Merhaba, Comnet'e başvuran arkadaşlarım 30 Gün Ücretsiz internet kazanıyor. Tıkla: https://www.comnet.com.tr/yeni-basvuru?code=CMT664UAG
Davet Kodum: CMT664UAG
Davet Kodum: CMT664UAG
taşıma yaptım hocam port sorunu olmadıport sorununu nasıl hallettiniz yaklaşık millenicom 1.5 aydır bekliyorum port tahsisi için.
Kayıt açtırdınız mı hocam? Comnet'te hattın desteklediği hız kısıtlanmadan veriliyor. Telekom kendi müşterilerinde hat kaldırmıyorsa arkaplanda limitleme filan yapıyor sanırım. Gelen hızı altyapı kaldırmıyorsa sorun oluyormuş. Ona bir ölçüm yaptırmak lazım.Ben Telekomdan comnete geçtim ama pek memnun kalmadım. Çok kesinti yaşıyorum.
fiyatları iyiymiş ileride düşünebilirim D:tiklanet kullanıyorum. 35 mbit aylık 180 TL
Bildiğim kadarıyla son ay içindeyken ceza çıkmıyor. Müşteri hizmetlerinine sormak lazım. Mobil hattım için sormuştum. Son aylarda ceza opöaz demişlerdi.arkadaşlar ttnetten son 1 ay kala çıkarsak ek bir ödeme çıkıyor mu farklı iss lere geçince
son aya girdiğimde bir sorayım 55 gün filan kaldıBildiğim kadarıyla son ay içindeyken ceza çıkmıyor. Müşteri hizmetlerinine sormak lazım. Mobil hattım için sormuştum. Son aylarda ceza opöaz demişlerdi.
Hocam bu tür firmaların uygun fiyatlı görünmelerinin sebebi boşuna değil, en ufak sorun yaşarsanız ki belli süre sonunda sorunlar çıkıyor durduk yere, 400tl direk müşteriden alıyorlar.Milleni.Com'a ilk abonelikte gelip modemi kurup gittiler, interneti vermediler, yarın tekrar geleceğiz dediler, tekrar geldiklerinde interneti verdiler ve gittiler, gitmeleriyle beraber sms ile 399 tl arıza onarım ücreti kilitlediler.
aradan altı ay geçti, geçenlerde internet gitti 2 günlüğüne, arıza kaydı bıraktık, geldiler baktılar arızayı hallettiler, ve giderken arıza sizden kaynaklı değildi dediler, ama hemen peşlerinden 2. 399 tl kilitledikleri sms geldi.
merak ediyorum yaşadığım yerdeki işleri yapan taşeron bilgisayarcının iş güzarlığımı bu yoksa tüm türkiyede bu iş böylemi.
yani kaçarı yok internet sorun verse geliyorlar sorun hallediliyor ve 399 tl alıyorlar,
ve büyük ihtimalle bu ücreti sorunu hallettikleri için yerel taşeron sorunu çözen elemanlar alıyor.