Twitter kapandı

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan sumunu
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü
bu uygulamaları savunanlar yarın yüzleri kızaracak ve bizden özür dileyecek tabi yüzleri varsa

s_kajmeran' Alıntı:
Hani bu yasanın şakşakçıları sitenin komple kapatılmayacağını ilgili sayfaların kapatılabileceğini söylüyorlardı?

Milletle yeter dalga geçildiği...
:D hay ağzına sağlık hoca iyi yerden vurdun bunları. Bi de bize yasayı yorumluyolardı karşımıza geçmiş yok şöyle olacak yok böyle olacak diye :D

Re: Ynt: Twitter kapandı

cehcah' Alıntı:
akyildiz41' Alıntı:
cehcah' Alıntı:
Bu arada bu hükümet yolsuzluk yaptıysa tüm hükümetler malın dibine vurmuş demektir, diğerlerinde neden bu kadar hizmet yoktu?
madem yolsuzluk yapmadılar. neden orayı burayı yasaklıyorlar. kendinden emin olan adam paşa paşa gider hesap ta verir herşeyi serbest bırakır.

Güzel hocam, adamlar mahkemeden karar çıkarmışlar, o sayfaları kapat diye adamlar kapatmıyorlar.

Sen inanmıyorsan oy vermezsin, ama millet oyunu gördü ve görüyor, sorunlu bir diş için ağıza balyozla dalınmaz. Hem yolsuzluk yapan varsa mahkeme süreci devam ediyor, paralelcilerin ki savcı ve hakimde, şu anda davaya bakanlar savcı ve hakim değil mi?

Paşaları içeri atanlar, 17 aralığı yapanlar unutmayın!!!

O davaların savcısıyım diyen vito carleyonemiydi acep?

"Onların kalpleri vardır, onlarla kavramazlar; gözleri vardır, onlarla görmezler; kulakları vardır, onlarla işitmezler. İşte onlar hayvanlar gibidir; hatta daha da şaşkındırlar. İşte asıl gafiller onlardır." Araf 179

google'dan search ettim

big_way' Alıntı:
:!: Twitter ın kapatılması yanlış fakat şöyle bir durum var başbakan ulusal güvenliğimiz tehlikede diyor bu durumda geçici bir çözüm olarak twitterın kapatıldığını düşünüyorum. İktidar karşıtı olmak ayrı şey Türkiye karşıtı olmak ayrı şey. Bunu ayırmayı bilelim. 1960'dan beri oynanan oyunların aynı olduğunu unutmayalım. Unutmayın ki Özal'da 12 uçak altınla ülkeden kaçıyordu manşetlere göre. Menderesin kasasından uygunsuz kadın resimleri çıkmıştı güya. Millet bu yalanları 1 defa yedi artık yemiyor.

Varsayalım Hocam senin dediğin doğru, ülkenin güvenliği, bölünmezliğini ele alırsak şu an meydanlarda miting yapan malum iki partinin görüntülerini hiç izledin mi? Açılan pankartları ve paçavraları gördün mü? Bu olay Türkiye karşıtlığına girmiyor mu? Peki başbakan buna neden ses çıkarmıyor. Tek ses çıkardığı şey ölmüş insanlar üzerinden siyaset yapması.

Kozmik odalarda fillerle tepişirken "hukuk dilediği yere girer" diyenlenler şimdi ülke güvenliği diyor ne iş?

