Nasıl bir etkisi olur? @isikayhan
Hangi kanal bu? Nerde kaldı verilen 22bin sözü?
Atv maalesefHangi kanal bu? Nerde kaldı verilen 22bin sözü?
27-28 ler eğer uzman öğretmen için olacaksa yazık. Bence uzman olmayan öğretmen maaşları o seviyede olmalı. Neden mi?ATV iyimserdir bence yukarıdaki resimde bir yanlışlık var, ATV uzman 30.450 olacak diyor. (Çalışmayan eş-2 çocuk parası dahildir herhlde buna) 27-28 ler inşallah olur diyelim, uzman öğretmen için.
Birader hangi kafayı yaşıyorsun, kim kime bedava para verir, 10 bile çok?Bize 22 çok 10 felan yeter zaten yata yata maaş alıyoruz ya
benim ki iyi niyet yoksa 10 da çokBirader hangi kafayı yaşıyorsun, kim kime bedava para verir, 10 bile çok?
Bize her reva görüleni NOTER gibi onaylayan sendika ve onda ısrarla kalmak isteyen üyeleri olduktan sonra kesinlikle haklısınız.
Buna ben de ayar oluyorum. Öğretmen derse 10 dakika geç kalsa telefonu susmaz, idarecilerin hepsi suratını asar. Herifler bayramdan önce ödemesi gereken parayı ödemiyor, kimsenin bir şey dediği yok. Allah belalarını versin.O deilde tatil öncesi ekdersler icin puantaj yapildi, bir suru veri girildi, acaba dedim, ama hala ekders yatmadi, tatil bitmesine rağmen ortada birşey yok, komediyiz vesselam
Hocam Haziran ücretleri Haziran ayında ödenmiyor. İşlemler Haziran'da yapılır ama ücret tahakkuku temmuz itibariyle yapılıp temmuzda ödenir.Buna ben de ayar oluyorum. Öğretmen derse 10 dakika geç kalsa telefonu susmaz, idarecilerin hepsi suratını asar. Herifler bayramdan önce ödemesi gereken parayı ödemiyor, kimsenin bir şey dediği yok. Allah belalarını versin.
Beyefendi sendikanın başında olduğu sürece bize rahat bir oh çekmek yok. Gerçi bu gitse bir başkası gelse ne değişir? Bana göre hiç bir şey değişmez. Zihniyet aynı bence. (Hükümet ile iyi geçinmek.)Sendika başkanı memur rahat bir oh çekti demiş diye duydum doğru mu diye inanamadım ama inşallah doğru değildir.