Niyetiniz varsa uzatın. Benim 200 küsür gün var. Ancak yine de uzatacağım.Arkadaşlar comnete 15 şubat 2024 te ne kadar zam gelecek bilgisi olan var mı. mh a kayıt açtım söyleyemeyiz diyor ama.
Niyetiniz varsa uzatın. Benim 200 küsür gün var. Ancak yine de uzatacağım.Arkadaşlar comnete 15 şubat 2024 te ne kadar zam gelecek bilgisi olan var mı. mh a kayıt açtım söyleyemeyiz diyor ama.
Aynen taksit yapmıyor. Onu bankanız ile siz halledeceksiniz. Bazı bankalar sonradan taksitlendirme yapıyor. Örneğin enpara faizsiz 5 ya da 9 taksite bölüyordu sanırım.12 aylık modem dahil 3700 lira tuttu. Bunu kredi kartından tek seferde mi alıyorlar. Taksit olayı yok galiba?
hocam kodunuzu kullandım,yarın evrakları çıktı alıp yükleyeceğimTürknet 399 a çıkarınca fiyatı
COMnet 100mbps ye geçtim
12 aylık peşin yatırınca 165 e geldi 395 günlük(Davetiye Kodu ile 30 gün verdiler) 2148 TL ödedim.
bence güzel
download hızı 80.3 upload hızı 50.9 çıkıyor
şimdilik memnunum
Tavsiye ederim
Davetiye ile gelirseniz 45 Güne kadar ücretsiz kullanabiliyorsunuz
Davetiye Kodum:
CMT887QNJ
Ekli dosyayı görüntüle 75427
modem istediğinizden dolayı 1350 fiyat farkı var.o nasıl oluyor hocam? Ben de 12 aylık seçeneğini seçtim ama 3697 tl ye geliyor. Almadım gerçi ama ekran görüntüsünü bir üstteki mesaja koymuştum
En fazla 2-3 gün sürer tahminimce.bağlantı kaç gün içinde sağlanıyor? Ben de hattımı kapatıp buraya geçmeyi düşünüyorum. Bu ay sonunda bitiyor benimkisi.
Hocam ben 1 gün bile beklemedim. Evrakları İnternete yükledim. Zaten yükleyip onay verene kadar diğer Internet aktifti. Yükledikten sonra aradım dediler onay verin hemen başlasın. E dedim başlasın. Başladı ??bağlantı kaç gün içinde sağlanıyor? Ben de hattımı kapatıp buraya geçmeyi düşünüyorum. Bu ay sonunda bitiyor benimkisi.
saçma bir şekilde geçemedim. türknette yalın kullandığımı sanıyordum(daha doğrusu müşteri temsilcisi öyle söyledi, ki kendileri bile bilmiyormuş) ama olmayınca yalına geçeyim dedim. geçirmiyorlar(güya fiberde yalın olmuyormuş, külahıma anlat sen benim). comnet de yalın olmadan geçiş yapamayız, yeni müşteri başvurusu yapın diyor. yeni müşteri başvurusunu denediğimde boş port yok hatası alıyorum. comnet müşteri temsilcisi sağolsun! telekoma dilekçe vermeniz gerek boş port için diyor bla bla bla. müşteri almak için çokta bi önemi yok gibi yaklaşımlar...hocam kodunuzu kullandım,yarın evrakları çıktı alıp yükleyeceğim
hocam geçiş yaptığınız gün baz alınır. bence ayın 24 ünde diğer sözleşmeniz bitsin öyle başvurun. zaten hemen bağlıyorlar. benimkini aynı gün içinde bağladılar. ödeme 12 aylık peşin yaparsanız sizin lehinize oluyor. isterseniz ay ay da ödeyebilirsiniz ama ne zaman zam gelir bilinmez. referans kodlarını başvuru yaparken kullanabilirsiniz. benim de kodum yukarıda var. isterseniz kullanabilirsiniz.Vodafone'dan comnet'e geçiş düşünüyorum.
23 Şubat'ta Vodafone 24 aylık sözleşme bitiriyor. Şu an veya salı günü (20 Şubat) başvuru yapsam eski tarifem kendi kendine sonlanacak mı?
Ödeme 12 aylık peşin mı oluyor? O zaman aylık fiyat neden yazılmış?
Paylaşılan referans kodlarını ne zaman kullanabileceğim?
Teşekkür ederim.hocam geçiş yaptığınız gün baz alınır. bence ayın 24 ünde diğer sözleşmeniz bitsin öyle başvurun. zaten hemen bağlıyorlar. benimkini aynı gün içinde bağladılar. ödeme 12 aylık peşin yaparsanız sizin lehinize oluyor. isterseniz ay ay da ödeyebilirsiniz ama ne zaman zam gelir bilinmez. referans kodlarını başvuru yaparken kullanabilirsiniz. benim de kodum yukarıda var. isterseniz kullanabilirsiniz.
Cevabınız için teşekkür ederim.sözleşme bitiyorsa veya taahhüt yoksa aramanıza gerek yok
otomatik olarak geçiş yapılıyor
yenisiyle görüşün
hocam kodunu kullanıyorum. Yeni abonelik alacağım.En fazla 2-3 gün sürer tahminimce.
En iyisi müşteri hizmetlerine bir sorun hocam ama geçiş konusunda sanki sorun olmaz gibi. 444 46 78(DSL hafta içi 10:00 - 18:00 arası)Eski taahhütlü hattım ADSL ve COMNET ise VDSL. Başvuru yaptırıyor ancak geçiş sanırım olmayacak.
Eski servis sağlayıcı ise VDSL yapamayız diyor.
Ne yapmam lazım. Eski hattı kapatıp yeniden COMNET'e başvuru yapmalıyım?
hocam lütfen şu cümleni düzelt ya. devrik devrik duruyor öylece. her seferinde anlayana kadar canım çıkıyor. çocuklara da böyle not tutturuyorsanız düzeltiniz lütfen.Eski taahhütlü hattım ADSL ve COMNET ise VDSL. Başvuru yaptırıyor ancak geçiş sanırım olmayacak.
Eski servis sağlayıcı ise VDSL yapamayız diyor.
Ne yapmam lazım. Eski hattı kapatıp yeniden COMNET'e başvuru yapmalıyım?
Düzelttim. Umarım isteğiniz gibi olmuştur.hocam lütfen şu cümleni düzelt ya. devrik devrik duruyor öylece. her seferinde anlayana kadar canım çıkıyor. çocuklara da böyle not tutturuyorsanız düzeltiniz lütfen.