Ulan ülkenin en gizli belgelerini zaten siz vermediniz mi, o belgelerden daha gizli ne olabilir bu ülkede? Kimse kendini kandırmasın....

cehcah' Alıntı:
ct442002' Alıntı:
Başlarda savunan kimse çıkmayınca, ironik yazayım dedim...
Amma muhakemesi arızalı adam çıktı ya...
Büyük ihitmalle savunmaya çalışanlar düşük yaş grubundan...(istisnalar hariç..)

avatarından belli zeka seviyen :)

Avatarda en azından bir yüz ifadesi var...

pisagorean' Alıntı:
evrim0626' Alıntı:
piluşum' Alıntı:
güzel ülkem ne yasaklar gördü bu devede kulak kalır. Başörtüsü yasak, kürtçe konuşmak yasak, namaz kılmak yasak, ezan yasak, aleviyim demek yasak. daha neler neler.
evet hocam haklısın bu dediklerinin yanında basit bişi ama buda yasak ve olmaması gereken bir yasak.
Bu ülkede kürtçe konuşmak yasak değildi resmi dairelerde konuşmak yasaktı yasak demeyelim olması gereken buydu. Anayasada dilin ne olduğu yazar. Başörtüsü konusunda suitimaller oldu her iki tarafta bunu çok fazla kullandı ve cılkı çıktı. Namaz kılmanın yasak olduğu bi dönem yoktur. Ezan Türkçe okunmuştur ama yasak edilmemiştir. Kitapta önemli olan anlamını ezanı anlamaktır. Dili hangi dilde okunduğu önemli midir değil midir bununla ilgili ne Kuran-ı Kerimde ne de hadislerde bir ibare yoktur.

Çok komiksin rahmetli dedem kuranı gizli gizli ahırlarda okuduklarını anlatırdı. Gözünüze at gözlüğü kulağınıza da bayağı bir pamuk tıkamışınız. Askerde er ailesi ile kürtçe konuşuyor diye dayak yiyordu. Baş örtülüleri ünüversite kapısında inim inim inletiyordunuz sizi gidi kukla zihniyet.

s_kajmeran' Alıntı:
Kozmik odalarda fillerle tepişirken "hukuk dilediği yere girer" diyenlenler şimdi ülke güvenliği diyor ne iş?

Ulan ülkenin en gizli belgelerini zaten siz vermediniz mi, o belgelerden daha gizli ne olabilir bu ülkede? Kimse kendini kandırmasın....

:alkis: :alkis:

dün başbakan arif nihat asyanın bayrak şiirini okuyordu. geçen yıl bu şiir şiddet içeriyor diye ders kitaplarından çıkarıldı. milli değerlere saldıranlar bu günlerde bayrağa sarılır oldular

sanal_kisi' Alıntı:
fuatavni @fuatavni · 47 sn. önce
Bu gün alınmış bir mahkeme kararıyla kademeli olarak 'Tiwiter' kapanıyor. Diktatör en çok kalemden ve kelimelerden korkuyordu.
Korkma titre.

avanak avni sana dakka başı küfretseler ne yaparıdn. Tabi sen sanal kimlikle salla

Bunların ya bişeyden haberleri yok, ya da ne yaptıklarını bilmiyorlar!

Her uyarıyı, eleştiriyi kendine yapılan büyük bir oyun olarak görüp iyice paranoyaklaştılar!
Bu neyin korkusu, hırsızlık , yolsuzlukta bile kapatmadılar... Acep bu neyin korkusu.....

Ekli dosyalar

• erik.jpg
    erik.jpg
    8.7 KB · Görüntüleme: 242
pkk doğu ve güney doğuda özerlik kuruyor, Suriyeliler asker polis öldürüyor sizde oturmuş twiter de güvenlik arıyorsunuz.

cehcah' Alıntı:
Hepsi iddia ve laf, 12 yıldır sesleri çıkmayan paralel örgütün kasetlerine inanıyorsunuz, o kadar yapılan hizmete inanmıyorsunuz.

Bu arada bu hükümet yolsuzluk yaptıysa tüm hükümetler malın dibine vurmuş demektir, diğerlerinde neden bu kadar hizmet yoktu?
*12 yılda o paralel yapıyı hükümet kendi eliyle kurdu. bugün çıkarlar çatışınca böyle oldunuz.
* Hizmetler gözünü o kadar bürümüş ki yanlışları görmüyorsunuz. yanlışa yanlış demiyorsunuz ya da diyemiyorsunuz. Kalkınma muhakkak oldu ama kalkınmayla yaptığınız adaletsizliği örtemezsiniz.
* Biz tüm hükümetler yapmadı demiyoruz ki zaten. yapana yaptın diyoruz.
* Hizmet yapsın da çaldığı onun olsun mantığıyla çok fazla ömrü olmaz bir milletin...

