Uygun Ev İnterneti Arıyorum

Kodla Büyü
GIBIRNet’in kotasız, sınırsız internet dünyası ile tanışmak ve 1 yıl boyunca her ay 20 TL indirimden faydalanmak için paylaştığım kodla başvuru yapabilirsiniz. - Referans Kodu: GHKGJRZEEF

Gıbır Neti tavsiye ederim arkadaşlar. Deprem öncesi Adıyamanda yaşarken kullanıyordum, sıfır sıkıntı.Turk Net de kullandım ama fiyatları çok arttı bir anlamı kalmadı kullanmanın. Gıbır Nette şu anda 100 Mbps kotasız 240₺, bulunduğum adreste fiber yok olsa yine kullanırdım. Telekom'a mecbur kaldık bunun neredeyse iki katını ödeyip dörtte biri hız kullanıyorum maalesef.

port sorununu nasıl hallettiniz yaklaşık millenicom 1.5 aydır bekliyorum port tahsisi için.

Aylık ödemelerde 35 mbit 239 tl, 100 mbit 269 tl.
Yıllık ödemelerde 35 mbit 179 tl, 100 mbit 199 tl.

TTelekom altyapısında bu fiyatlardan fazla ödeyen varsa Comnet'e geçmesini öneririm :D Referans ile gelen üyeler 30 gün de ücretsiz internet kazanıyor. Yani ortalamada ödediğiniz fiyat daha da düşüyor.

Davetiye Kodu: CMT559WSP

Comnet'e başvuran arkadaşlarım 30 Gün Ücretsiz internet kazanıyor. Tıkla: https://www.comnet.com.tr/yeni-basvuru?code=CMT559WSP #BizComnetliyiz

Ben Telekomdan comnete geçtim ama pek memnun kalmadım. Çok kesinti yaşıyorum.

Ben Telekomdan comnete geçtim ama pek memnun kalmadım. Çok kesinti yaşıyorum.
Kayıt açtırdınız mı hocam? Comnet'te hattın desteklediği hız kısıtlanmadan veriliyor. Telekom kendi müşterilerinde hat kaldırmıyorsa arkaplanda limitleme filan yapıyor sanırım. Gelen hızı altyapı kaldırmıyorsa sorun oluyormuş. Ona bir ölçüm yaptırmak lazım.

Aylık ödemelerde 35 mbit 239 tl, 100 mbit 269 tl.
Yıllık ödemelerde 35 mbit 179 tl, 100 mbit 199 tl.

Yakında zam geleceği söyleniyor. Tahminimce Temmuz içinde ya da sonunda güncelleme olabilir fiyatlarda. Uygun fiyata internet isteyenlerin dikkatine :)

Davetiye Kodum: CMT559WSP
Link: https://www.comnet.com.tr/yeni-basvuru?code=CMT559WSP

Kullanıyorum, memnunum sizlere de tavsiye ederim. turktelekom altyapısı kullanılıyor. fiyatlar ekonomik, diğer operatörlerden üyelik taşıma ücretsiz, kurulum ücreti yok. kod ile üye olanlara 1 ay ücretsiz kullanım hakkı. Birlikte 30 Gün Ücretsiz internet kazanmak için tıklayınız: https://www.comnet.com.tr/yeni-basvuru?code=CMT664UAG
Davet Kodum: CMT664UAG

Son düzenleme:
Sınırsız vodafonNet 359 lira yaziyordu.
Turkcell 500 gb kotalı 278 lira, kota geçtiğinde yada 3 ay sonra 550 lira

Milleni.Com'a ilk abonelikte gelip modemi kurup gittiler, interneti vermediler, yarın tekrar geleceğiz dediler, tekrar geldiklerinde interneti verdiler ve gittiler, gitmeleriyle beraber sms ile 399 tl arıza onarım ücreti kilitlediler.

aradan altı ay geçti, geçenlerde internet gitti 2 günlüğüne, arıza kaydı bıraktık, geldiler baktılar arızayı hallettiler, ve giderken arıza sizden kaynaklı değildi dediler, ama hemen peşlerinden 2. 399 tl kilitledikleri sms geldi.

merak ediyorum yaşadığım yerdeki işleri yapan taşeron bilgisayarcının iş güzarlığımı bu yoksa tüm türkiyede bu iş böylemi.
yani kaçarı yok internet sorun verse geliyorlar sorun hallediliyor ve 399 tl alıyorlar,
ve büyük ihtimalle bu ücreti sorunu hallettikleri için yerel taşeron sorunu çözen elemanlar alıyor.

Milleni.Com'a ilk abonelikte gelip modemi kurup gittiler, interneti vermediler, yarın tekrar geleceğiz dediler, tekrar geldiklerinde interneti verdiler ve gittiler, gitmeleriyle beraber sms ile 399 tl arıza onarım ücreti kilitlediler.

aradan altı ay geçti, geçenlerde internet gitti 2 günlüğüne, arıza kaydı bıraktık, geldiler baktılar arızayı hallettiler, ve giderken arıza sizden kaynaklı değildi dediler, ama hemen peşlerinden 2. 399 tl kilitledikleri sms geldi.

merak ediyorum yaşadığım yerdeki işleri yapan taşeron bilgisayarcının iş güzarlığımı bu yoksa tüm türkiyede bu iş böylemi.
yani kaçarı yok internet sorun verse geliyorlar sorun hallediliyor ve 399 tl alıyorlar,
ve büyük ihtimalle bu ücreti sorunu hallettikleri için yerel taşeron sorunu çözen elemanlar alıyor.
Hocam bu tür firmaların uygun fiyatlı görünmelerinin sebebi boşuna değil, en ufak sorun yaşarsanız ki belli süre sonunda sorunlar çıkıyor durduk yere, 400tl direk müşteriden alıyorlar.

Comnet sorunsuz kullanıyorum. Tavsiye ederim. cmt595vag (buyuk harflerle) kodu ile 30 gün ücretsiz internet kazanabilirsiniz. toplam gün sayım 30dur. 180olduğunda kod kendini imha edecektir. 180 olduğunda iki tarafta ücretsiz internet kazanamaz. kullanacağınız koda dikkat edin.

Geri