Hocam davetiyen ile geçiş yaptım bilginize.şu an Türk telekom Magnet kullanıyorum 200 gb kotalı
fiyatı 147 tl taahhütsüz ama yaz olduğu için yetmiyor
Türk telekom dan oldum olası memnun kalmadım
fiyatlar da uçmuş durumda
tavsiyelerinize açığım arkadaşlar
teşekkürler
Edit:
Türknet 399 a çıkarınca fiyatı
COMnet 100mbps ye geçtim
12 aylık peşin yatırınca 165 e geldi 395 günlük(Davetiye Kodu ile 30 gün verdiler) 2148 TL ödedim.
bence güzel
download hızı 80.3 upload hızı 50.9 çıkıyor
şimdilik memnunum
Tavsiye ederim
Davetiye ile gelirseniz 45 Güne kadar ücretsiz kullanabiliyorsunuz
Davetiye Kodum:
CMT887QNJ
Şok net ADSL diyor fiber var mı acaba aynı fiyata
Hocam başka bir yerden nakil geliyorsanız o ücret yok. Sıfırdan açtırmada ücret oluyor sanırım. O da telekom ekipleri geldiği için oluyor.Comnet yerinde kurulum ve aktivasyon ücreti olarak ne kadar alıyor??
Arkadaşlar bende comnete geçmeyi düşünüyorum keenetic modem öneriyor fiyat çok gibi sizler modem ne önerirsiniz, wifi çekim gücü nasıl acaba?
evet hocam haklısınız,Hocam başka bir yerden nakil geliyorsanız o ücret yok. Sıfırdan açtırmada ücret oluyor sanırım. O da telekom ekipleri geldiği için oluyor.
Port sorgulama yaptıysanız o boş yer olup olmadığını gösterir hocam. Sizin aktif hesabınız varsa portunuz var zaten. Doğrudan önce vdsl olarak nakil aldırın. Sonra fibere comnet içinde geçersiniz.Evde Vodafone 16 mbit adsl indirney var. 67 liradan 460 liraya çıkacakmış, mevcut İnternet olduğu için farklı bir yere taşıyabilir miyim. Bina da fiber de var ama comnetten sorgulayinca port yok diyor. Fiber olsa hem uygun hem de hızlı olacaktı
Hayırlı olsun hocam. Memnun kalırsınız umarım.evet hocam haklısınız,
biraz önce Comnetten aradılar,
iletişim formundan yazmıştım,
mevcut internet bağlantısı olanlar için kurulum ve aktivasyon ücreti olmadığını söylediler.
valla insanın aklına yine bişeyler geliyor,
kesin başka bir yerden bi ücret yansıtırlar diye,
milleni.com 440 tl oldu,
Comneti bir 3 aylık pakette deneyeceğim galiba,
öyle gözüküyor.
Ben de geçmeyi düşünüyorum. Siz yıllık ücreti öderseniz ücretsiz ay sözleşme sonuna mu ekleniyor?Comnet – Yeni Abonelik - 1000Mbps'e Kadar Yüksek Hızlı İnternet
Hemen Comnet internete başvurun ve yüksek hızlı internetin keyfini çıkarmaya başlayın.www.comnet.com.tr
hocam bu linkten abone olursanız ikimizde ücretsiz ay kazanırız.. ben 100 mps kullanıyorum çok memnunum tavsiye ederim.. ücretini yıllık ödeme yapınca f/p oldu bence
sözleşme sonuna ekleniyor diye biliyorum.Ben de geçmeyi düşünüyorum. Siz yıllık ücreti öderseniz ücretsiz ay sözleşme sonuna mu ekleniyor?
Eski modem ile devam ediliyor değil mi hocamEvet sonuna ekliyor. Yeni comnete geçtim 2 günde halloldu. Hız testi güzel. Şuan için sorun yok. Umarım bu şekilde devam eder. Davet kodumu paylaşıyorum kullanan olursa diye; https://www.comnet.com.tr/yeni-basvuru?code=CMT277MXY
Modeminiz vdsl'se evet.Eski modem ile devam ediliyor değil mi hocam