Bir bilişimci olarak twitterın kapatılmasını tabiki onaylamıyorum. Ancak son zamanlarda (o parti bu parti diye ayrım yapmadan söylüyorum kimse yanlış anlamasın) Parti büyükleri , devlet büyükleri ve Türkiyenin önde gelen düşünürlerine son derece ağır hakaret ve küfürler vardı. Bence seçime kadar kapatılması iyi olur, yoksa kutuplaşma hat safhaya çıkacak.

samandira' Alıntı:
big_way' Alıntı:
:!: Twitter ın kapatılması yanlış fakat şöyle bir durum var başbakan ulusal güvenliğimiz tehlikede diyor bu durumda geçici bir çözüm olarak twitterın kapatıldığını düşünüyorum. İktidar karşıtı olmak ayrı şey Türkiye karşıtı olmak ayrı şey. Bunu ayırmayı bilelim. 1960'dan beri oynanan oyunların aynı olduğunu unutmayalım. Unutmayın ki Özal'da 12 uçak altınla ülkeden kaçıyordu manşetlere göre. Menderesin kasasından uygunsuz kadın resimleri çıkmıştı güya. Millet bu yalanları 1 defa yedi artık yemiyor.

Varsayalım Hocam senin dediğin doğru, ülkenin güvenliği, bölünmezliğini ele alırsak şu an meydanlarda miting yapan malum iki partinin görüntülerini hiç izledin mi? Açılan pankartları ve paçavraları gördün mü? Bu olay Türkiye karşıtlığına girmiyor mu? Peki başbakan buna neden ses çıkarmıyor. Tek ses çıkardığı şey ölmüş insanlar üzerinden siyaset yapması.

Başbakan her mitinginde Tek devlet Tek Bayrak Tek millet dersi veriyor senin kulak tıklaı galiba

offf, offf çok şeyler yazasım. hem hükümete hem de burada yazan değişik arkadaşlara. laf anlatırsın anlamaz, takım tutar gibi adam tutar (partiyi geçtim artık), hala montaj der, dublaj der. hay sizi Allah bildiği gibi yapsın. Kendine bilişimci deyip de, bir şekilde kapanmayı savunan arkadaşlar, diplomalarınızı yırtın bence.

Bu arada en beğendiğim slogan "140 karakter, 1 karaktersize karşı"

piluşum' Alıntı:
pisagorean' Alıntı:
evrim0626' Alıntı:
piluşum' Alıntı:
güzel ülkem ne yasaklar gördü bu devede kulak kalır. Başörtüsü yasak, kürtçe konuşmak yasak, namaz kılmak yasak, ezan yasak, aleviyim demek yasak. daha neler neler.
evet hocam haklısın bu dediklerinin yanında basit bişi ama buda yasak ve olmaması gereken bir yasak.
Bu ülkede kürtçe konuşmak yasak değildi resmi dairelerde konuşmak yasaktı yasak demeyelim olması gereken buydu. Anayasada dilin ne olduğu yazar. Başörtüsü konusunda suitimaller oldu her iki tarafta bunu çok fazla kullandı ve cılkı çıktı. Namaz kılmanın yasak olduğu bi dönem yoktur. Ezan Türkçe okunmuştur ama yasak edilmemiştir. Kitapta önemli olan anlamını ezanı anlamaktır. Dili hangi dilde okunduğu önemli midir değil midir bununla ilgili ne Kuran-ı Kerimde ne de hadislerde bir ibare yoktur.

