4 cakal bu işlerle urasan ttnetteyim cokda ilgili deilim fibere gecmek için belli bi sayımı ne varımıs para istiyor adamlar ne kadar para o kadar kofte durumu?yeter uzaya gitmeycem?
online uygulama indirin ordan hizmet numaranızı görebilirsiniz ayrıca4 cakal bu işlerle urasan ttnetteyim cokda ilgili deilim fibere gecmek için belli bi sayımı ne varımıs para istiyor adamlar ne kadar para o kadar kofte durumu?yeter uzaya gitmeycem?
Wifi 300 mbps dağıtıyordur hocam. Daha güçlü bir dağıtıcısı olan modeme geçin düzelir.Ben de comnet 100mbps paketini aldım. Eski modemimi kullanıyorum. Kablolu kullanımda 80mbit hız alırken kablosuzda 30 mbitin üzerine çıkamıyorum. Sebebi ne olabilir acaba?
Hocam, modeminizin marka modeli nedir?Karşılaştırma için ben de ekleyeyim. Comnet fiber 100 mbit tarifedeyim. Amasya'nın küçük bir ilçesindeyim.
Hocam vdslden fibere geçince telekomdan getirip taktılar. Tplink gigabit destekli bir cihaz sanırım aklımda değil. Eve geçince bakar yazarım.Hocam, modeminizin marka modeli nedir?
Port yoksa telekom port açabilir mi? Bilginiz var mı?Ben de COMNET'e geçiş yaptım. Gayet memnunun. 30 gün hediye almak isteyen arkadaşlarımız https://www.comnet.com.tr/r/CMT623SMU adresinden veya CMT623SMU refans kodu ile başvuru yapabilirler.
Müşteri hizmetlerinden daha net cevap alırsınız. Bilmiyorum.Port yoksa telekom port açabilir mi? Bilginiz var mı?
TP-LINK EX20 AX1800 https://forum.donanimhaber.com/tp-link-ex20-ax1800-turk-telekom-yeni-ax-modem--155727635 donanımhaberde paylaşılan modemden hocam.Hocam, modeminizin marka modeli nedir?
Bende merak ediyorum. türktelekom aramaları başladı sözleşme bitiyor diye. merak edip baktım comnet,milenicom gibi firmaların sitelerinden altyapı sorgulamasına. eski bir muhitte kalıyorum. 5-6 metre karşımdaki komşuda port var, 15 metre ilerdeki evde port var, bizim ev için alt yapı desteği yok. resmen türktelekom kendine mecbur bırakıyor. 16 mbit adsl hizmeti veriyor, hızı da arttıramıyorsun. her sözleşme döneminde telefon hizmeti almayayım diyorsun, bi bakıyorsunki yalın hali aynı hesaba geliyor. fahiş fiyata düşük hızda internet kullanıyorum. hele varlık fonuna devredilince iyice coştu bunlar.Port yoksa telekom port açabilir mi? Bilginiz var mı?
Altyapı yok, Turkcell Superbox kullanıyorum.Bende merak ediyorum. türktelekom aramaları başladı sözleşme bitiyor diye. merak edip baktım comnet,milenicom gibi firmaların sitelerinden altyapı sorgulamasına. eski bir muhitte kalıyorum. 5-6 metre karşımdaki komşuda port var, 15 metre ilerdeki evde port var, bizim ev için alt yapı desteği yok. resmen türktelekom kendine mecbur bırakıyor. 16 mbit adsl hizmeti veriyor, hızı da arttıramıyorsun. her sözleşme döneminde telefon hizmeti almayayım diyorsun, bi bakıyorsunki yalın hali aynı hesaba geliyor. fahiş fiyata düşük hızda internet kullanıyorum. hele varlık fonuna devredilince iyice coştu bunlar.
hocam merhaba. ben de milenicom a geçtim. referans kodunuz varsa kullanmak isterim. özelden de yazabilirsiniz.Ben Milleni.Com kullanıyorum,
eğer TTnet ten kalma alışkanlıklar ile sorun yaşadığınızda müşteri hizmetleri ile (gerçek kişi) muhattap olmak istiyorsanız kesinlikle başka operatöre geçmeyin.
geçiş süreci için 13.00 gibi millenicom sitesinden mesaj bıraktım ve 17.00 gibi aradılar, 20 dakikalık bir telefon görüşmesi ile tüm işlemler bitti. 22.00 gibi internetim bile kesilmeden geçiş işlemi yapıldı. türknetten de anında hizmetiniz farklı servis sağlayıcıya geçtiği için kapatılmıştır diye mesaj aldım. millenicom, her ayın 1'inde fatura kesiyor. bu ay kullandığım gün kadar fatura edeceklermiş. şahsen telefon görüşmesinde ki yaklaşım ve ilgileri hoşuma gitti. karar tabii ki sizin ama ilk intiba iyi oldu bende.benzer sıkıntıyı bende yaşadım hocam. şu an nasıl durum,interneti yalın mı kullanıyorsunuz ve geçiş sürecindeki deneyiminiz nasıldı milenicomda.
hocam kodunuzu kullanıyorum bilginiz olsunTürktelekomdan Comnet e geçmek istedim. Bana sabit telefonum olmamasına rağmen "internetiniz yalın değil,telefon hattınız var, onu kapattırın" diye zorluk çıkarttılar. Telekomdan kapattırabilmek için çok uğraştım, "bu numara pasif, olmazsa size internet sinyali gelemez" dediler, kapattıramadım. bunun üzerine nisan 2024'te Millenicom a ulaştım, işlemlerimi aynı gün içinde gerçekleştirdiler, "sabit hat var, kapattır öyle gel vs." de demediler. bana kullanıcı adı şifre gönderdiler, hemen bağlandım. Hızımda düşme olmadı aksine arttı. kopma vs. hiç bir sorun yaşamadım. indirim almak için Referans kodu isteyen olursa; 28CCA782
Hayırlı olsun hocam, güle güle kullanınhocam kodunuzu kullanıyorum bilginiz olsun