini yaptıklarında anında başka yerlere sürülmeleri değil. İçeri girmesi istenen birileri olunca hukuk işliyor, iğnenin ucu kendine dokunduğunda engelleniyorsa o ülkede adaletten bahsedilemez.

Eğer safmışlar kandırılmışlar seçeneğini seçersen ben de derimki bu derece saf bi adamın ülke yönetimine soyunması doğru mudur? Bugün bu kandırdı yarın kimbilir kimler kandıracak ben bununla mı uğraşıcam. Ki bu seçeneği yemezler safmış da kandırılmış da geç o işleri.

O değil de, kimse demiyor ki bu başlığın BTS destek forumunda ne işi var? :mrgreen:

cehcah' Alıntı:
akyildiz41' Alıntı:
cehcah' Alıntı:
madem yolsuzluk yapmadılar. neden orayı burayı yasaklıyorlar. kendinden emin olan adam paşa paşa gider hesap ta verir herşeyi serbest bırakır.

Güzel hocam, adamlar mahkemeden karar çıkarmışlar, o sayfaları kapat diye adamlar kapatmıyorlar.

Sen inanmıyorsan oy vermezsin, ama millet oyunu gördü ve görüyor, sorunlu bir diş için ağıza balyozla dalınmaz. Hem yolsuzluk yapan varsa mahkeme süreci devam ediyor, paralelcilerin ki savcı ve hakimde, şu anda davaya bakanlar savcı ve hakim değil mi?

Paşaları içeri atanlar, 17 aralığı yapanlar unutmayın!!!
Peki güzel kardeşim millet oyunu gördüyse varsın o hesaplar kapatılmasın. Millet zaten neyin ne olduğunu biliyor it ürür kervan yürür deselermiş ya o zaman. Ne diye koca siteyi kapattırıyosun. Millet eğilmez yenilmez amuda kalkmaz diyosun eee madem bu kadar güveniyosun ne diye uğraşıyosun.

pisagorean' Alıntı:
serdemir' Alıntı:
cehcah' Alıntı:
Bi de bu çıktı Atatürkle kıyas. Yahu kardeşim etmeyin eylemeyin. Atatürk hayatta bile değil herhangi bir iradesi yok adam çıkmış hakaret ediyor kaldı ki sıradan bir seçilmiş değil ülkenin kurucusu. Bugün seçilmiş birini o mertebedeki biriyle kıyaslayamazsın. Ben insanlara hakaret noktasında katılıyorum size. Fakat bunu engellemek sesleri kesmek o siteyi kapatmakla değil kendini aklamakla olur. Konuşmaların var birine montaj diyosun öbürüne dublaj bi başkasını da kabul ediyosunhadi buyur. Kabul ettiğin konuşmaya bakıyorum diğeriyle hemen hemen aynı ses tonu aynı konuşma. Ben sana nasıl inanayım. O doğru bi kayıtsa öbürü neden montaj dublaj kanıtla bunu. Veya sen başbakansın elinde her türlü birim var yetki var. Bul o yayınlayanları. Yurtdışındaysa vur masaya yumruğu çıkar o adamları dünya lideri değil misin? Ben burdan şunu çıkarırım sen gerçekten çok acizsin. İstiklal mücadelesi vereceksin ama twitterı topyekün kapatarak mücadele ediyosun. Eskiden tv varmış tek eğlence düşünsene yasaklandığını. Şimdi twitter var facebook var insanlar orada kimseye hakaret etmeden eleştiriyor tartışıyor beyin fırtınası yapıyor. Bu şekilde hareket etmenin hiçbir mantığı ve gerekçesi yoktur kusura bakmayın.
Atatürk'ün iredesimimi yok ?
Sanırım, şu anada bu topraklar üzerinde yaşamıyorsunuz?

:tr: :tr:
hepsi tırıvırı. hiçbirine inanmıyorum. taraflarında olmak bile istemiyorum.
yeter artık. tam rahata erdik derken, herşey normalleşmeye başlıyor derken bir de bunlar çıktı. hepsi ama hepsi, iktidarı muhalefeti camiası doğusu batısı ayıranı böleni hepsi gitsinler. terketsinler bizi. Türk milleti, kendine yeter!
:tr: :tr:

COBOL' Alıntı:
pisagorean' Alıntı:
serdemir' Alıntı:
cehcah' Alıntı:
Atatürk'ün iredesimimi yok ?
Sanırım, şu anada bu topraklar üzerinde yaşamıyorsunuz?
İradesi yok derken yürütme, yasama ve yargı üzerinde bir yetkisi var mı şu an. Yani şu anki irade ile kıyaslama yapılacak bir mertebede mi? Partiler üstü, şahıslar üstü bir lider. Kurucu lider kurucu. Seçtiğiniz adamlarla kıyaslayamazsınız yani. Genel yazdığımı oku cımbızla söz çekip lanse etme. Atatürk milli iradeyi bu ülkeye veren insandır. Bugün diyo ya sağlam irade diye işte o iradenin mimarıdır.

Başlarda savunan kimse çıkmayınca, ironik yazayım dedim...
Amma muhakemesi arızalı adam çıktı ya...
Büyük ihitmalle savunmaya çalışanlar düşük yaş grubundan...(istisnalar hariç..)

Bu kadarı da olmaz demiştim ama oldu.
Meşhur bir söz var ya, kim için bu kadarını da yapmaz dediysem tam da o kadarını yaptı.
yazıklar olsun, bu güzel ülkemizi ne hale düşürdünüz.

Hani bu yasanın şakşakçıları sitenin komple kapatılmayacağını ilgili sayfaların kapatılabileceğini söylüyorlardı?

Milletle yeter dalga geçildiği...

ozlem22' Alıntı:
muamma25' Alıntı:

yorumsuz.. :-1: :-1:

arkadaş helal twitterdan bahsediyor herhalde hocam...buna da benim yorumum...twittera PARALEL hatlardan girebiliyoruz...yine gülen kazandı..hahaha

Geri