Çok komiksin rahmetli dedem kuranı gizli gizli ahırlarda okuduklarını anlatırdı. Gözünüze at gözlüğü kulağınıza da bayağı bir pamuk tıkamışınız. Askerde er ailesi ile kürtçe konuşuyor diye dayak yiyordu. Baş örtülüleri ünüversite kapısında inim inim inletiyordunuz sizi gidi kukla zihniyet.
He he öyleydi. Kimin kukla olduğu belli. Kimin kimlikleri ipotek altında herşey ortada. Bunlar üzerinden siyaset yapmanın devri bitti. Bunları kullanarak milleti soyanlar ortaya çıktı. Sen geç bunları da 12 yıldır birlikte yattığınız camiayla çevirdiğiniz işlerin hesabını verin. Birbirinizi günah keçisi ilan ederek sıyrılmayı düşünecek kadar komik olan sizlersiniz asıl. O diyo suçları ona atarım ben sıyrılırım öbürü diyo ben de ona yüklerim sıyrılırım. Yemezler.

piluşum' Alıntı:
pisagorean' Alıntı:
evrim0626' Alıntı:
piluşum' Alıntı:

şu an çok farklı bir durum mu var? şartlar farklı zulum aynı..üstüne bi de yolsuzluk... dini duygular gözlerinizi kör etmiş kendini padişah sanan birinin peşinden gidiyorsunuz... Allah dedi mi tamam herşeyi yapabilir....gerçi siz de aynı zihniyette olduğunuz için şaşırmamalı....korkmayın titreyin

cehcah' Alıntı:
akyildiz41' Alıntı:
cehcah' Alıntı:
madem yolsuzluk yapmadılar. neden orayı burayı yasaklıyorlar. kendinden emin olan adam paşa paşa gider hesap ta verir herşeyi serbest bırakır.

Güzel hocam, adamlar mahkemeden karar çıkarmışlar, o sayfaları kapat diye adamlar kapatmıyorlar.

Sen inanmıyorsan oy vermezsin, ama millet oyunu gördü ve görüyor, sorunlu bir diş için ağıza balyozla dalınmaz. Hem yolsuzluk yapan varsa mahkeme süreci devam ediyor, paralelcilerin ki savcı ve hakimde, şu anda davaya bakanlar savcı ve hakim değil mi?

Paşaları içeri atanlar, 17 aralığı yapanlar unutmayın!!!

Vallahi bir yaşıma daha girdim. Paşaları içeri atanlar, 17 aralığı yapanlar unutmayın!!! yazılabiliyorsa sanki bu iş yapılırken hükümet hiç bu işe karışmamış gibi, vallahi söylenecek bir şey yok.

Şimdiki davalara bakanlar da savcı hakim evet. Ama millet daha suçlanmadan senelerce cezaevine tıkılırken görevdeki savcılar hakimler adaletliydi kahramandı. Emniyet amirleri falan türkiyenin bağırsaklarını temizliyordu. Şimdi mi paralel oldular. O zamanlar değillermiydi? MEB te belli cemaatlerden olmayanları kimse sallamıyor du, şimdi mi kadrolaştılar. KPSS soruları dağıtıldı. Millet aslan gibi hiç dersine çalışmadan memurluğa atandı (müslümanım diyorlar ama o memurluktan kazandıkları parayı nasıl yedirecekler acaba çocuklarına). O zaman hükümet bunların farkında değilmiydi, haberleri yokmuydu zannediyorsunuz? Aynı şekilde bu tapeleri yayınlayanlar da adaletten bahsetmesin. Madem elinizde böyle tapeler (Allah bilir daha neler neler) vardı da aranız bozulunca kullanırız diye koz olarak mı saklıyordunuz elinizde? Bizler halk olarak millet olarak yukardakilerin birbiriyle kapışmasını mı bekleyeceğiz gerçekleri öğrenmek için adaletin uygulanması için.

