dostveviski
Üye
Netspeed düzenli olarak ödüyorum faturalarımı geçmek isteyen olursa diye de kodumu paylaşıyorum.
kod: D4UYZE
kod: D4UYZE
Gıbır.net'te referans var mıymış hocam? Yeni duydum. Nereden alıyoruz kodu acaba? Epeydir kullanıyorum şükür sıkıntı yaşamadım. İlginiyorda müşteri hizmetleri.Yaklaşık 1.5 yıldır gıbırnet kullanıyorum.Memnunum arkadaşlar.Düşünen olursa referans kodunu bırakıyorum. 20 TL sizin faturanizdan 20 TL benim faturamdan düşecek.
GIBIRNet’e 1 yıl boyunca her ay 20 TL indirimle geçmek isteyenler paylaştığım kodla başvuru yapabilirler.
GHKGJRZEEF
Hocam mobil uygulamadan değil de tarayıcan online işlemlere giriş yaparsanız referanslar diye bir menü olduğunu göreceksiniz.Gıbır.net'te referans var mıymış hocam? Yeni duydum. Nereden alıyoruz kodu acaba? Epeydir kullanıyorum şükür sıkıntı yaşamadım. İlginiyorda müşteri hizmetleri.
Bende adsl bağlı değildi hat bağlantılarını ve kurulumu kendim yaptım.comnet için yerinde kurulum hizmeti istemek gereklimi
180 günden fazla gününüz olduğunda sizin için hediye süre gelmiyor sadece kodunuzu kullananlara ücretsiz ek süre geliyor. o yüzden kod paylaşmayı bıraktımSanırım forumda COMNET kullanan sayısı gittikçe çoğalıyor. Bende NETSPEED'den COMNET'e geçiş yaptım. 1 yıllık peşin ödeme yaptım. Aylık 179 TL'ye denl geldi. Yine forum üyesi bir arkadaşımızın koduyla üyelik gerçekleştirdim. 30 günde ücretsiz verdi. Dolayısıyla 13 ay fatura ve zam derdim kalmadı. Artık 2025 Mart ayında bu konuya bir uğrarım heralde ?
Benim davet kodumun bildiğim kadarıyla bana bir avantajı olmuyor 12 aylık peşin ödediğim için ama size 30 gün veriyor. Kullanmak isteyen olursa CMT898ECA
180 günden fazla gününüz olduğunda sizin için hediye süre gelmiyor sadece kodunuzu kullananlara ücretsiz ek süre geliyor. o yüzden kod paylaşmayı bıraktım
maksimum fayda için 180 günden az interneti olan arkadaşların kodunu kullanmakta fayda var.Olsun arkadaşlara faydamız olur hocam
Comnet'e başvuran arkadaşlarım 30 Gün Ücretsiz internet kazanıyor. Tıkla: https://www.comnet.com.tr/yeni-basvuru?code=CMT559WSP #BizComnetliyiz
180 günün altına düştüm Yok mu hem kendine hem bana 30 gün internet ısmarlayacak bir babayiğit
Ben hocam sayesinde yeniden 180 gün üzerine çıktım sanırım Hocamın koduyla devam edelimYeni abone olmak isteyenler de benim kodumla olabilir. CMT352NUK
Comnet – Yeni Abonelik - 1000Mbps'e Kadar Yüksek Hızlı İnternet
Hemen Comnet internete başvurun ve yüksek hızlı internetin keyfini çıkarmaya başlayın.www.comnet.com.tr
hocam kullandım senin kodunu ama bakalım ne olacak.Comnet'e başvuran arkadaşlarım 30 Gün Ücretsiz internet kazanıyor. Tıkla: https://www.comnet.com.tr/yeni-basvuru?code=CMT559WSP #BizComnetliyiz
180 günün altına düştüm Yok mu hem kendine hem bana 30 gün internet ısmarlayacak bir babayiğit
Mevcut altyapıyı kullanıyorsunuz yine hocam. Halihazırda olanının hemen hemen aynısını kullanacaksınız. Turk.net müşterisiydim önceden. Pek sorun yaşamıyordum ama sorun olunca da müşteri hizmetleri o zamanlar yoktu. Kayıt açtırıp bekliyorduk. Comnet o anlamda daha iyi. Ararsanız bakan var. Gece bile yazılı destek kaydı açsanız birisi cevap veriyortürknette bir yıl peşin ödemeli planım var ama comneti de merak ediyorum. sorun yaşar mıyım acaba, müşteri temsilciliği nasıl sorun çıkarsa çözüme ulaşma hızları nasıl? kullanan arkadaşlardan memnun olmayan var mı, geçipte sorun yaşadınız mı?
?Halen bir internetiniz var ve internetinizle sorun yaşamıyorsanız comnette de sorun yaşayacağınızı düşünmüyorum. Geçiş işlemi oldukça kolay. Canlı destekleri haftiçi 09.00-18.00 arası destek veriyorlar. Hafta sonu ve akşamları uygulama yada sitelerinden yazılı olarak destek oluyorlar. 3,6,12 aylık peşin ödemeli paketleri gayet indirimli. Ben kullanıyorum tavsiye ederim. Tavsiyem denemek için önce 1 aylık paket alıp denemeniz gerekirse yıllık paket seçmeniz. Eğer lazımsa 30 gün ücretsiz internet kodumu kullanarak üye olabilirsiniz.
"Merhaba, Comnet'e başvuran arkadaşlarım 30 Gün Ücretsiz internet kazanıyor." https://www.comnet.com.tr/r/CMT664UAG
Hocam Hediye Süreniz geldi, sizin içinde hayırlı olsun.
Bence en az %30Arkadaşlar comnete 15 şubat 2024 te ne kadar zam gelecek bilgisi olan var mı. mh a kayıt açtım söyleyemeyiz diyor ama.