Zamanında konuşup konuşup şimdilerde tam tersini söyleyenlerin yaptıkları bence ikiyüzlülükten başka birşey değil. İşine gelince adalet adalet işine gelmeyince hop değiştir kanunu hop değiştir uygulayıcıları oluversin "sana uygun adalet".

Allaha, Kurana, Peygamberlere, Adalete inanan bunlara uygun yaşamayı seçen kimse böyle birşey yapamaz. Haa gerçi adaletli davranmak objektif olmak için illa belli bir dine mensup olmak ta gerekmez. Ama bir dine mensup olmayanları aşağılayanlar böyle mi örnek müslüman oluyorlar.

Lütfen iki yüzlülüğü bırakalım. Adalet peşinde koşalım.

muamma25' Alıntı:
Hırsızlık olayına gelince, dinde ve hukukta suçu ispat edilmedikçe birilerini yaftalamak ciddi bir günah ve kul hakkıdır
Hukuk mu kaldı ispat edilsin.
bu arada Suçları ispatlanmadan hırsızlara hırsız diyerek günah işleme özgürlüğümü kullanmak istiyorum. (bkz Metin KÜLÜNK)

h.habib' Alıntı:
Arkadaş ölmezsiniz yahu. Benim Twitter hesabım yok.
Bi eksiklik hissetmiyorum. Girmeseniz kıyamet mi kopacak.
Açın gözünüzü artık. Bizi bölmeye, parçalamaya, bir daha ayağa kalkamayacak şekilde bitirmeye çalışıyorlar.
Bakın ben cemaatte kaldım. Yalnız şu günlerde 180 derece dönen cemaat değil. Bunlara cemaat değil zaten uzaktan yakından alakaları yok.
Ve bunlara farkında olmadan Gerçekten Allah rızası için çalışanlara lafım yok.
Kur'an la, Risalei Nur'la ... alakaları yok bunların. Tam tersine hareket ediyorlar. Bizi içten bölmek için
Çok büyük bir oyun oynanıyor. Allah aşkına resmin tamamına uzaktan bakın. Önceden birbirine düşman olanların ülkeyi karıştırmak için nasıl ittifak ettiklerini görün lütfen.

Hocam yazınızı okuyunca gülmeden edemedim, insanlara böyle mi birlik btünlük sağlanacak, bişeyler kapatarak, yasaklaanarak, insanların iyice damarına basılarak mı birlik bütünlük sağlanacak. başbakan olarak milleti birleştirici hiç bi adım atmıyo, sonra şu böldü bu böldü diyo..

serdemir' Alıntı:
muamma25' Alıntı:
Hırsızlık olayına gelince, dinde ve hukukta suçu ispat edilmedikçe birilerini yaftalamak ciddi bir günah ve kul hakkıdır
Hukuk mu kaldı ispat edilsin.
bu arada Suçları ispatlanmadan hırsızlara hırsız diyerek günah işleme özgürlüğümü kullanmak istiyorum. (bkz Metin KÜLÜNK)
Operasyon yapılıyo evlerde kasalar, ayakkabı kutularında paralar, kollarda saatler. Operasyonu yapan savcılar önceden altına zırhlı arabalar verilmiş savcılar, cesur yürekli savcılar şimdi kukla savcılar, paralelin savcıları. Yahu siz ya kendinizi müthiş akıllı sanıyosunuz yada milleti hakkaten müthiş saf sanıyosunuz. Sen savcıları polisleri diskalifiye et ondan sonra da ispatlanmadığı sürece kimseye iftira atılamaz de.

Birde güvenlik muhabbeti var ki Allahım akıllara zarar... Dünya belgeleri bilgileri görebiliyor sıkıntı yok ama ülke insanı görürse ülke güvenliği tehlikeye girer muhabbeti hangi kafanın ürünü?

Bu adamı zaten sevmiyordum ayrı mesele ama makamından dolayı saygı duyuyordum artık ölsede yüzünü görmesek diye dua ediyorum iyice zıvanadan çıktı 8 9 aydır

Geri